Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cukání v motoru D15b2 když je zahřatý!!
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
CodyG je teď offline  CodyG
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 10:52  Naposledy upravil CodyG dne 8.4.2009 , 10:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

social edition Velmi šťastný
btw. kdo byl/je Renault?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krasnyja je teď offline  krasnyja
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 10:52   Citovat  

no hošíí no tak Tak to koukám! HaHaaa koukam ze jsem vam tady zalozil peknej orisek Úsměv Kazdopadne moc diky za rady ... podivam se na ten filtr a na všechny spoje a hadičky na sání a na tu lambdu...jak rikal monty .. a uvidim kde bude zakopanej pes Nápad je tu! OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 10:55   Citovat  

CodyG napsal:
btw. kdo byl/je Renault?

Koukni na znak Rencka a zapoj fantazii... Mrk HaHaaa

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 10:56   Citovat  

CodyG napsal:
btw. kdo byl/je Renault?
no ten kdo tvrdí že 1bodovej vstřik je to samý jak karbec. pořádnej výtlem, vyběhni na parkoviště a okoukni čumák nějakýho renaultíka

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 16:34   Citovat  

monty napsal:
no ten kdo tvrdí že 1bodovej vstřik je to samý jak karbec. pořádnej výtlem, vyběhni na parkoviště a okoukni čumák nějakýho renaultíka

karburator s jednim vstrikem, ktery ma trochu usporu paliva a plno elektriky kolem, nic vic

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 17:30   Citovat  

CodyG napsal:
karburator s jednim vstrikem, ktery ma trochu usporu paliva a plno elektriky kolem, nic vic

rozdíl v karburátoru a vstřikování je ten že v karbecu teče benzin pořád samospádem a neřízeně, kdyžto vstřikování( Honda 2 bod) je řízené a rozdělené na ty 2 vstřiky takže do 3500-4000 rpm funguje jeden vstřik po 4000 se zapojí i druhý. tak co jěště to nechápeš??jestli ne tak mi vysvětli jak ty chápeš rozdíl mezi karbecem a vstřikem(a neplet sem vstřik v hlavě-diesel).a ještě k tý elektrice jestli považuješ 2a2 dráty k vstřikům PLNO kabelů moc tak to už nevim.

R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 18:25   Citovat  

monty napsal:
a abych odpověděl -za studenýho motoru se vstřikuje podstaně víc paliva než by bylo třeba , ale u teplýho už je dávkování upraveno podle teploty , lambdy atd takže pokud je přicpanej filtr tak klidně může způsobovat přílišný ochuzení a tím i problémy. taky je potřeba prohlídnout všechny spoje a hadičky na sání stačí netěsnost a už to může zlobit

takže ten muj problem že mi motor škube(škytá do 2000 ot/min a nad 2000 už jede jak ma muže byt vstřikama?nebo jak mam postupovat...jestli to jsou svičky nebo kabely nebo čepadlo nebo filtr nebo lambda?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 20:15   Citovat  

poradil bych líp ale nevím , může to být cokoli z toho cos vyjmenoval a ještě pár dalších věcí . asi bych začal s tím co to spaluje -v zajímavejch odkazech je návod na obvod který zobrazí napětí na lambdě -cena je asi kilo , ukáže ti to jestli lambda není mrtvá a pokud ne na jakou směs to v tu kterou chvíli jede.podle toho by se dalo hledat dál.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 20:22   Citovat  

to CodyG -píšeš totální nesmysl ,karburátor prostě nemůže být se vstřikem pak už to prostě není karb.Ende Chápeš!

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 22:00   Citovat  

R4ZoR napsal:
takže ten muj problem že mi motor škube(škytá do 2000 ot/min a nad 2000 už jede jak ma muže byt vstřikama?nebo jak mam postupovat...jestli to jsou svičky nebo kabely nebo čepadlo nebo filtr nebo lambda?

Nejdřív zkontroluj všechny hadičky k sání, jak tu psal Monty, svíčky ... a pak už je to o štěstí ... u jednoho auta pomohla výměna vstřiku, u jiného klapky ale taky jsme to musely vyměnit celé komplet sání.
Lambda to v tomto případě (škubání / díra v plynu) nebyla nikdy (ze zkušenosti), tu ECU vždy bezpečně odhalila a signalizovala jako závadu, ale v problému škubání se neobjevil nikdy žádný kód poruchy.

PS. už jsem taky slyšel z úst "povolaných" o tzv. vstřikování do karburátoru Velmi šťastný

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 22:17   Citovat  

CodyG napsal:
Úsměv ANO, porad lepsi karburator
ja ty 1 a 2 body neuznavam

To že je neuznáváš je tvůj problém.
Ten kdo tomu rozumí, ví jaký je rozdíl mezi vstřikováním a karburátorem.
Takže s tvými "moudry" se tady nechytáš. Hondaři ti to nesežerou. Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.4.2009 , 23:03   Citovat  

priklad: jiz do crx II z roku rekneme 89 davali ctyrbodove vstrikovani a do c5g dali i motor d15b2, proste jak nekdo psal "social edition:D"
vim, ze to neni karburator, ale porad je to mezi "normalnim" poradnym 4b. vstrikovanim a karburatorem a ja se priklanim k tomu horsimu Úsměv , debilni nazor ja vim, ale co...
kdyz jsem delal v servisu, tak jednobody jsme za vstrikovani nepovazovali, ikdyz jakoby je
jinak k tem dvoum vstrikum, kdyz mi to priblizne kolem tri tisic otacek zacina chytat druhy dech, tak se zapojuje druhy vstrik?

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 0:50   Citovat  

Mě to dělalo to samý,stejnej motor. Vyřešil jsem to výměnou celý klapky se všema čidlama a bordelem co na tom je. Stalo mě to z vrakoviste 1000. Od ty doby pohoda úplně.

Davee je teď offline  Davee
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 1:49   Citovat  

ta klapka mi přijde dost realná,zkus ji třeba apoň vyčistit jestli se to alespoň na chvíli zlepší at ji hned neměníš kdyby to nebylo ono

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 9:56   Citovat  

CodyG napsal:
priklad: jiz do crx II z roku rekneme 89 davali ctyrbodove vstrikovani a do c5g dali i motor d15b2, proste jak nekdo psal "social edition:D"
vim, ze to neni karburator, ale porad je to mezi "normalnim" poradnym 4b. vstrikovanim a karburatorem a ja se priklanim k tomu horsimu Úsměv , debilni nazor ja vim, ale co...
kdyz jsem delal v servisu, tak jednobody jsme za vstrikovani nepovazovali, ikdyz jakoby je
jinak k tem dvoum vstrikum, kdyz mi to priblizne kolem tri tisic otacek zacina chytat druhy dech, tak se zapojuje druhy vstrik?

ano po tech zhruba 3500 rpm, se přidáva druhý vstřik protože ten jeden už nestíhá.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 12:37   Citovat  

Rom. napsal:
Nejdřív zkontroluj všechny hadičky k sání, jak tu psal Monty, svíčky ... a pak už je to o štěstí ... u jednoho auta pomohla výměna vstřiku, u jiného klapky ale taky jsme to musely vyměnit celé komplet sání.
Lambda to v tomto případě (škubání / díra v plynu) nebyla nikdy (ze zkušenosti), tu ECU vždy bezpečně odhalila a signalizovala jako závadu, ale v problému škubání se neobjevil nikdy žádný kód poruchy.

PS. už jsem taky slyšel z úst "povolaných" o tzv. vstřikování do karburátoru Velmi šťastný

me ecu sem tam vyhodí chybu čislo 17 což je cidlo na mereni rychlosti...takže fakt netušíám čím začítSmutný sem tam nechytne napoprvé...i za studeneho motoru... main rele už mam prepajeny a za tepla startuju vo sto šest ale proč to cuká a proč za chyba 17...chjoooo

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 13:16   Citovat  

čidlo rychlosti u C5g je na převodovce ... zkontroluj kontakty a prostříkni kontakt. sprayem ... vyresetuj ECU (odpoj baterii)

2 nejčstější poruchy u C5g je relé a rozdělovač ... jestli máš relé propájené a startuje dobře za tepla, tak alespoň kontrolně sundej víčko na rozdělovači ..

jaké, a jak dlouho tam máš svíčky ???

a pak zmniňovaná klapky, vstřiky, kompletní sání ...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 16:09   Citovat  

Rom. napsal:
čidlo rychlosti u C5g je na převodovce ... zkontroluj kontakty a prostříkni kontakt. sprayem ... vyresetuj ECU (odpoj baterii)

2 nejčstější poruchy u C5g je relé a rozdělovač ... jestli máš relé propájené a startuje dobře za tepla, tak alespoň kontrolně sundej víčko na rozdělovači ..

jaké, a jak dlouho tam máš svíčky ???

a pak zmniňovaná klapky, vstřiky, kompletní sání ...

děkuju za rady! rozdelovac nový,sani taky vstriky taky,zapalovaci kabely taky a svičky dnes už taky a je po problemu... ještě jednou diky za rady ted už jen to cidlo vyzkoušet prostříknout a pak uz jen když bude spatny shanet novy...nevite nekdo kde by se dalo sehnat?

Breta.Fousek je teď offline  Breta.Fousek
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 17:30   Citovat  

Projížděl jsem forum a nevím, kam bych to napsal, k to dam sem. Mam c5g d13b2 a při zahřátym motoru mi to dost cuká, když sundam nohu z plynu na 3. a 4. stupni. Čím by to tak asi mohlo být? všecky filtry mam vyměněný, olej, svíčky i kabely taky.

Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2011 , 18:46   Citovat  

Mam taky karburator a kdyz taky sundam nohu z plynu,tak mi to mirne cuka,ale nevim co by to mohlo byt...... Jeste se mi stava,ze kdyz mam studeny motor a slapnu na plyn,tak otacky vyleti cca na 2000 tam jako by se zasekly a chtelo se to udusit.....Nenapada nekoho neco?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cukání v motoru D15b2 když je zahřatý!!
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina