Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
palivoměr-kdy budu na suchu?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 16:45   Citovat  

98 englan v 1.4 ma hladove oko a funguje. Je pravda ze sem na hladove oko dojel cestu Liberec-Jablonec a zpet (s lehkou nohou). Takze 50km tam urcite je, kdyz zacne svitit na rovine.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
habix je teď offline  habix
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 16:51   Citovat  

Na C5G 3D jsem tankoval plnou kolem 38 litrů.

Takže hladové oko se mě nerožlo a včera jsem nacouval do garáže a dnes ráno jsem už nenastartoval, mám garáž mírně z kopečka. Najel jsem tak 60 km když byla ručička tak jak je na fotce a hotovo.

palivomer.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
palivomer.JPG, 331.71 kB

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 17:01   Citovat  

Me se teda rozsveci az pod pomyslnou nulou a je preavda, ze jednou sem stal hrozne cumakem dolu a druhej den sem nenastartoval, musel sem dojit pro 7l (sehnal jsem 5l a 2l nadoby od destilky) a pak to naskocilo jakoby nic, mel sem pak cca 1/4 v nadrzi po tom doliti (na rovine), ale to byl extremni pripad to stani...

habix je teď offline  habix
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 17:05   Citovat  

Teď už vím, jak budu mět ručičku na spodní čárce, tak musím tankovat, protože moje garáž má špatný sklon Smutný

Fujitsu je teď offline  Fujitsu
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2009 , 18:18   Citovat  

habix napsal:
Na C5G 3D jsem tankoval plnou kolem 38 litrů.

Takže hladové oko se mě nerožlo a včera jsem nacouval do garáže a dnes ráno jsem už nenastartoval, mám garáž mírně z kopečka. Najel jsem tak 60 km když byla ručička tak jak je na fotce a hotovo.

Je to tak, že když máš ručičku přesně na čárce nuly, je v nádrži ještě 15l benzínu (do plné dotankuješ 40l), když se rozsvítí oko, je tam ještě cca 8l benzínu.

Jednou se mi taky stalo, že jsem nenastartoval, a to už svítila kontrolka. Je to způsobené tím, že čerpadlo v nádrži má dva sosáky, tzn. jeden je uplně na dně a druhý o pár cm vejš. Jakmile ten přívod vejš není pod hladinou a vypneš na delší dobu motor, vnitřní komora čerpadla se přez spodní sosák vypustí a už potom není schopné samo nasát benzín (při startu po delší době). Dokud tedy nedoleješ benzín po vrchní sosák na čerpadle tak nenastartuješ.

Do vnitřní nádoby čerpadla vede ještě jeden přívod, a to je vracečka od motoru, takže v případě nouze stačí mít po ruce kousek benzínu a injekční stříkačku. Na motoru odpojíš vracečku a stříkneš tam asi decku benzínu, komora se naplní a můžeš startovat. Vyzkoušeno! Jakmile nastartuješ, nemusíš se bát a můžeš vesele jezdit až do úplného sucha neboť komora v čerpadle je pořád plná, dokud zase nevypneš motor. Ale od té doby co jsem byl nucen to vyzkoušet už sem oko svítít neviděl, vždy beru když je ručička na nule, tzn. zbývá stále asi 15l, to se ani při náklonech nemůže stát že by se horní sosák dostal na vzduch. Je to paradox tankovat s z 1/4 plnou nádrží ale je to tak. Mám Rover 400 = Civic anglán.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 16:46   Citovat  

sablos napsal:
můžů mit dotaz, c5g jak ma velkou nadrž??nikde to nemuzu najit, jednou kamos tankoval plnou a mel milimetr nad rezervou a nacpal tam za 700 tudiž 30 l, a +5 je 35 neni to málo???diky za vysvětlení a prosim nekamenovat.

dřív jsem se o to dost zajímal a našel jsem 45 L i s rezervou.. Nedávno jsem tam nacpal 41 L a to byla ručička cca pul milimetru pod Empty. Takže asi 40 L = Full->Empty a pod Empty je zbytek rezerva (5 litrů).. Jistej si tim moc nejsem, ale těch 45 L je i v manuálu.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 16:56   Citovat  

C4G umi jit az sem a porad jede, vyzkouseno nekolikrat HaHaaa

070508_190233.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
070508_190233.jpg, 34.66 kB

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 16:56   Citovat  

ka8ooi napsal:
dřív jsem se o to dost zajímal a našel jsem 45 L i s rezervou.. Nedávno jsem tam nacpal 41 L a to byla ručička cca pul milimetru pod Empty. Takže asi 40 L = Full->Empty a pod Empty je zbytek rezerva (5 litrů).. Jistej si tim moc nejsem, ale těch 45 L je i v manuálu.

ok, děkuji ti dobrá vílo.takže bajvoko 40 litrů i s rezervou.

JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2009 , 17:15   Citovat  

Fujitsu napsal:
Je to tak, že když máš ručičku přesně na čárce nuly, je v nádrži ještě 15l benzínu (do plné dotankuješ 40l), když se rozsvítí oko, je tam ještě cca 8l benzínu.

Honda 1.5 civic VTEC 6.gen. pětidvířko r.v. 1998 - u mě je to zhruba stejně Úsměv
a jinak, konečně vím, proč, když je tam málo benzinu, to blbě startuje - ne že bych jezdil s minimem benzinu pořád, ale někdy se stane, že "je daleko do výplaty", ale když vím, že to pojede ještě min. 80km, i když to už svítí, tak ještě jedu; ale měl jsem problém u našich - bydlí na kopci, zaparkoval jsem "čumákem" dolů - a pak už nenastartoval. No co, sjel jsem bez motoru dolů na rovinu, tam to chytlo bez problému.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 17:55   Citovat  

Mam dotaz. Vubec mi neukazuje palivomer. Kdyz sem mel bylalou pristrojovku ukazoval porad nulu ale hladove oko nesvitilo, pristrojovku sem vymenil a ted je zase rucicka nad maximem Úsměv Nevite kde by mohla byt chyba?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 18:00   Citovat  

wisastar napsal:
Mam dotaz. Vubec mi neukazuje palivomer. Kdyz sem mel bylalou pristrojovku ukazoval porad nulu ale hladove oko nesvitilo, pristrojovku sem vymenil a ted je zase rucicka nad maximem Úsměv Nevite kde by mohla byt chyba?
pokud je porad nad maximem, tka by to mohla byt strhla civka co tam je, me se to stalo, jen sem nasel dratek, pinzetou pridrzel a zapajel a pohoda Úsměv

wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 18:23   Citovat  

Brnďa napsal:
pokud je porad nad maximem, tka by to mohla byt strhla civka co tam je, me se to stalo, jen sem nasel dratek, pinzetou pridrzel a zapajel a pohoda Úsměv

Ona byla na nule a pak sem do toho rukou cvrnknul tak zase spadla na nulu ale pak po zapojeni vyskocila nahoru

Rimmer je teď offline  Rimmer
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 11:17   Citovat  

kdyz sem mel anglana tak mi to svitilo na ty čarce ..to bude asi budikama nebo z merakem v nadrzi

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 15:47   Citovat  

wisastar napsal:
Ona byla na nule a pak sem do toho rukou cvrnknul tak zase spadla na nulu ale pak po zapojeni vyskocila nahoru
no to je ono, je na nule, zapojis a vylze na max, to sem strhnul civecku a uz byla porad nahore Velmi šťastný

Iwanhoe je teď offline  Iwanhoe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 16:05   Citovat  

hele jestli muzu mit dotaz nevite jak je to i c4g americke verze mam pocit teda vim ze tam hladove okko neni myslite ze by se dalo nejak dodelat nebo to musi byt uz jine budiky nebo nedejboze neco v nadrzi dik za odpoved

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 17:31   Citovat  

Iwanhoe napsal:
hele jestli muzu mit dotaz nevite jak je to i c4g americke verze mam pocit teda vim ze tam hladove okko neni myslite ze by se dalo nejak dodelat nebo to musi byt uz jine budiky nebo nedejboze neco v nadrzi dik za odpoved
no tak budiky kdys se podivas tak zarovicku na pripravu by mit meli, akorat, je od nadrze nejaky senzor, myslim ze od nadrze vedou 3 dratky, a s hladovym okem 4, bo tak sem to nejak cetl Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 17:36   Citovat  

aha no mrknu na to kolik tam mam dratku a dam vedet:)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 20:25   Citovat  

tak tam mam 4draty ale na budikach jsem nenasel nic co by kontrolu pripominalo

Clark je teď offline  Clark
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 20:43   Citovat  

habix: tak ja mam stejny problem, taky mi to nesviti i kdyz je to hluboko pod carou, jedou sem zariskoval a mel sem to jeste tak jednou tolik niz nez mas ty na te prvni fotce a pak sem do nadrze nacpal skoro 47 litru.) jinak mam anglana 1,5 vtec-e a hladove oko mam ale asi hlad nema protoze nesviti nikdy...asi to bude jak u tebe problem nekde v elektrice nebo u nadrze co ja vim .)
jinak u facka mi palivomer nefungoval , takze to byla slozita matematika pamatovat si kolik sem tam toho nalil Úsměv taky se mi obcas stalo ze sem nedojel, ale 3x sem zastavil do 10 metru od benzinky Velmi šťastný Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
palivoměr-kdy budu na suchu?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina