Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hrdza/rez na podvozku Accord Tourer VII facelift
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 16:55   Citovat  

Podle mě to nemá smysl řešit, lepší najít lepší kousek (jiné auto). Určitě tu korozi nezastavíš a ani výrazně nezpomalíš. Už je pozdě.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 18:28  Naposledy upravil Kendik dne 4.10.2016 , 9:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JardaBar napsal:
Podle mě to nemá smysl řešit, lepší najít lepší kousek (jiné auto). Určitě tu korozi nezastavíš a ani výrazně nezpomalíš. Už je pozdě.
Pred par dny jsme ho koupili Velmi šťastný

Tak radikalne bych to nevidel. Je mi jasne, ze se koroze zastavit neda kdyz uz tam je, ale kdyz se to sikovne osetri, nejaky rok urcite vydrzi v pouzitelnem stavu.Na druhou stranu alespon vime na cem jsme. Kolikrat si clovek koupi auto s krasne nastrikanym spodkem, ale co je pod tim uz nevidi. Úsměv V Honde rekli, ze to neni tak strasne a ze to je u techhle aut normalni jev.

S nicim jinym na tom aute problem neni.Jeste vlastne zadni kotouce. Jinak je auto ok nebyt te koroze. Vsechno funguje jak ma. Nic neboucha, nemlati, nevrze, neklepe. Skoda, ze nebyla moznost si auto pri koupi prohlednout zespodu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 20:08   Citovat  

Kolik byla cena a kolik to má ujeto? Z venku je to pořád pěkné auto. Nechal bych ještě letos před zimou udělat tu rez a auto bude určitě dlouhou dobu dobře sloužit. Oproti jiným automobilkám je na tom Honda podle mého soudu ještě dobře. Srovnávám s francouskou "elegancí" a Španělem, které máme také v rodině a ty hnijou o poznání více.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 20:18   Citovat  

francúzske autá mali najlepšiu antikoróznu ochranu karosérie kedysi aj najhrubšie plechy, brácho mal xantiu , zozadu ju nabúral farba odskočila a pod tým pozink ktorý tak vydržal pokiaľ to nepredal , 3 roky po hrdzi ani stopy a to bolo hodne načaté , japonca len šuchneš o niečo a na druhý deň hrdza a medveď to isté tieto nové.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 20:55   Citovat  

Je to take o tom, jaky clovek trefi kus. Pokud je auto spatne osetrene uz od vyroby, bude proste hnit driv nez ostatni.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 20:55   Citovat  

Jen srovnávám s tím, co máme doma. S Xantií zkušenost nemám. Máme doma ještě P 206 rv. 2005 a celej spodek pod kufrem je shnilej, že jsem se až lekl, když jsem to letos na jaře zjistil (podotýkám, že auto máme od úplně nového a zadní část nebyla nikdy poškozená). Na Accordu nic takového nepozoruji.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 21:00  Naposledy upravil Kendik dne 8.10.2016 , 19:10, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

A6G 1999 Úsměv Jezdene cely rok. Koupene v CR 1 majitelem.

IMG_4417.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_4417.JPG, 1.81 MB

IMG_4418.JPG

IMG_4418.JPG, 1.53 MB

IMG_4426.JPG

IMG_4426.JPG, 2.18 MB

IMG_4427.JPG

IMG_4427.JPG, 2.02 MB

IMG_4428.JPG

IMG_4428.JPG, 2.09 MB

IMG_4421.JPG

IMG_4421.JPG, 1.56 MB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 21:00   Citovat  

taky zalezi v jaky tride francouzky auta ,ukaz mi nakou 307 ,206, saxo ,xaru co pravidelne jezdila v zime Velmi šťastný ..
zadny zazraky to nebyly ,ja mel 607 a plechy nic moc ,rezlo to paradne ,ikdyz spodek auta myslim ,ze byl pozinkovanej extra vcetne naprav myslim a ten byl peknej ..

tohle co mas na accordu je bezny jev u jakykoliv znacky a 13let staryho auta ,kdyz se jezdilo pravidelne v zime..
normalne osetrit a vydrzi to jeste dlouho...
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2016 , 22:58   Citovat  

Kendik napsal:
Taky neco pridam.Co rikate na tohle? Velmi šťastný Auto z roku 2004 V inzeratu prodejce uvadi bez koroze Velmi šťastný Je realne to dat do kupy? Rekl bych, ze je to mnohem horsi nez co posilal Gabo Tak to valím bulvy

Ty jo, to je sežraný hodně Tak to koukám!
Opravit se to samozřejmě dá, ale mně by se do toho vůbec nechtělo.
Dá to hodně práce, opravit tolik koroze.
A7G rezne opravdu hodně Smutný

To že je to 12 let starý auto není omluva pro takový žalostný stav.
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2016 , 19:13   Citovat  

Tak sem si přečetl téma a mám k tomu pár věcí Tak to valím bulvy
Nikdo se nemůže zlobit na automobilku že prodává auta který po deseti letech zespoda oreznou nesouhlas Pokud někdo chce aby po týhle době na autě nebyl ani puchejřek, musí se na úplně nový auto nastříkat tak 4 kila vosku ale to samozřejmně nikdo neudělá protože první majitel si pomyslí něco o kiss me když to stejně jako šestiletý prodá nějakýmu ventilovi po kterým mu nic není HaHaaa
Zinkování je sice krásná věc ale co se týče tabulek, galvanickej zinek je antikorozní ochrana ve venkovním prostředí 1 rok a to nemluvím o soli.
Další věc je fakt že jezdíme v podmínkách na který ty auta "nejsou stavěný" takový hnoje co se tu u nás v zimě sypou na silnice snad nikde jinde neznaj, to ani nemluvim o tom že když je mírná zima a nepodařilo se vysypat všechnu sůl na sníh, sypou jí i na déšť aby bylo v březnu na skladech zase prázdno. U nás je způsob jakým se v zimě ošetřujou silnice vážně k pláči.
Mám BB8 z roku 98 a je bez jedinýho puchejřku, vystříkám na něj 2 kila vosku každej rok a v zimě nejezdí. Druhý auto který jezdí i v zimě je MB9 taky bez jedinýho puchejřku a taky rv 98 ale to ke mě přicestovalo ze španělska a tam se prostě nesolí.
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 9:39   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
taky zalezi v jaky tride francouzky auta ,ukaz mi nakou 307 ,206, saxo ,xaru co pravidelne jezdila v zime Velmi šťastný ..

To by nemel byt problem: mam xsaru rok vyroby 1998, nikdy jsem to nicim neosetroval, jen jsem to jednou do roka umyl a spodek je sice orezly, ale +/- srovnatelne s mym A7G (2005). Karoserie je naprosto cista, coz se o Accordu uz bohuzel rict neda. Za me teda frantici za antikorozni ochranu maji za 1.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 11:36   Citovat  

Jo, francouzský auta na tom byly s antikorozní ochranou vždycky mnohem lépe než japonský.
Je to smutný, ale je to tak Smutný
O japonský auto se majitel musí víc starat, aby nerezlo.
Jako o samurajský meč Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 13:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo, francouzský auta na tom byly s antikorozní ochranou vždycky mnohem lépe než japonský.
Je to smutný, ale je to tak Smutný
O japonský auto se majitel musí víc starat, aby nerezlo.
Jako o samurajský meč Úsměv

to je blbost ,zaklad je jak se oto clovek staral pred tebou a po cem jezdil o nicem jinem to neni ,ja mel nevyssi tridu pezota z hlinikovou kapotou kde auto stalo jako novy 1500000kc a spodek byl sice peknej ,ale stejne melo zrezly plechy skrz a jen o par let starsi jako muj accord kterej jeste pred dvemy lety nevedel co je rez ... a 607 v te dobe byla uz zrezla .. placate nesmyli ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 13:56   Citovat  

Blbost je to co píšeš ty.
Nemůžeš porovnávat tvého "pežota" a Accorda, když nevíš v jakých podmínkách s tím původní majitel jezdil a jak se o to staral.
Já tvrdím, že když bude francouzské a japonské auto jezdit ve stejných podmínkách se stejnou údržbou, tak to japonské začne reznout dříve.
Prošlo mi rukama hodně japonských i francouzských aut a protože jsem úchyl na korozi, tak jsem si hodně všímal jak které auto rezne.
Nicméně i japonské auto se dá udržet v dokonalém stavu bez koroze po dlouhá léta.
Chce to jenom dodatečně vystříkat dutiny voskem, pravidelně mýt spodek a pravidelně kontrolovat stav ochranných nátěrů spodku (s případnou opravou).
Jenže kdo tohle dělá? Kdo na to má čas a podmínky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 14:38   Citovat  

Petr 78 napsal:
Blbost je to co píšeš ty.
Nemůžeš porovnávat tvého "pežota" a Accorda, když nevíš v jakých podmínkách s tím původní majitel jezdil a jak se o to staral.
Já tvrdím, že když bude francouzské a japonské auto jezdit ve stejných podmínkách se stejnou údržbou, tak to japonské začne reznout dříve.
Prošlo mi rukama hodně japonských i francouzských aut a protože jsem úchyl na korozi, tak jsem si hodně všímal jak které auto rezne.
Nicméně i japonské auto se dá udržet v dokonalém stavu bez koroze po dlouhá léta.
Chce to jenom dodatečně vystříkat dutiny voskem, pravidelně mýt spodek a pravidelně kontrolovat stav ochranných nátěrů spodku (s případnou opravou).
Jenže kdo tohle dělá? Kdo na to má čas a podmínky?

nesrovnavam ,jen pisu to co ty ,stim rozdilem ,ze pri stejnych podminkach ve stejne tride stejnyho roku ,nebude natom jednoznacne lepe francouz ...muzou ti rukama projit stovky aut, ale pokud nesrovnas dve auta v opravdu identickych podminkach nemuzes tohle tvrdit .. proto pisu blbost..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 15:21   Citovat  

Reg napsal:
Nikdo se nemůže zlobit na automobilku že prodává auta který po deseti letech zespoda oreznou nesouhlas Pokud někdo chce aby po týhle době na autě nebyl ani puchejřek, musí se na úplně nový auto nastříkat tak 4 kila vosku ale to samozřejmně nikdo neudělá protože první majitel si pomyslí něco o kiss me když to stejně jako šestiletý prodá nějakýmu ventilovi po kterým mu nic není HaHaaa
Zinkování je sice krásná věc ale co se týče tabulek, galvanickej zinek je antikorozní ochrana ve venkovním prostředí 1 rok a to nemluvím o soli.
Další věc je fakt že jezdíme v podmínkách na který ty auta "nejsou stavěný" takový hnoje co se tu u nás v zimě sypou na silnice snad nikde jinde neznaj, to ani nemluvim o tom že když je mírná zima a nepodařilo se vysypat všechnu sůl na sníh, sypou jí i na déšť aby bylo v březnu na skladech zase prázdno. U nás je způsob jakým se v zimě ošetřujou silnice vážně k pláči.
Mám BB8 z roku 98 a je bez jedinýho puchejřku, vystříkám na něj 2 kila vosku každej rok a v zimě nejezdí. Druhý auto který jezdí i v zimě je MB9 taky bez jedinýho puchejřku a taky rv 98 ale to ke mě přicestovalo ze španělska a tam se prostě nesolí.

Trošku ťa opravím rakušani solia omnoho viacej a tam je dá sa povedať každé auto hrdzavé a zhnité ešte viac v porovnaní na SK a CZ
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 15:31   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nesrovnavam ,jen pisu to co ty ,stim rozdilem ,ze pri stejnych podminkach ve stejne tride stejnyho roku ,nebude natom jednoznacne lepe francouz ...muzou ti rukama projit stovky aut, ale pokud nesrovnas dve auta v opravdu identickych podminkach nemuzes tohle tvrdit .. proto pisu blbost..

japonci nemajú tak kvalitné plechy a takú dobru antikoróznu ochranu všeobecne japonci hrdzavejú zo všetkých áut asi najviac , stačí sa aj spýtať tomu kto sa venuje lakovaniu aut ti povie že japonské autá ho majú najmenej kvalitný aj najmäkší
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 19:11  Naposledy upravil Kendik dne 4.10.2016 , 19:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak jsem se dozvedel, ze chudak auto stalo dlouhou dobu na trave a nejezdilo se s nim, takze proto dopadlo tak jak dopadlo, protoze jinak je v celkem super stavu. A ty jejich sole tomu take moc nepomohly.

Vsechny auta reznou, nektera rychleji a nektera pomaleji, ale hlavne podle toho jak s nimi clovek zachazi nebo spis nezachazi. Jsou tu i fotky meho A6G z roku 99, ale asi to nebude Honda, protoze je malo shnile. Velmi šťastný KO

Na Fordy v reznuti stejne asi zadna znacka nema
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 19:17   Citovat  

Reg napsal:

Nesouhlasím - v Německu mají sůl mnohem agresivnější. Podívej se na motorové prostory - pár let starý jazz měl všechny držáky orezlé víc než 20let starý C6g z ČR.
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2016 , 20:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Nesouhlasím - v Německu mají sůl mnohem agresivnější. Podívej se na motorové prostory - pár let starý jazz měl všechny držáky orezlé víc než 20let starý C6g z ČR.

Zrovna to Německo nebo Rakousko jsem nemyslel, to je ta jedna evropská žumpa. Myslel jsem tím třeba Japonsko kde sůl používaj minimálně nebo spíš vůbec. Mrk Používaj jinou chémii nebo kamínky. Ono rez není jediná vada na kráse posypový soli. Daleko horší podle mě je to že všechna ta sůl spláchnutá deštěm docestuje do řek. Žiju v národním parku a asi před deseti lety tu povolili solit silnice. V řece nejdřív byly všichni pstruzi dva roky plesniví a teď už osm let ani ploutev to snad ne
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 10:27   Citovat  

Já jsem sháněl pro manželku místo Mini (které zespodu nerezne a nemělo žádnou pěči navíc) Civica Sporta, našel jsem náhodou jeden kus akorát přivezený z Německa - volal jsem tam, prý je to perfektní stav, najeto dle tachometru a poctivě vyplňované servisní knížky (a i záznamů v Hondě) 107 tis. kilometrů, poslal jsem zálohu a jel. Auto zvenku a zevnitř vypadalo opravdu perfektně, než jsem se podíval na podvozek - z domluvených 115 tisíc jsem auto odvezl za 80 a upřímně spíš proto, že mi ho bylo líto. I tak ale můžu říct, že je to pro mě cenná zkušenost a ponaučení a už bych to nikdy neudělal, radši budu hledat dlouho kus, který je výjimečný stavem - zkusil jsem si to a teď jsem v tom přes 140 tisíc, protože to není jen o orezlé karoserii, ale jsou shnilé i krycí plechy, různé držáky, i taková zásadní věc jako uložení nádrže ba i hrdlo nádrže, ramena, brzdy, i všechny šrouby a šroubky, skoro vše jsem kupoval v Hondě nové až do šroubků, ono sehnat například použitý neshnilý krycí plech kolem katalyzátoru je nemožné (a v Hondě 3700 korun). Mám dobrý pocit z výsledku, byť ještě nejsem u konce. Přikládám fotky z průběhu šestidenní odrezovací kůry, pomáhal jsem a dělal mi to kamarád, který se zabývá renovací veteránů, takže ví a umí (na dílně vedle Civica z roku 2005 stálo například rozdělané Maserati Ghibli ze 70. let a nebo Fiat Topolino ze 30. let), a samozřejmě to bylo ještě dále ošetřené - finálně teď to vypadá jako každé druhé (rezaté) auto narychlo ošetřené nástřikem. Je to jediná účinná možnost, jak auto zbavit koroze - odstrojit vše a obrousit a to v každém ohybu (naštěstí v mém případě to bylo orezlé jen zvenku jak jsme viděli kamerou v útrobách dutin), každý kus plechu, každá součástka prošla péčí, je to mravenčí práce a jinak to nejde.

WP_20160712_12_02_59_Pro.jpg

WP_20160712_12_02_59_Pro.jpg, 2.51 MB

WP_20160715_11_53_42_Pro.jpg

WP_20160715_11_53_42_Pro.jpg, 2.34 MB
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 15:04   Citovat  

Kdyz to tu tak procitam, tak me hryze svedomi, ze bych mel dat Accordiku nejakou tu peci na spodek. Koupil jsem ho v lete, dovoz z Francie, podvozek skoro jako novej, rez nikde, ale kdo vi jak to dlouho provozem u nas vydrzi ze.
Takze asi dutiny a na spodek co doporucite?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 15:17   Citovat  

Určitě vosk do dutin a na samotný spodek bych žádnou dodatečnou vrstvu "bodýčka" nedával.
Mnohem účinnější ochrana spodku před korozí je vosk na spodky.
Sice to nebude vypadat tak hezky, jako nastříkané "bodýčkem", ale proti korozi není lepší ochrana.
Měl jsem doma (a i jinde viděl) stará auta z Německa, která měla spodek nastříkaný voskem.
Spodek byl sice "špinavý", ale absolutně netknutý.
Němci tím voskem ošetřují i motorové prostory, ale to už je dost prasárna. Tam to přecijenom kazí dobrý dojem a není to tam tolik potřeba, když se člověk o auto alespoň trošku stará.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 17:39  Naposledy upravil Kendik dne 6.10.2016 , 19:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Takze nejlepsi na dutiny i na spodek je nejlepsi neco jako resistin? Ale alespon dve vrstvy ze? A na to uz nic? A co zinkovy sprej, ktery pouziva spousta strikacu spodku ? A co spodek opiskovat? Velmi šťastný
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 19:25   Citovat  

Taky jsem pro ten vosk, už jsem parkrát i viděl nějakej vosk v černý barvě že nebyl na dutiny ale na spodky, asi pro efekt ta černá... Já kupuju normální žlutej do dutin a dávám ho všude, i zespoda. Sice chvilku trvá než se to opláchne na viditelnejch místech, třeba odtokama z dveří to pak teče po prahu a podobně ale to se dá vydržet kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 19:56   Citovat  

Kendik napsal:
Takze nejlepsi na dutiny i na spodek je nejlepsi neco jako resistin? Ale alespon dve vrstvy ze? A na to uz nic? A co zinkovy sprej, ktery pouziva spousta strikacu spodku ? A co spodek opiskovat? Velmi šťastný

Jsou dva výrobky Rezistin.
První je Rezistin a používá se na spodky aut.
Druhý je Rezistin ML a ten se používá do dutin.

Zinkový sprej? Nemám s tím zkušenosti a nevím jestli to k něčemu je. Jestli se to chová stejně jako klasický pozink, tak na tom akorát bude blbě držet barva.

Opískovat spodek by byl samozřejmě úplně nejlepší způsob jak odstranit rez. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 14:03   Citovat  

Kendik napsal:
Taky neco pridam.Co rikate na tohle? Velmi šťastný Auto z roku 2004 V inzeratu prodejce uvadi bez koroze Velmi šťastný Je realne to dat do kupy? Rekl bych, ze je to mnohem horsi nez co posilal Gabo Tak to valím bulvy

tak dneska jsem prezouval a uz mi chytaj i zadni blatniky a spodek je taky uz peknej a minulou zimu auto jelo v zime asi 100km pocitam ze po tehle budu vyvarovat minimalne jeden a celej spodek osetrit ,nenadelas nic darmo to auto ma 13 let a ikdyz malo,ale pravidelne jezdilo ..
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 15:31   Citovat  

Musíte koupit dobrý kus, ten ošetřit ještě v okamžiku než se rez rozjede a máte klid, i když bude mít auto 20 let.
Pokud je koroze rozšířená tak jako na některých fotkách zde, už si ošetřením dostupných ploch moc nepomůžete. Koroze zůstane hlavně v místech zbodování plechů a pojede zase vesele dál.
Ošetřovat již zrezlé auto je zbytečný boj, který se nedá vyhrát.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 16:05   Citovat  

DOHCVTEC: 13 let není omluva, aby to bylo zrezlý. Prostě špatná kvalita antikorozní ochrany a špatná údržba.

JardaBar: naprostý souhlas je to dobrý
Dělám to tak a funguje to.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2016 , 19:07  Naposledy upravil Kendik dne 8.10.2016 , 19:14, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak dneska jsem prezouval a uz mi chytaj i zadni blatniky a spodek je taky uz peknej a minulou zimu auto jelo v zime asi 100km pocitam ze po tehle budu vyvarovat minimalne jeden a celej spodek osetrit ,nenadelas nic darmo to auto ma 13 let a ikdyz malo,ale pravidelne jezdilo ..
Nj budu se snazit zachranit a zpomalit to co nejvic Úsměv Jsou to hodne silne plechy na spodku co jsme koukali, takze i tak si myslim, ze to vydrzi dost dlouho, nez tam budou diry Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hrdza/rez na podvozku Accord Tourer VII facelift
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina