Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 369, 370, 371 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 370 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 9:33   Citovat  

Peliator napsal:
Manuál k naftě stejně jako k benzínu samozřejmě existuje. Sám ho hojně využívám. Viz obrázek

A kde takéto niečo nájdem na 2.4 tourer poface?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 11:09   Citovat  

Přiznám se, že už si nepamatuju kde jsem to tehdy stahoval. Až budu doma u kompu tak zkusím zjistit a dám vědět.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 11:18   Citovat  

za kolik je prodejný tourer 2,0, comfort, 2003, cca 230tkm,LPG, hagusy, vše funkční jak má, nyní nová spojka (ložisko, lamela, přítlačák), čelní sklo (2x kamen cca 2cm vedle sebe, takže nutnost), nemoc výfukové vačky řešen jinou zdravou vačkou z novějšího motoru
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 12:07   Citovat  

Prosím Vás, vyměnil jsem palivový filtr u 2.4 tourer s LPG v pátek jsem odjezdil cca 100km vše v pohodě do dneška auto stálo. Dnes jsem nastartoval, ale otáčky byly už takové všelijaké. Na benzín to nejde přes 2tis/ot při prudím sešlápnutí pedálu ty otáčky hned klesnou. Na LPG to jede úplně normálně a i když jsem něco odjezdil a vypnul LPG tak to zlobí stále. Když by to bylo zavzdušněný tak to nebude chtít ani nastartovat pokud se nepletu? to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
Díky
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 14:05   Citovat  

Dal si tam originál?
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 15:36   Citovat  

markos napsal:
Dal si tam originál?

Ano je tam original. Teď jsem to rozebral vše je jak má být po smontování nejde nastartovat poté znovu rozebráno vše jak by mělo být, ale stále nejde nastartovat.

Dá se to nějak odvzdušnit?
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 19:31   Citovat  

Chlapi kdo potřebujete manuál na A7G (nafta, benzín, sedan, tourer, face, poface) tak si ho můžete stáhnout na uloz.to Pokud zadáte do vyhledávače "Honda Accord ESM 2003" tak Vám to najde 2 soubory, jeden v RAR formátu a druhý v ISO. Mělo by to být to samé pouze s rozdílem velikosti staženého souboru.

Job!k máš tam i návod na výměnu paliváku včetně návodu na odvzdušnění systému. To by se dle návodu mělo dělat před výměnou paliváku.
   Návrat  
IGNOR je teď offline  IGNOR
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 20:23   Citovat  

Petura napsal:
za kolik je prodejný tourer 2,0, comfort, 2003, cca 230tkm,LPG, hagusy, vše funkční jak má, nyní nová spojka (ložisko, lamela, přítlačák), čelní sklo (2x kamen cca 2cm vedle sebe, takže nutnost), nemoc výfukové vačky řešen jinou zdravou vačkou z novějšího motoru

Jak se prosím tě projevují výfukové vačky když jsou ve fázi jak ty říkáš "nemoc"
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2017 , 21:34   Citovat  

Jsou vydrene...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2017 , 7:01   Citovat  

IGNOR napsal:
Jak se prosím tě projevují výfukové vačky když jsou ve fázi jak ty říkáš "nemoc"

palec vačky je odřený
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 10:46  Naposledy upravil Kendik dne 5.8.2017 , 17:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Opet temer po roce mi z niceho nic prestal fungovat ventilator topeni. Uz si moc nepamatuji jak se mi to tenkrat podarilo zprovoznit, ale myslim, ze zase zacal sam foukat.
Pouzil jsem tlacitko hledat, ale nic kloudneho mi nenaslo. Poradte prosim, kde najdu pojistku ventilatoru topeni? Ani v manualu se mi ho nedari dohledat Smutný
Dekuji

Edit.: Tak uz to zase funguje. Nic jsem nedelal. Prisel jsem do auta otocil klickem a fouka. Tak to koukám! Ble to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.8.2017 , 15:10   Citovat  

Petura napsal:
palec vačky je odřený

OK. Ale jak to jde poznat? Poznám to na autě aniž bych ho musel rozebrat a opticky se podívat? A co k takovému stavu vede?
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 17:48   Citovat  

Zdarec
poradte něko jak se zbavit koroze dveří,mam ji na třech spodních vnitřních hranách dveří mimo řidičovy a pak jestli nikdo nevíte jestli se da nekde sehnat tak kuže na předek haupny na acco sedan 2004
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 18:13   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec
poradte něko jak se zbavit koroze dveří,mam ji na třech spodních vnitřních hranách dveří mimo řidičovy a pak jestli nikdo nevíte jestli se da nekde sehnat tak kuže na předek haupny na acco sedan 2004

resim ted to samy,vlastne mam to jen trosku chytly u vyvodnich kanalku ,ale nebudu se sam do toho poustet ,ale kamos ,predpokladam ,ze to ocisti a radne nalakuje jako mi udelal lemy trema vrstvama laku .. pak navoskovat .. osobne ted resim taky lak narazniku a prahu ktery byly nalakovany pred rokem a uz jsou oprskany od kaminku nekde az na plast .. premyslel jsem o stribrne folii ,nebo nalakovat znovu a ochrannou folii ,
ta kozenka na kapotu urcite nebude lepsi reseni..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 20:46   Citovat  

To co je dostupné, tak obrus a nalakuj. Budeš muset vydloubat i tu housenku z karosářského tmelu, protože to začíná reznout pod tím. No a potom pořádně vyvoskovat dveře, protože to bude i v těch kanálcích, ale tam se nedostaneš. A voskovaní každý rok opakovat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2017 , 21:35   Citovat  

IGNOR napsal:
OK. Ale jak to jde poznat? Poznám to na autě aniž bych ho musel rozebrat a opticky se podívat? A co k takovému stavu vede?

ano, sundat víko ventilů a podívat se na vačku... taky jsem to zjistit až při ladění ventilových vůlí
   Návrat  
Luboskulhos je teď offline  Luboskulhos
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 13:25   Citovat  

Ahoj kluci, mám v accordu standartní rádio a pořídil jsem druhý auto na ND s navi a chci ho přehodit do svého accordu. Po odzkoušení funkčnosti jsem ale zjistil že DVD disk je poškozen a nemohu se dostat absolutně do žádného nastavení, pouze do audia a topení. Má někdo nějakou zkušenost?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 14:40   Citovat  

Pokud se nepletu, tak bez disku s tím nehneš a nejlepší to je vyhodit...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 15:20   Citovat  

Dandie33 napsal:
Zdarec

Ahoj .... Takže postup .... pořadně očistit a obrousit ... pote aspon 2x až 3x aplikovat konvertor rzi (dle navodu) a pak nalakovat. Za deci metly sem dal 300kč cca. Poté nezapomenout vystříkat dutiny dveří, ať se tam nedrží vlhkost. No a čím pečlivěji to uděláš a čím více nástřiků konvertoru aplikuješ, tím déle to vydrží. CO si uděláš sám to vydrží. Lakýrník ti to jen zničí .... osobní žkušenost na předchozím voze.

tudy odkaz

Jsou ale i jiné.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 17:50   Citovat  

Stepa napsal:
Pokud se nepletu, tak bez disku s tím nehneš a nejlepší to je vyhodit...

Teď otázka kde ten disk seženu nebo stáhnu...
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 18:24   Citovat  

mi5 napsal:
Ahoj, mám takový problém, když je to vedro klimatizace fouká studenej vzduch jen u spolujezdce. U řidiče jde teplej, spíš to vypadá že neotevre nějaká klapka. Nevíte někdo co s tím?

Z boku tunelu najdes servotorek, ten je spojeny s klapkou a obcas se to umi rozpojit, takze ti fouka teplejsi vzduch nez u spolujezdce. Chce to jednou rukou ovladat teplotu a druhou hlidat tu klapku a v urcitem okamziku to nahodit zpet. Neco jak kdyz nahazujes vykloupene rameno.
   Návrat  
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 18:41   Citovat  

Kluci, po ceste z dovolene se me u A7G 2.2 2007 stala takove vec. Auto jakoby ztratilo vykon, treba tak 25kw. Porad to jede dobre, ale uz tak nezrychluje jako driv. Na zrycleni jsem nameril 12s, coz je o 2s vic nez pred mesicem.
Ceho jsem si vsimnul, ze pri plnem plynu uz tak neslysim turbo sycet. Auto pekne zrychluje jen do 2500ot a pak uz jen neochotne. Taky se me zda, ze vidim malinkato cerny kour. Osobne to typuju na turbo, nebo na jeho regulaci, motor nema dost vzduchu, proto netahne a kouri, ale kdo vi...

Setkal se s tim uz nekdo? Je me jasne, ze to musi do servisu, ale chci vedet co me ceka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 19:12   Citovat  

Luboskulhos napsal:
Teď otázka kde ten disk seženu nebo stáhnu...

Vadny disk Ti hlasi mechanika? Pokud ano, tak je pravdepodobne KO. Ve clancich je navod na stazeni a vypaleni, tak na to mrkni.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2017 , 21:12   Citovat  

Stepa napsal:
Vadny disk Ti hlasi mechanika? Pokud ano, tak je pravdepodobne KO. Ve clancich je navod na stazeni a vypaleni, tak na to mrkni.

Našel jsem jen mapy ale nevím zda li je potřeba nějaký instalační defakto programovací disk. Hlasí mi to error disk a disk co jsem vyndal je poničenej.
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 13:15   Citovat  

Ahoj, shaním náhradu za přední tlumiče pro xenonového accorda, ale všechny co se prodávají nemají pro levý tlumič držák na ovládáni xenonů, řeší se to přehožením držáku, nebo existuji i náhrady s držákem. Dokážete doporučit?
Jde mi o
51606-SEF-G11
č.5 odkaz
   Návrat  
Paullik74 je teď offline  Paullik74
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 14:08   Citovat  

Zdravím,
nemá někdo info, zdali je možné do A7G Tourera dodatečně přidat tlačítko na otevírání kufru do předního panelu u řidiče, viz. obrázek (https://www.autoesa.cz/files/cars/582145499/582145499-22.jpg - nejlevější), když tam není? Je to možné u předfaceliftu? Uvažujeme-li, že elektrické víko auťák má, jen prostě tam není tohle tlačítko vepředu.

Předem díky za jakoukoli odpověď.
   Návrat  
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 16:18   Citovat  

zdar lidi . hele chci si dat do sviho accorda 7g 1din radio dolu do kastliku aniz bych vyradil origo radio. akorat nevim jakou mam koupit tu ISO redukci. nekde sem videl ze jeden konektor z redukce zustal v origo radiu druhej sel do novyho radia a ten treti se spojil stim konektorem co se vynda z origo radia. diky za rady
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 17:16   Citovat  

Luboskulhos napsal:
Našel jsem jen mapy ale nevím zda li je potřeba nějaký instalační defakto programovací disk. Hlasí mi to error disk a disk co jsem vyndal je poničenej.

Mel by stacit disk s mapami...
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 20:27   Citovat  

Ahoj, tak jak jsem psal před nedávnem, klimatizace nechodí. Kamarád mi zkoušel dofouknout chladivo a to tam je. Nikde to neutíká, takže to vypadá na závadu jinde. Kompresor dává dostatečný tlak, vypadá to na trysku přicpanou a nebo filtr.
Nevíte kde se tyhle díly prodávají a kde přesně jsou? Tryska je možná hned nahoře u uložení pravého předního kola, ale filtr nevím.
Jo a nevíte kolik je váha chladiva v okruhu?

Dík Jirka
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2017 , 21:14   Citovat  

Hele se v tom nějak ztrácím...píšeš, že chladiva tam je dost a potom se zeptáš, kolik ho tam má být. Množství chladiva zjistíš s jistotou v SM, mělo by tam být asi 525g +- 25g. Spojka kompresoru spíná po stisku tlačítka? Relé klimy prověřené?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 369, 370, 371 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina