Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 37 z 109
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:37   Citovat  

Tomik napsal:
Strelec: Pak treba dotahnout tohle: Se stydím

Tak to koukám! to je pro jaký trh ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:43   Citovat  

Rek bych ze pro hamburgozrouty.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 11:50   Citovat  

Tomik napsal:
Rek bych ze pro hamburgozrouty.

hm, takže z toho bude zase nějakej rozevlátej houpavej automat, byť vypadá na pohled ostře...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 12:32   Citovat  

Střelec napsal:
Tak to koukám! to je pro jaký trh ?

To mohla být naše 9g,tsx..japka tomu říkají spirior..
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2017 , 12:11   Citovat  

Sobuls napsal:
zkus ty dve pisnicky nekam nahrat resp. tu co nejde, ze bych to taky zkusil nebo i dalsi, protoze co jsem zatim zkousel, tak mne to prehraje vsechny mp3 co jsem tam strcil

Díy, zkusil jsem všechny písničniky překonvertovat ještě jednou, přes jiný program a uvidím co to udělá. Pak kdyžtak někam nahraju co nefungují.

Jinak jsem si všiml například toho, že accord když přehráváš songy tak vytváří na USB nějaký skrýtý kopie těch souborů, který mají 1kb. Jde jen o soubory, které přehrát jdou. Zřejmě kvůli indexaci, nebo nevím k čmeu to je. Zkusil jsem taky zformátovat flasha nahrát všechny songy znovu, tak uvidím Úsměv
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 11:37   Citovat  

Myslím, že mi definitivně umřela baterka, auto je totálně mrtvý, byť jsem s ním před dvěma dny v pohodě jel. Ani dálkáčem jsem ho nemohl odemknout.
Řeším ale jakou baterku koupit, čekal jsem, že v uživatelským manuálu něco najdu, ale tam jsou jen kapacity (navíc podezřele nízký). Nevím ale max. rozměry, průměr kontaktů atd... jasně, mohl bych to změřit, ale čekal jsem, že to bude někde napsaný. Máte někdo nějaký typy? Je to benzínový dvoulitr. Díky!
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 12:14   Citovat  

ted jsem menil, ale potreboval jsem to rychle, tak jsem dal tuto - Blue Dynamic 545 156 033, dulezity je 45Ah, a musi byt prava a s sirokymi elektrodami (+ 19,5mm, - 17,9mm), u mne se to povedlo az napodruhy, poprve mechanikovy poslali levou s malymi eletrodami
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 12:24   Citovat  

Sobuls napsal:
ted jsem menil, ale potreboval jsem to rychle, tak jsem dal tuto - Blue Dynamic 545 156 033, dulezity je 45Ah, a musi byt prava a s sirokymi elektrodami (+ 19,5mm, - 17,9mm), u mne se to povedlo az napodruhy, poprve mechanikovy poslali levou s malymi eletrodami

Dík za reakci. Ta kapacita mě taky zajímá. V manuálu jsou pro benzíny tři varianty 36, 47 a 45 Ah... přijde mi to celkem málo, navíc dost velký rozptyl - ale je to pro 2.0 i pro 2.4. Tys to taky řešil pro dvoulitra?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 13:03   Citovat  

tahle byla do dvoulitra, ale mam doma i 2,4 top exe (maximalni vybava) a baterku ma uplne stejnou Je to tam.
   Návrat  
lukyn1982 je teď offline  lukyn1982
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:06   Citovat  

2.4 top exe. 2 roky stara varta blue dyn. 45ah 330a vykon nic moc. Urcite bych nedoporucil. Dal jsem yuasa 48ah 430a. Velikostne stejna. V honde tvrdi, za tam patri 47ah, ale ampery honda nepovedela.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:16   Citovat  

lukyn1982 napsal:
2.4 top exe. 2 roky stara varta blue dyn. 45ah 330a vykon nic moc. Urcite bych nedoporucil. Dal jsem yuasa 48ah 430a. Velikostne stejna. V honde tvrdi, za tam patri 47ah, ale ampery honda nepovedela.

Originál je 47Ah 420A. Kde si sehnal tu Yuasu? Nikde ji nemají,prodejce mi psal že už je to klasika,že Yuasa v zimě baterie nějak nenabízí,že to nechápe...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:25   Citovat  

Kmóďa napsal:
Originál je 47Ah 420A. Kde si sehnal tu Yuasu? Nikde ji nemají,prodejce mi psal že už je to klasika,že Yuasa v zimě baterie nějak nenabízí,že to nechápe...
yuasa ma nejake problemi,třeba subaru taky ted dodává banner přelepené logem subaru. Takže ten kdo má ještě staré zásoby na skladě
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:27   Citovat  

tudy odkaz
Kupoval jsem ji tam v prosinci za 1500 kc.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:30   Citovat  

Probos napsal:
Díy, zkusil jsem všechny písničniky překonvertovat ještě jednou, přes jiný program a uvidím co to udělá. Pak kdyžtak někam nahraju co nefungují.

Jinak jsem si všiml například toho, že accord když přehráváš songy tak vytváří na USB nějaký skrýtý kopie těch souborů, který mají 1kb. Jde jen o soubory, které přehrát jdou. Zřejmě kvůli indexaci, nebo nevím k čmeu to je. Zkusil jsem taky zformátovat flasha nahrát všechny songy znovu, tak uvidím Úsměv

Prisel jsi na neco? Me se to deje taky. Nebo mi taky neprecte disk vubec.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 19:37   Citovat  

Sobuls napsal:
na streamu zase perli

Honda Accord 8g bazarovky

pry se benziny prodavaji levneji nez nafty Je to tam. , fakt bych chtel videt levnejsi 2,4 nez 2.2 naftu Velmi šťastný

Nejprve me zaujalo v jake soc vybave je dany acco. Borec neco malo vi. Pouzil nekolik univerzalnich poucek padnouci na "ojete" auto. Finalne je fajn, za acco vubec padlo do hledacku na test. Zaujala me myslenka chipu a dpf.
Jinak mnohem zajimavejsi, poucnejsi byl clanek, ktery vysel tusim na auto.cz nebo Svet motoru. Prinesl pro me hodne novych zajimavosti.

Toto jsem myslel
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 21:05  Naposledy upravil Probos dne 30.1.2017 , 21:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

lukyn1982 napsal:
Nejprve me zaujalo v jake soc vybave je dany acco. Borec neco malo vi. Pouzil nekolik univerzalnich poucek padnouci na "ojete" auto. Finalne je fajn, za acco vubec padlo do hledacku na test. Zaujala me myslenka chipu a dpf.
Jinak mnohem zajimavejsi, poucnejsi byl clanek, ktery vysel tusim na auto.cz nebo Svet motoru. Prinesl pro me hodne novych zajimavosti.

Toto jsem myslel
tudy odkaz

Ta převodovka za 160k je docela rachot ! zmatenej

V některém z těch testů říkali, že ojetá honda trpí na únavu 1 a 2 převodového stupně. Asi tím trpí i moje hondice. Hlavně u dvojky se mi zdá, že jde tak nějak z tuha, nebo že jakoby mírně dře ale ono to vlastně dření není, jen jakoby tam nepadla tak lehce. Tak si říkám, že to je asi vina převodovky že ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 21:23   Citovat  

lukyn1982 napsal:
Prisel jsi na neco? Me se to deje taky. Nebo mi taky neprecte disk vubec.

Zatím bohužel ne. Zjistil jsem jen to, že když překonvertuju MP3 v nějakém programu, je šance že se chytí ale není to stoprocentní. Například se stalo to, že dvě skladby nefungovali. Obě jsem vložil do jednoho programu a uložil znovu, jedna šla a druhá ne. Takže absolutní non-sense. Nic co by mi dávalo logiku....
   Návrat  
Ian.Crt je teď offline  Ian.Crt
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 22:02   Citovat  

Zdar chlapi,

mam nove Accord 2.4 8g a hlasi mi to ze bych mel zajet do servisu (mam najeto okolo 100k), vite nekdo co se vsechno pri tomto servisu dela? Rad bych si co nejvic udelal sam. Je mi jasny, ze za to u hondy bude raketa + sem si je u vsech predchoziach aut delal taky z vetsi miry sam.

Dik
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 22:28   Citovat  

Tak ať slouží OK

acco.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
acco.jpg, 86.93 kB
   Návrat  
Ian.Crt je teď offline  Ian.Crt
PříspěvekZaslal: 30.1.2017 , 22:31   Citovat  

spoon napsal:
Tak ať slouží OK

dekuji prevelice!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 8:40   Citovat  

lukyn1982 napsal:

Problém je, že když hledám podle rozměrů 238x129x227, tak mi to nic jinýho než tu Vartu a nějakou Bannerku nenajde. Ta Yuasa je dostupná na jednom e-shopu. Jinak ale opravdu nic. Tušíte někdo, jaká největší baterka (rozměrově) tam jde narvat? Blbec jsem si to včera nezměřil Smutný .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 12:35   Citovat  

Probos napsal:
Ahoj,

po delší době zase dotaz Se stydím tykající se přehrávání MP3.

Docela často se mi stává, že přehrávám skladby z USB a třeba každý třetí song mi napíše "Unsuported format", přeskočí se na další a jede to dál. Docela mě to štve. Zkoušel jsem přijít na to, proč se to děje. říkal jsem si, že to asi bude souviset s tím, jakou kompresí mp3 prošla, v jakým je bitrate atp... Nicméně nikde jsem nenašel parametry ideální mp3. Zkoušel jsem všechny mp3 projet stejným nastavením komprese a znovu uložit, ale nepomohlo to. Neví někdo, jak nebo čím ty mp3 překódovat aby fungovali případně proč to vlastně ty mp3 přeskakuje ? Třeba použít jiný kodek, fakt nevím.

Díky.

Tohle se mi taky stávalo ze začátku, když jsem vzal USB z bývalýho auta a píchnul jí hned do Accorda. Pak jsem jí přeformátoval a od tý doby mám klid. Začalo mi to dělat znovu po tom, co jsem si USB z Accorda vzal s sebou do služební Škodovky na nějakou delší služebku. Přeformátování opět pomohlo. Jakožto laik si to vysvětluju tak, že jiné rádio si na USB zapisuje něco, co Hondě nevoní Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 12:38   Citovat  

louza napsal:
Tohle se mi taky stávalo ze začátku, když jsem vzal USB z bývalýho auta a píchnul jí hned do Accorda. Pak jsem jí přeformátoval a od tý doby mám klid. Začalo mi to dělat znovu, když jsem si USB z Accorda vzal s sebou do služební Škodovky na nějakou delší služebku. Přeformátování opět pomohlo. Jakožto laik si to vysvětluju tak, že jiné rádio si na USB zapisuje něco, co Hondě nevoní Velmi šťastný

OK Very good point ! Nenapadlo mě to ale flashku už mám přeformátovanou a mp3 nahrané znovu (předtím jsem je měl také v jiném autě) a čekám jen až vyjedu a vrazím ji do auta. Pak dám vědět. Případně zkusím ještě jinou flashku.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 17:00   Citovat  

Hlavně, že už jsem Ti to psal už minulý týden Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 17:16   Citovat  

Stepa napsal:
Hlavně, že už jsem Ti to psal už minulý týden Velmi šťastný

Sry, asi jsem tě blbě pochopil. Souborový formát jsem pochopil jako zkusit jiný formát místo mp3, ne file system jako takový Úsměv V každém případě napadlo mě zformátovat flashku už minulý týden, kdy jsme to řešili, jen jsem ještě neměl čas to vyzkoušet v autě. Teď toho moc nenajezdím. To co psal lukyn bylo jen takové potvrzení. Úsměv Uvidíme, snad to zabere.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2017 , 22:29   Citovat  

Ian.Crt napsal:
Zdar chlapi,

mam nove Accord 2.4 8g a hlasi mi to ze bych mel zajet do servisu (mam najeto okolo 100k), vite nekdo co se vsechno pri tomto servisu dela? Rad bych si co nejvic udelal sam. Je mi jasny, ze za to u hondy bude raketa + sem si je u vsech predchoziach aut delal taky z vetsi miry sam.

Dik
udělej to co ti svítí za servis dle symbolů.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 9:12   Citovat  

jakých symbolů? mě se tam ukázal jen jeden symbol - klíček a od něj šipka k autu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2017 , 9:40   Citovat  

po rozviceni zluteho klice k autu, kdyz se proklikas zakladnim menu, tak u servisu by ti to melo psat neco jako A, B, A2,... coz pak se servisni knizkou (papirovou) jde dohledat co chce auto vymenit, zda jenom olej, vzduch filtr.... tady je to v anlictine - odkaz

ta tabulka co se tu uz k servisu objevila je dobra na dlouhodobou udrzbu, jako je vymena multiremenu, olej v prevodovce atd.

tady to mate vyfocene ze servisni knizky, mne ted u dvoulitru ceka servis AB27

IMG_20170201_163742600.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170201_163742600.jpg, 133.2 kB
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2017 , 18:01   Citovat  

Pozdravujem z východu ľudia, všimol som si už v jeseni, že sa mi po čase vo výfukoch nazbiera voda a žblnkoce to tam. Chcem sa opýtať, či aj vám, ktorí máte 2.4 sa to stáva, prípadne aj 2.0 alebo aj 2.2, ale tam koncovka netrčí. A prípadne či sa to stáva aj pri A7g. Či to tam nejak natečie alebo skondenzuje. Trochu ma to zlostí, nemám stále taký kopec po ceste aby sa to vylialo a odpaľovať z miesta ma stále nebaví, bo už nemám 20 zbesnetých rokov Úsměv Pri iných autách som si to doteraz nevšimol, až na tom Accorde. Asi to výfukom moc dobré nerobí, keď tam stojí voda Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2017 , 12:49   Citovat  

Probos napsal:
OK Very good point ! Nenapadlo mě to ale flashku už mám přeformátovanou a mp3 nahrané znovu (předtím jsem je měl také v jiném autě) a čekám jen až vyjedu a vrazím ji do auta. Pak dám vědět. Případně zkusím ještě jinou flashku.

Tak jsem celou flashku zformátoval. Nahrál stejné smp3 co jsem tam měl předtím a stala se tak podivná věc, že už na to asi kašlu Velmi šťastný. Ty co předtím fungovali tak v dost případech (ne ve všech) nefungují, a ty co nefungovali zase fungují.

Asi voodoo magic to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina