Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 302 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2016 , 19:39   Citovat  

markos napsal:
Vzhľadom na cenu kompresora klímu používam len ked treba. Ale vždy ju raz za čas zapnem a prenazem

taky nevidim duvod aby jela durch odmlzim s ni okna a pak vypnu a hotovo ,zadnej problem ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2016 , 20:28   Citovat  

Ona klima jede durch na AUTO i ted v zime?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.11.2016 , 20:49   Citovat  

Durch ne, hlídá si, aby nezamrzla...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2016 , 22:32  Naposledy upravil DworiBak dne 3.11.2016 , 20:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Střelec napsal:
Vibrace řeším taky. Začínají kolem 100 km/h a ve vyšších rychlostech přestávají.

Možnosti: silentbloky, ložiška, axiální táhla, vnitřní klouby... pokud je cítíš při přidávání plynu a máš diesel, tak klidně i dvouhmotový setrvačnčík...
pokud to v rejdu nedělá popřípadě méně tak jsou to poloosi ted jen zjistit která Velmi šťastný
HITmaker napsal:
Tolikrát omýlané téma vibrací do celého vozu, nesčetně řešení. I já se touto cestou vydal. Zprasený Acco nově postavil na tlumiče NIPPARTS, pružiny BLUE PRINT a vyměnil obě poloosy také od NIPPARTS. Problém s vibracemi se po cca 1500km začíná pomalu vracet. naštvanej Když jsem měl auto na zvedáku, s pravou poloosou šlo značně hýbat (rozuměj vyosit) a na tisícihranu prodloužení a poloosy byla drobná vůle. Zajímá mě to právě od těch z vás, kteří mají též i-CTDi a toto řešili. Už nevím, kam se podívat dál. Jít cestou výměny prodloužení a ložiska na straně převodovky? to mi hlava nebere
Polosi jen OEM, pokud máš vůli na drážkách na pravé straně,budeš muset vyměnit i tu hřídel,nebo nechat opravit galvanicky nastříkat. Je potřeba ty drážky mazat aby to nerezlo a nevznikala vůle.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 14:21   Citovat  

Martin T. napsal:
Najeto mám asi 230t, ale manželka si nevšimla zatažené ruční brzdy a svítící kontrolky. Taky teď půjdu do originálu. Protože myslím,že vůle byla v pořádku. A tady se utrhlo obloženi od čelisti, takže bych to viděl na nekvalitní lepení. Spíš než na montážní postup.

Na výměně paken ruční brzdy toho nejde moc pokazit, stačí nasadit nové a po montáži bubnu jen seřídit rozevření pomocí rozpěrného šroubu (matice ukrytá pod prachovkou na bubnu). Ruční brzda je jen na to, aby se zajistila zadní kola proti otáčení při stání (parkování), takže při běžném stylu jízdy, tedy žádné rally nebo machrovácké projíždění zatáček bokem, musí vydržet x-desítek tisíc kilometrů. Já je měnil až při 155tis. To, jak vypadají ty zničené, není 100% známkou kvality, při přehřátí povolí lepidlo a abrazivní složka (třecí destička) se pak odporoučí od ocelové pakny. Pokud je v pořádku buben, tak je to relativně levná oprava.
Jen mi nejde do hlavy, že si tvá polovička nedělala nic z té červené kontrolky na palubovce to mi hlava nebere , koneckonců musela cítit, že je auto celkově líné.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 14:25   Citovat  

markos napsal:
Vzhľadom na cenu kompresora klímu používam len ked treba. Ale vždy ju raz za čas zapnem a prenazem

Přesně tak, klimu jednou za čas zapnu aby se prohnal okruh a pak vypnu. Aspoň v létě neřeším žádné anginy nebo ucpaný nos.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 15:27   Citovat  

To mě chcete fakt říct, že ste zůstali v dobách favoritu a furt si štelujete topení jak ptáci?? A v létě furt cvakáte ON/OFF na klimě???? Tak to valím bulvy to mi hlava nebere
Když si to nastavíte jak lidi co mají mozek, tak žádný soplíky a kýcháčky mít nebudete, nikdy jsem z toho nic neměl a mám stále a pořád clima ON. A ono to neznamená, že pořád jede klima..v zimě se to stejně odpojuje, pokud je venku teplota myslím pod 8°C..nebo 6°C, teď nevím..
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 15:40   Citovat  

von-pivoj napsal:
Přesně tak, klimu jednou za čas zapnu aby se prohnal okruh a pak vypnu. Aspoň v létě neřeším žádné anginy nebo ucpaný nos.

Squixx napsal:
To mě chcete fakt říct, že ste zůstali v dobách favoritu a furt si štelujete topení jak ptáci?? A v létě furt cvakáte ON/OFF na klimě???? Tak to valím bulvy to mi hlava nebere
Když si to nastavíte jak lidi co mají mozek, tak žádný soplíky a kýcháčky mít nebudete, nikdy jsem z toho nic neměl a mám stále a pořád clima ON. A ono to neznamená, že pořád jede klima..v zimě se to stejně odpojuje, pokud je venku teplota myslím pod 8°C..nebo 6°C, teď nevím..

tak takhle jsem to používal taky...
při delších cestách nad 30km a horkém dni klimu zapínám, jinak mi je příjemnější stáhnout okýnka ...
každopádně při návštěvě Honda servisu jsem dostal školení ohledně používání klimy (resp. jezdi jen na AUTO)

to neustálé spínání klimy a s tím spojené přibrždění auta a pohasnutí světel je nepříjené a je jedno jestli je venku 40stupnů nebo -10 ... spíná to pořád stejně

přibrždění a pohasnutí světel rozuměj tak, že kdo to auto nezná nebo má auto jako přepravník z bodu A do bodu B, tak nic nepoznal... já to prostě cítím a to letmé bliknutí světel vnímám... a jelikož o něm vím, tak se na to strašně soustředím kdy to blikne Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 15:56   Citovat  

Mě to teda při sepnutí lehce pocukne, ale fakt lehce, ale se světla mi to nic nedělá..máš xenony nebo halogeny?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 16:01   Citovat  

Squixx napsal:
Mě to teda při sepnutí lehce pocukne, ale fakt lehce, ale se světla mi to nic nedělá..máš xenony nebo halogeny?

halogeny

no je vidět, že i ostatní jezdí s klimou OFF a tu a tam jí zapnout aby se protočila... zůstanu u svého starého návyku Úsměv
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 16:05   Citovat  

Manualni ovladani AUTO klimatizace je prezitek, ale znam i par lidi, co ventilaci neuznavaji vubec a pouzivaji okynka a vsade povaleny hadry na odmlzeni Velmi šťastný
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 16:36   Citovat  

A je.Zas bude nekoli stran o klime Velmi šťastný .
To je podle gusta kazdeho soudruha...u klimy bohuzel neplati,ze co se nepouziva,to se nepokazi.Polyesterovy olej(POE) je navazany na chladivo R134a a musi se to obcas promazat.Mam home made TC,tam se to da udelat,ze kompresor(1,6kg POE) je nejnizsi misto a trubky od vyparniku maji spad ke kompresoru,takze po vypnuti se to casem vrati tam(ne uplne vsechno).U auta je to trochu problem no.Vznikaji tam ruzne sifony a navic,kompresor nema v sobe zadnou zasobu,takze kazdy rozbeh pri delsi odstavce je"na sucho"
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 19:58   Citovat  

Já teda nevím, ale za 6 let,co jsem v zimě klimu nepoužíval, tak se nic nepokazilo... Se stydím Auto režim taky nějak nepoužívám... Se stydím
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 22:58   Citovat  

Mě (nejspíš) odešel kompresor před létem, takže už to řešit nemusím Úsměv

Bliknuti světel při sepnutí je normální a znatelný pokles výkonu bohužel taky. V ničem jiném než auto režimu smysl nevidím, maximálně ještě odmlzeni celního skla...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2016 , 23:56   Citovat  

Squixx napsal:

Ne,v létě máme zapnuté AUTO a štelujeme si jen teplotu. V zimě máme A/C OFF a štelujeme si teplotu. Nechápu proč má v zimě běžet klima. V autě mám navíc ticho a ne že mi pořád běží ventilátor jak šílenej...
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2016 , 0:02   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ne,v létě máme zapnuté AUTO a štelujeme si jen teplotu. V zimě máme A/C OFF a štelujeme si teplotu. Nechápu proč má v zimě běžet klima. V autě mám navíc ticho a ne že mi pořád běží ventilátor jak šílenej...
Presne tak je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2016 , 0:04   Citovat  

tak teď pro práci sednu do auta, startuju a svítí kontrolka motoru Smutný Kam na diagnostiku Strakonice, Příbram, Plzeň? Potřebuju řešit okamžitě, ale ne zase na úkor ceny... ač jezdím Akordem, tak nejsem Onasis Úsměv
cc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2016 , 7:41   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ale ona v zimě neběžííííí..stejně se automaticky vypne a i když je venku 15°C a ty máš venvnitř nastaveno např. 22°C, tak ti klima stejně nebude spínat a hnát tam studenej vzduch...
Ale mě je to jedno kuky kuk
   Návrat  
Rocky je teď offline  Rocky
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 13:35   Citovat  

Prosím o radu. Jaké jsou možnosti výměny koncového tlumiče výfuku pro 2.4 tourer? Předpokládám, že než výměna se s tím dělat nedá. Musí se měnit oba konce?
Raději se neptám, co to může koštovat.

IMG_20161105_111652.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20161105_111652.jpg, 122.99 kB

IMG_20161105_111544.jpg

IMG_20161105_111544.jpg, 98.02 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 15:25   Citovat  

HITmaker napsal:
I já se touto cestou vydal. Zprasený Acco nově postavil na tlumiče NIPPARTS, pružiny BLUE PRINT a vyměnil obě poloosy také od NIPPARTS.

HITmaker napsal:
Známý v servisu nemám, ale přes známýho v Kellyně necelých 12k se značnou slevou. Honda v ČB 22k bez DPH a bez práce.

Není to nějak málo? 12k za podvozek a obě poloosy? Mě jenom komplet Kayaba podvozek včetně veškerých uložení, apod. vyšel i s prací na 22.000...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 17:02   Citovat  

Tak a ježiško došiel troška skorej Úsměv Swap bŕzd začína

Nakup.jpg

Nakup.jpg, 30.69 kB
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 17:50   Citovat  

Rocky napsal:
Prosím o radu. Jaké jsou možnosti výměny koncového tlumiče výfuku pro 2.4 tourer? Předpokládám, že než výměna se s tím dělat nedá. Musí se měnit oba konce?
Lepší vyměnit oba,cena v Honda asi cca20tis já kupoval za 8tis kus.pokud počkáš na kampan bude to levnější nebo z UK
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2016 , 18:52   Citovat  

Rocky napsal:

No ono levý tlumič je v jednom kuse až ke svodům... Velmi šťastný Když jsem to vezl v autě, tak to bylo od zadních dveří až nad rádio...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 16:22   Citovat  

Tak jsem nechal vyměnit všechny destičky a vypadá to, že mi zase přibržďuje zadek Smutný Je to znát na zrychlení, uvidíme jak spotřeba.

A to jsem brzdiče repasoval cca před 15 měsíci a 45.000 km...

Evidentně neverending story...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 16:33   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem nechal vyměnit všechny destičky a vypadá to, že mi zase přibržďuje zadek Smutný Je to znát na zrychlení, uvidíme jak spotřeba.

Teraz som to riešil. Najprv som myslel že to boli piestiky, takže komplet výmena za frenkit sadu. No a keď sa mi na to pozrel kamoš, tak sme hneď zistili že to vôbec tým nebolo. Totižto, niekto objednal dosky Ferodo (podľa VIN samozrejme) a tie tam vôbec nemali čo robiť - bola tam totižto pin, ktorý vraj na tejto variante nemá čo robiť. Takže zas sa mi ukázalo, že dôveruj, ale preveruj...

Mimo iného, som dostal od típka inštrukcie, každý rok, premazať vodítka, vyčistiť a celé to skontrolovať. Takže neni to o tom urobiť to raz za 4 roky...

ferodo.jpg

ferodo.jpg, 720.28 kB
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 16:47   Citovat  

Střelec napsal:

Tak, kazdej rok cistit mazat a co se desticek tyce - u civica i accorda se mi nikdy neosvedcily neorigo desticky na 100%... byly vzdy ok, to jo, ale nebylo to na stopro (piskali, nebo trochu cvakaly - u accorda apod), takze ted do novyho civica a yarise co mam tak budu davat jenom origos
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 17:44   Citovat  

markos napsal:
Teraz som to riešil. Najprv som myslel že to boli piestiky, takže komplet výmena za frenkit sadu. No a keď sa mi na to pozrel kamoš, tak sme hneď zistili že to vôbec tým nebolo. Totižto, niekto objednal dosky Ferodo (podľa VIN samozrejme) a tie tam vôbec nemali čo robiť - bola tam totižto pin, ktorý vraj na tejto variante nemá čo robiť. Takže zas sa mi ukázalo, že dôveruj, ale preveruj...

Mimo iného, som dostal od típka inštrukcie, každý rok, premazať vodítka, vyčistiť a celé to skontrolovať. Takže neni to o tom urobiť to raz za 4 roky...

Já jsem ty první na zadek taky musel vrátit. Byly totiž na A6G a měly navíc ten pin, jak píšeš Úsměv Další pasovaly OK. Dával jsem ATE. Přibrždovalo to i před jejich výměnou. Mechanik prý vše rozhýbal, ale evidentně málo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 18:12   Citovat  

No treba skontrolovať vodítka. Ak máš garáž, tak je to pomerne jednoduchá úloha, až som bol prekvapený že to ide tak jednoducho skontrolovať. A ideálne skontrolvoať aj vnútro strmeňa. V prípade, že sú tam nejaké poškodené plochy, tak vinník je jasný.
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 18:26   Citovat  

[quote="markos"]Tak a ježiško došiel troška skorej :) Swap bŕzd začína[/quote]

Kotuce a dosky z ATR 6G pasuju na 7G. V com je vyhoda? Priemer alebo hrubka? ci oboje.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2016 , 22:43   Citovat  

Marek BB napsal:
Kotuce a dosky z ATR 6G pasuju na 7G. V com je vyhoda? Priemer alebo hrubka? ci oboje.

Ja idem dávať brzdiče z ATR, čo sú dvojpiesty, kotúč z ATR je hrubší o pár milimetrov. Pôvodne som chcel ísť do EBC kompletu ale bol som presvedčený že táto zostava je dostatočná a hlavne, OEM diely vydržia dosť kilometrov. Závody nejazdím a myslím že je to dobrý kompromis.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina