Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Řešil jste někdo výfuk na Acco 2,4 Tourer?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 12
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.10.2017 , 12:36   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to jo ja jen ,ze jsme se bavily o hlucnosti ,otazka je jestli na tourer ta vetsi littraz vubec pomuze oproti sériovému rozmeru vis ,tak jsem to myslel .. otazka je jaky rozmery ten subaru ma jestli konecna litraz nebude cca stejna ..

On bude litrazi stejny víceméně ale zase si myslim, ze pokud funguje ve cca stejné kubature, problem by to nemusel byt. Jinak, mate tam misto na stredovy tlumič? Je moznost ho tam dat a zachovat velikost ze sedanu... Ale to střílím, je třeba postupovat krok po kroku. V neděli to jdeme zmerit a pak se uvidi co dal.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.10.2017 , 21:22   Citovat  

MAREKB napsal:
On bude litrazi stejny víceméně ale zase si myslim, ze pokud funguje ve cca stejné kubature, problem by to nemusel byt. Jinak, mate tam misto na stredovy tlumič? Je moznost ho tam dat a zachovat velikost ze sedanu... Ale to střílím, je třeba postupovat krok po kroku. V neděli to jdeme zmerit a pak se uvidi co dal.

misto tam neni na takovej jako ma sedan urcite ne .. nejak jsem vtom nenasel logiku ,ale vypdada to jako by mel sedan sirsi tunel .. to mi hlava nebere

jinak dneska platani oprvvovaneho pre dvema lety ,plech se proste rozpadl a dira 15x15cm a ja ze co to tak huci Velmi šťastný

jinak je otazka jak je uvnitr resenej ten na subaru co jsme koukal do vyfuku tak je to tam pekny bludiste ,vyfuk je delenej do dvou polovin co je v druhy jen tipuju zde na obrazku Úsměv takze obyc nitro to neni ,dle mne je pruchozi se sitkovanou casti .. videl nekdo jak to vypada cely uvnitr ?

IMG_2610.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_2610.JPG, 2.13 MB

IMG_2610jjjj.jpg

IMG_2610jjjj.jpg, 2.05 MB

14734-1.jpg

14734-1.jpg, 76.39 kB

ho043013-133-2.jpg

ho043013-133-2.jpg, 89.28 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2017 , 12:59   Citovat  

Ptal jsem se, ma klasické komory a je vyplněn tzv. nekonecnou nití, pry s tim mají lepší zkušenosti nez s vatou apod.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2017 , 14:32   Citovat  

MAREKB napsal:
Ptal jsem se, ma klasické komory a je vyplněn tzv. nekonecnou nití, pry s tim mají lepší zkušenosti nez s vatou apod.

tak ono to je vcelku jedno ,kdyz je dobre resen vnitrek nepotrebuje vypln ,ta se stejne vypali nebo se rozpadne ..
hlavne aby to nebrzdilo vykon ,pac ta koncepce accordu nebude jen tak nakej vymysl .. logika vtom bude ..
a taky hlavne abys ho netahl po silnici .. ted jsem koukal a mista tam moc navic neni..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2017 , 15:15   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak ono to je vcelku jedno ,kdyz je dobre resen vnitrek nepotrebuje vypln ,ta se stejne vypali nebo se rozpadne ..
hlavne aby to nebrzdilo vykon ,pac ta koncepce accordu nebude jen tak nakej vymysl .. logika vtom bude ..
a taky hlavne abys ho netahl po silnici .. ted jsem koukal a mista tam moc navic neni..

No uvidime. V neděli ho uvidím fyzicky, ja se stejne priklanim radeji k možnosti kopie výfuků a je klid.

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2017 , 16:15   Citovat  

MAREKB napsal:
No uvidime. V neděli ho uvidím fyzicky, ja se stejne priklanim radeji k možnosti kopie výfuků a je klid.
Taky tak je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2017 , 17:41   Citovat  

no kdyz uz to platis tak proc by ne , ja bych byl i pro aby tam dovnitr nic nedaval za nite a podobne jen polozka navic ,v OEm nic neni ,ja bych nechal zachovat i OEM vnitrek ,az to uvidi jak to tam je reseny zazada jsi o priplatek HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2017 , 17:52   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no kdyz uz to platis tak proc by ne , ja bych byl i pro aby tam dovnitr nic nedaval za nite a podobne jen polozka navic ,v OEm nic neni ,ja bych nechal zachovat i OEM vnitrek ,az to uvidi jak to tam je reseny zazada jsi o priplatek HaHaaa
Jak to vis, ze v novem OEM neni vypln? Ten Tvuj je urcite uz davno vypaleny. Pokud neni, tak o to lepe, ale to bludiste Velmi šťastný
Take to tak myslim. Udelat komplet kopii je to dobrý Ale myslim, ze to bude tvrdsi orisek, kdyz jsem videl Tve fotky Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2017 , 18:06   Citovat  

Kendik napsal:
Jak to vis, ze v novem OEM neni vypln? Ten Tvuj je urcite uz davno vypaleny. Pokud neni, tak o to lepe, ale to bludiste Velmi šťastný
Take to tak myslim. Udelat komplet kopii je to dobrý Ale myslim, ze to bude tvrdsi orisek, kdyz jsem videl Tve fotky Velmi šťastný

no naky znamky po vyplni by tam byly dle mne ,nevim .. ale nemyslim si vzhledem k reseni vnitrku vyfuku ,ocividne chtely z nej vymackknout co nejvetsi pruchod ,dvoulitr a naftu bude nejspis klasika tve trubky oproti sobe vyvedeny kazda do jine poloviny tlumice .. proto maji asi vstup jinde ..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2017 , 19:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no naky znamky po vyplni by tam byly dle mne ,nevim .. ale nemyslim si vzhledem k reseni vnitrku vyfuku ,ocividne chtely z nej vymackknout co nejvetsi pruchod ,dvoulitr a naftu bude nejspis klasika tve trubky oproti sobe vyvedeny kazda do jine poloviny tlumice .. proto maji asi vstup jinde ..
Myslis, ze zadni tlumic z 2.2 je totozny s benzinovym 2.0, tudiz by se daly zamenit?Vypadaji velikostne, vstupy trubek i uchyty stejne. Zalezi na tom, jak jsou resene uvnitr. Dieselove tlumice jsou obecne hlucnejsi nez benzinove a tuneri, kteri chteji lepsi zvuk-hluk si je davaji na auta Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2017 , 19:59   Citovat  

Kendik napsal:
Myslis, ze zadni tlumic z 2.2 je totozny s benzinovym 2.0, tudiz by se daly zamenit?Vypadaji velikostne, vstupy trubek i uchyty stejne. Zalezi na tom, jak jsou resene uvnitr. Dieselove tlumice jsou obecne hlucnejsi nez benzinove a tuneri, kteri chteji lepsi zvuk-hluk si je davaji na auta Velmi šťastný

dle mne neni hlucnejsi vyfuk ale motor Velmi šťastný ikdyz je ohrata N22 tak moje K24 oproti ni klepe ventilama jak des Velmi šťastný

ja si myslim ze resen bude stejne akorat ten naftovej bude jinak vyplnen kvuly emisim Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2017 , 11:01   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dle mne neni hlucnejsi vyfuk ale motor Velmi šťastný ikdyz je ohrata N22 tak moje K24 oproti ni klepe ventilama jak des Velmi šťastný

ja si myslim ze resen bude stejne akorat ten naftovej bude jinak vyplnen kvuly emisim Velmi šťastný
No porad je diesel v Accordu nesrovnatelne tissi nez VWagen motor TDI. To mam pocity, ze jede Tatrovka a ne osobak. Velmi šťastný Nemluve o pekelnem smradu to snad ne Acous 2.2 oproti tomu voni, ale to uz je offtopic

Uvidime, jak dopadne pozadavek ohledne vyroby.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2017 , 19:42   Citovat  

Tak dnes se konečně podařila konzultace. Jak bylo zkouseno, tak by měl pasovat jejich uz hotový, odzkkuseny tlumič. Mozna bude treba prihnout tepelny štít ale pasovat to bude. Nicméně pokud chceme si nechat vyrobit tlumič podle tvaru originalu, tak minimálně 10 tlumicu (zájemce mam). Nebudou to ale dokonale kopie co se tyce vnitřního uspořádání ale pry vi co s tím a nemáme se bat. Neni problem udelat delsi nebo kratsi tlumic pro sedan a kombi. Je to na nás.

20171023_143615.jpg

20171023_143615.jpg, 3.06 MB

20171023_143622.jpg

20171023_143622.jpg, 3.49 MB

20171023_143822.jpg

20171023_143822.jpg, 4 MB

20171023_144151.jpg

20171023_144151.jpg, 2.93 MB

a3cd14s-960.jpg

a3cd14s-960.jpg, 213.23 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2017 , 20:30   Citovat  

Ocenuji jak se stim peres na vlastni naklady ,ale kdyz nato koukam ,neverim ,ze ten subaru je tizsi ...urcite bude vice cumet pod autem a u toureru to neni nic moc kdyz projedes nekej kopecek , taky nad OEM vyfukem je tak par centaku mista a ohybani teplotniho stitu take nemusi byt stastne reseni ... nacpal ti ho aby se stim OEM tvarem nemusel babrat .. jako jeste nakych trista eur +- za ten subaru komplet bych za ten risk dal kdyby byl plug and play na tourera ,vice ne.. beztak kdo vi jak dlouho to vydrzi ..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2017 , 20:38   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Ocenuji jak se stim peres na vlastni naklady ,ale kdyz nato koukam ,neverim ,ze ten subaru je tizsi ...urcite bude vice cumet pod autem a u toureru to neni nic moc kdyz projedes nekej kopecek , taky nad OEM vyfukem je tak par centaku mista a ohybani teplotniho stitu take nemusi byt stastne reseni ... nacpal ti ho aby se stim OEM tvarem nemusel babrat .. jako jeste nakych trista eur +- za ten subaru komplet bych za ten risk dal kdyby byl plug and play na tourera ,vice ne.. beztak kdo vi jak dlouho to vydrzi ..

Jak jsem řekl, jsou tu dve možnosti, ja radeji pujdu do kopie naseho ale bohuzel sam nemůžu. O vydrz bych se nebal. No jemu to je v podstate jedno on ty tlumice delat nebude, dela to firma nejaka. Do ničeho me netlacil. Ja kdyz se s nikym nedomluvim, tak do toho pujdu sam. Bud se koupí ty co nabizi nebo se nechaji udelat kopie a u nej se to pak necha posvarovat.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2017 , 16:55   Citovat  

je to dobrý Good work!
Ja jsem take spise pro vyrobu kopie. ten subaruacky je tvarove ee pro A7G a jak pise DOHCVTEC, uz i original u Toureru je dost natesno. Pokud by vysla nehlucna kopie OEM pozink zadniho tlumice jak dotycny uvadi "max 2500,-kc" a pri objednavce vice kusu mozna i mene, tak myslim, ze neni co resit je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2017 , 17:51   Citovat  

Tak se hlaste, kdo do toho pujde. Ja bych taky rád original ale všichni plno řeči a pak nevím, uvidím, ještě mám čas... Dávám tomu měsíc, jinak to kašlu a jdu do toho sám. Nikdo nic lepšího zatím nevymyslel. Konečně se našel někdo, kdo nám to vyrobi za dovolím si rict luxusni cenu. Tak lidi přemýšlejte. Je jedno jestli pozink nebo nerez. Dám sem svůj mail pro lepší komunikaci, na foru je to o nervy... marekbug@seznam.cz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 10:49   Citovat  

MAREKB napsal:
Tak se hlaste, kdo do toho pujde. Ja bych taky rád original ale všichni plno řeči a pak nevím, uvidím, ještě mám čas... Dávám tomu měsíc, jinak to kašlu a jdu do toho sám. Nikdo nic lepšího zatím nevymyslel. Konečně se našel někdo, kdo nám to vyrobi za dovolím si rict luxusni cenu. Tak lidi přemýšlejte. Je jedno jestli pozink nebo nerez. Dám sem svůj mail pro lepší komunikaci, na foru je to o nervy... marekbug@seznam.cz

jestli se doresi ceny, jak poslat zalohy aby toho nikdo nezneuzil ,plus postovny balny tak v tom nevidim problem .

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 13:58  Naposledy upravil MAREKB dne 26.10.2017 , 21:13, celkově upraveno 9 krát. Citovat  

VÝROBA NEREZ/POZINK VÝFUK PRO SEDAN I KOMBI

Sedan 14-15kkč má navíc středový tlumič
Tourer 12kkč
Pozink kolem 8000Kč tourer (s prací).
Cena je s prací (2000kč ), neni podminkou. Možno odebrat jen tlumiče.
Záloha na fakturu 2000kč /ks.
Ještě poptám moznost pouziti středového tlumiče původního a jen nahrazení potrubí, tam by se taky ušetřilo.
Objednávky a dotazy do mailu marekbug@seznam.cz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 14:46   Citovat  

MAREKB napsal:
Sedan 14-15kkc na navic tlumič
Tourer 12kkc
Pozink polovinu.
Cena s prací, neni podminkou. Možno odebrat jen tlumiče.
Záloha na fakturu 2000kč /ks.
Objednávky a dotazy do mailu marekbug@seznam.cz

tohle je ten pan Málek predpokladam tudy odkaz

ja do toho jdu a beru komplet vyfuk pozink tourer 2.4 ,uvidíme jestli se nas nasbira tolik ..

kdyz tak to posunte nekdo na hondacc.eu

najde se nekdo z tourerem kdo by byl ochten mu zapujcit ten svuj ,ja to mam z ruky asi 500km Velmi šťastný

kolik by chtelo na tourera komplet se dvema koncovkama ?

koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 17:08   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tohle je ten pan Málek predpokladam tudy odkaz

ja do toho jdu a beru komplet vyfuk pozink tourer 2.4 ,uvidíme jestli se nas nasbira tolik ..

kdyz tak to posunte nekdo na hondacc.eu

najde se nekdo z tourerem kdo by byl ochten mu zapujcit ten svuj ,ja to mam z ruky asi 500km Velmi šťastný

kolik by chtelo na tourera komplet se dvema koncovkama ?

Tak já bych ho taky bral a daleko to mám taky. Zajímá mě finální produkt a nějaká pozdější recenze.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 18:23   Citovat  

koty1989 napsal:
Tak já bych ho taky bral a daleko to mám taky. Zajímá mě finální produkt a nějaká pozdější recenze.

Problem je, ze to nemuzu vyzkouset treba sam. Musí nas byt tech 5. Nevím jak to bude pozdeji ale nejspis pokud nekdo bude chtit, tak jich zase bude muset byt 5.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 20:47   Citovat  

koty1989 napsal:

jak pise marek tam je problem ,ze to musi byt najednou aby odeslal objednavku na tlumice na jeden sus ,jinak by to bylo drahy..

me recenze uz tolik netrapy ,recenzy na FB odkazu co jsem dal je dost od tech subaru majitelu ,zase nerez nechci kvuli plechovejsimu zvuku/hluku a taky zas tak dlouho to auto nebude existovat Velmi šťastný OEM je drahota a taky tech 10let nevim jestli ja tady budu natoz jeste muj accord jestli neschnije ,takze za me pozinka doma ho mozna jeste striknu do neceho a neresim 5-7let musi vydrzet ... mne jedine trapy asi aby to nehucelo v nízkych otackach to by se asi chtelo zvezt v nekterem z tech subaru Velmi šťastný ,je tam video coroly TS a tam to nromalne strily z vyfuku tak nevim jestli ma nakou sportovejsi verzi nebo to je bezny u vsech tech tlumicu HaHaaa a za tech cca 350eur to dle mne stoji zato oproti OEM za cca 800eur ..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.10.2017 , 21:10   Citovat  

Zvuk jsem s nim resil a ty co mi nabízel tak v nizkych otackach je to tiche, samozřejmě jak se to vytoci tak se ozve ale budu apelovat, aby byl co nejtissi. To je priorita. Takze spoleham na to, ze maji dostatek zkušenosti a vi jak na to. Ta corolla je delana na zvuk urcite, jsou tam jen takove male tlumice.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 21:07   Citovat  

kdyby to nedopadlo...kdo si troufá? Velmi šťastný
tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.10.2017 , 21:43   Citovat  

MAREKB napsal:
kdyby to nedopadlo...kdo si troufá? Velmi šťastný
tudy odkaz

cena je dobra ,skoda ,ze jen sedan dle mne to bude ten samej matros co pouziva Malek ,takze byt to na tourer resil bych to ..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2017 , 13:40   Citovat  

Ohledne tlumicu znacky Bosal m bylo receno, ze vyroba byla ukoncena z duvodu male poptavky.

Kde je problem, ze na sedany se relativne sehnat da a na Tourery ne? to mi hlava nebere Ze by jich bylo mene a diky tomu mensi poptavka a tim padem se od toho odviji vyroba a nabidka jako v pripade Bosalu?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2017 , 14:15   Citovat  

Kendik napsal:
Ohledne tlumicu znacky Bosal m bylo receno, ze vyroba byla ukoncena z duvodu male poptavky.

Kde je problem, ze na sedany se relativne sehnat da a na Tourery ne? to mi hlava nebere Ze by jich bylo mene a diky tomu mensi poptavka a tim padem se od toho odviji vyroba a nabidka jako v pripade Bosalu?

jestli tamto nevyjde tak koupit dve koncovky na sedan za 250e a nechat pridelat muze byt taky dobry reseni tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2017 , 14:19   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
cena je dobra ,skoda ,ze jen sedan dle mne to bude ten samej matros co pouziva Malek ,takze byt to na tourer resil bych to ..

Psal jsem psonkovi co je to za matros a odepsal mi :czarna węglowa aluminizowana... Ještě cekam na odpověď primo od vyrobce. Jsou to Slovinci.

mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2017 , 14:37   Citovat  

Zkusil bych oslovit tuto firmu, jestli by uměli na Tourera sehnat.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Řešil jste někdo výfuk na Acco 2,4 Tourer?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina