Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 31
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 8:40   Citovat  

M@jk napsal:
Vážení Streamaři,
bohužel nebereme Streama, kdyby jste o něčem věděli, ve fajn stavu, dejte vědět.

Základní požadavky: 2.0 nepapající olej a vodu extrémně, klima, A/T i M/T, pokud možno rozumný stav, o km nejde.

Uctivě děkujeme.

Zatím uvidíme, co bude.

hodne stesti priste..bohuzel tohle tvoje testovani uz ti asi jiny prodejce neumozni HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 10:18   Citovat  

Hlavator napsal:
hodne stesti priste..bohuzel tohle tvoje testovani uz ti asi jiny prodejce neumozni HaHaaa

Ahoj,
díky, byl jsem za to rád! Nabídnul to sám prodávající, ale to nevadí, nyní před Vánoci na to stejně nebyl čas, alespon jsme mu pořádně vyčistil motorák a vyluxoval.

To nevadí, stejně jsme skoro nejezdili, spíše stál v garáži. Alespon vím, nač příště hledět a že můj přístup v kontrole při přistavení vozu byl velice správný a nejelpší možný.

V případech, když prodejce odmítne prohlídku v servisu viz ALDA či Wheelman či Eisman, odmítnou pořádnou testovací jízdu, tak poděkuji a pojedu. Jakmila chyba motoru či špatné starty, tak okamžitě pryč od toho!!!

M.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 12:19   Citovat  

Příště ... si budeš muset M@jku koupit auto nové ... a ne hledat "svatý grál" u min 13 let starý vrány Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 13:23   Citovat  

Rom. napsal:
Příště ... si budeš muset M@jku koupit auto nové ... a ne hledat "svatý grál" u min 13 let starý vrány Velmi šťastný

Romane,
nó vzhledem k tomu, že občas lidi v mém okolí kupuji velmi vozy ve velmi pěkném stavu, tak myslím, že se něco najde. Každopádně, vždy počítám u starého auta s problémy, ale když někdo píše top stav a ejhle ono to má rádo vodu, blbě startuje, lambda sondy vadné. Jasná, s těmi km je to dost pravděpodobné.

Anebo taky si nekoupím žádné a vlaky a MHD jezdí, že?
Velmi šťastný
   Návrat  
NoDicz je teď offline  NoDicz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 14:39   Citovat  

Ja myslím že jsem měl štěstí, zdá se mi že r4 se o auto staral příkladně.. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2016 , 14:57   Citovat  

NoDicz napsal:
Ja myslím že jsem měl štěstí, zdá se mi že r4 se o auto staral příkladně.. Úsměv

je to dobrý
   Návrat  
TweetyVTR je teď offline  TweetyVTR
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 16:46   Citovat  

Ahoj. Nechce tohle někdo přitáhnout? Vzal bych spoustu dílů, ale nemám prostředky a zkušenosti....
tudy odkaz
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 17:53   Citovat  

Napiš osobě s přezdívkou Rom., třeba se domluvíte...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2016 , 18:13   Citovat  

AHoj,
tady je jeden na dohodu u Rokycan: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2016 , 23:49   Citovat  

M@jk napsal:
AHoj,
tady je jeden na dohodu u Rokycan: tudy odkaz

M@jk: tudy odkaz ten je nový ne? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 21:23   Citovat  

Mám dotaz - teď dva dny zpátky se rozsvítila kontrolka motoru - byl jsem v jednom servisu, neuměli načíst. Byl jsem v druhém servisu - neuměli načíst (oba měli diagnosti Delphi), nakonec jsem odpojil baterku a kontrolka zhasla...ale... čím to diagnostikovat? Úsměv

Dík
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 21:29   Citovat  

To se divím, že to Delphina nenačetla. Jakákoliv univerzální OBDII čtečka Ti tu chybu(její číslo) načte.

PS: nemáš problém na autě?
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 22:09   Citovat  

NoDicz napsal:
Mám dotaz - teď dva dny zpátky se rozsvítila kontrolka motoru - byl jsem v jednom servisu, neuměli načíst. Byl jsem v druhém servisu - neuměli načíst (oba měli diagnosti Delphi), nakonec jsem odpojil baterku a kontrolka zhasla...ale... čím to diagnostikovat? Úsměv

Dík
to se mi taky stává ... zničehonic se rozvítí,odpojim baterku a je klid.pak zase zničehonic začne svítit.neni to hned,ani jsem nepřišel na to,kdy,asi to ani nemá system.ale začalo to od výměny svíček,pokud to teda nneni jen náhoda a třeba to dělalo i dřív,jen to nevim,ptotože ji mam z německa od září.když se kontrolka rozvítí,auto necuká,nejede hůř a ani jinak nepoznám rozdíl
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 22:20  Naposledy upravil NoDicz dne 5.5.2017 , 9:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Stepa napsal:
To se divím, že to Delphina nenačetla. Jakákoliv univerzální OBDII čtečka Ti tu chybu(její číslo) načte.

PS: nemáš problém na autě?

Nevím o ničem...
   Návrat  
lechy je teď offline  lechy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2016 , 23:05   Citovat  

civicblack napsal:
to se mi taky stává ... zničehonic se rozvítí,odpojim baterku a je klid.pak zase zničehonic začne svítit.neni to hned,ani jsem nepřišel na to,kdy,asi to ani nemá system.ale začalo to od výměny svíček,pokud to teda nneni jen náhoda a třeba to dělalo i dřív,jen to nevim,ptotože ji mam z německa od září.když se kontrolka rozvítí,auto necuká,nejede hůř a ani jinak nepoznám rozdíl

Ahoj, většinou to bývá senzor klepání motoru nebo lamba sonda už jsem to řešil na jednom streamu (2004 po faceliftu senzor klepání motoru) a teď to budu řešit na druhém (2003 před faceliftem) dám vědět jestli lamba nebo senzor, hodně lidí to vyplaší oprava 1250kč takže nic hrozného. Ahoj
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 3:12   Citovat  

Hloupy dotaz: co dela a kde je cidlo klepani?Úsměv
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 10:22   Citovat  

Snímač s malou směrovou citlivostí, umístěný v bloku zážehového motoru a měřící jeho hluk, vyvolávaný průběhem spalování. Signalizuje vznik detonačního spalování, charakterizovaného prudkým růstem tlaku , které při delším působení může poškodit motor. Čidlo je spojeno s elektronickou řídicí jednotkou motoru, která omezí předstih zážehu a zabrání vzniku klepání.

Položka na druhém obrázku č. 11

Mám zato, že kdyby bylo něco zle , tak se ti kontrolka rožne hned znova , neřešil bych to.

idlo klepání.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
idlo klepání.jpg, 49.55 kB

položka č.11.png

položka č.11.png, 29.48 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 11:38   Citovat  

renda4 napsal:
Snímač s malou směrovou citlivostí, umístěný v bloku zážehového motoru a měřící jeho hluk, vyvolávaný průběhem spalování. Signalizuje vznik detonačního spalování, charakterizovaného prudkým růstem tlaku , které při delším působení může poškodit motor. Čidlo je spojeno s elektronickou řídicí jednotkou motoru, která omezí předstih zážehu a zabrání vzniku klepání.

Položka na druhém obrázku č. 11

Mám zato, že kdyby bylo něco zle , tak se ti kontrolka rožne hned znova , neřešil bych to.

Ahoj, kontrolka po odpojení baterie vždy zhasla a cca po 150-300km se zase rozsvítila, Stream měl najeto 130tis.km, na diagnostice to psalo knock senzor po výměně vše v pořádku, uvidím co u toho druhého Streamu průběh je stejný.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 11:48   Citovat  

lechy napsal:
Ahoj, kontrolka po odpojení baterie vždy zhasla a cca po 150-300km se zase rozsvítila, Stream měl najeto 130tis.km, na diagnostice to psalo knock senzor po výměně vše v pořádku, uvidím co u toho druhého Streamu průběh je stejný.
tak se mi zdá,že máme stejný problém.já se snažil přijít na to,kdy se rozvítí.takže jsem vytáčel motor,podtáčel,řadil všelijak,brzdil a zrychloval,prostě vše možný a nic Velmi šťastný a pak najednou koukam,zase svítí Bueee prostě bez nějakýho "systému",vždy nečekaně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 11:50   Citovat  

lechy napsal:
a řekl bych,že i ty najetý km od odpojení baterie a dalšího rozvícení by odpovídali,taky cca 150 a víc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 12:10   Citovat  

civicblack napsal:
a řekl bych,že i ty najetý km od odpojení baterie a dalšího rozvícení by odpovídali,taky cca 150 a víc

Po informacích od kolegů hondařů z DE je to jedna z běžných závad u Streamu (další většinou drobnosti tyčky stabilizátoru, interiérové žárovky, neposlušný centrál) , jsou ale i případy (300tis.km) a závada se ještě neobjevila, jinak moc spolehlivé vozidlo. Dám vědět až se pustím do oprav druhého Streama (2003 před faceliftem 180tis.km) jestli se závady shodují.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 18:24   Citovat  

lechy napsal:
Po informacích od kolegů hondařů z DE je to jedna z běžných závad u Streamu (další většinou drobnosti tyčky stabilizátoru, interiérové žárovky, neposlušný centrál) , jsou ale i případy (300tis.km) a závada se ještě neobjevila, jinak moc spolehlivé vozidlo. Dám vědět až se pustím do oprav druhého Streama (2003 před faceliftem 180tis.km) jestli se závady shodují.
mne čeká oprava/výměna čerpadla posilovače a spojka.žárovky v interieru mi nesvítí zatím asi jen dvě Velmi šťastný a pak nějaké drobnosti,jako je třeba nefunkční zadní stěrač a chybí mi pár věcí kolem,ale nějak to pořeším,až bude trošku čas Úsměv jinak jsem s nim spokojen je to dobrý
   Návrat  
TweetyVTR je teď offline  TweetyVTR
PříspěvekZaslal: 26.12.2016 , 22:41   Citovat  

civicblack napsal:

Mě svítila kontrolka už 3x. Po prvé klepsenzor. Nutná výměna a cena i s prací cca 1500kč. Po druhé špatná hodnota na druhé lambdě. Nutná výměna a cena i s prací cca 1300kč a po třetí nízké napětí na druhé lambdě. Výměna není nutná, na jízdních vlastnostech se nic nezmění a chybu jde resetovat odpojením baterie nebo zhasne po čase sama. Ale zase po cca 200km se rozsvítí, většinou při stálých vyšších otáčkách. Dálnice a delší cesty mimo město. Jediné řešení vidím kontrolu kontaktů a konektorů k lambdě nebo její výměna....víc nevím Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2016 , 21:28   Citovat  

neměl by ste někdo manuál na Streama v PDFku? Nejlíp česky? Úsměv

jde mi o to že mám doma ještě 5l tohoto oleje - tudy odkaz tak jestli ho tam můžu při výměně nalít.... ale i tak bych byl rád za příručku... Úsměv

originál stránky kastrólu napsali: Doporučený typ oleje: Castrol Magnatec 5W-30 A5

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 7:23   Citovat  

Já bych ho tam nelil , ta specifikace SN se mě vůbec nelíbí je to spíše snaha o hru na "eko" a nižší spotřebu , ale nechci tady vyvolávat debatu té je tady o olejích víc než dost a určitě ten olej v K20-kách jezdí.

mazací plán.PNG

mazací plán.PNG, 141.96 kB

specka.PNG

specka.PNG, 54.08 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 20:48   Citovat  

renda4 napsal:
Já bych ho tam nelil , ta specifikace SN se mě vůbec nelíbí je to spíše snaha o hru na "eko" a nižší spotřebu , ale nechci tady vyvolávat debatu té je tady o olejích víc než dost a určitě ten olej v K20-kách jezdí.

jen abych to pochopil, moc se v tom neorientuju: tak čím dál je písmeno v řadě abecedy od A tak tím by měl být ten olej výkonější? (lepší?) a nemáš v el. formě ten manuál z kterého jsi tu dával ty stránky? Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2016 , 23:25   Citovat  

renda4 napsal:
Já bych ho tam nelil , ta specifikace SN se mě vůbec nelíbí...

pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 8:17   Citovat  

civicblack napsal:
mne čeká oprava/výměna čerpadla posilovače a spojka.žárovky v interieru mi nesvítí zatím asi jen dvě Velmi šťastný a pak nějaké drobnosti,jako je třeba nefunkční zadní stěrač a chybí mi pár věcí kolem,ale nějak to pořeším,až bude trošku čas Úsměv jinak jsem s nim spokojen je to dobrý

Zdravím,
tak na předface 2003 2.0i Sport Automatic zapůjčeném jsme tyhle věci neměly vadné/disfuknční. Lambdy nějaké hodnoty dávaly, chybu jedinou to vyjelo u Wheelmana - chyba katalyzátoru. Vše ostatní bylo v pořádku.

Vše ostatní: žárovky, čidlo klepání, automatická převodovka, stěrač a ostatní věci naprosto luxusní funkčnost.

A nájezd? 233.000km.

M.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 10:07   Citovat  

NoDicz napsal:
jen abych to pochopil, moc se v tom neorientuju: tak čím dál je písmeno v řadě abecedy od A tak tím by měl být ten olej výkonější? (lepší?) a nemáš v el. formě ten manuál z kterého jsi tu dával ty stránky? Úsměv

Sem to pověsil na ulozto.cz jako "Honda Stream manual.rar" má to 256MB , nedáří se mě tu dát na to odkaz.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2016 , 13:54  Naposledy upravil NoDicz dne 5.5.2017 , 9:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Diky moc, stahnu Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina