Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Papá olej :-(
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:25   Citovat  

David11 napsal:
cau mam ten samej problem ,PAKO co bych chtel za ty veci kdy by je klezlik nevzal ja bych mel 100% ZAJEM , a co bys za to chjtel:? Úsměv
jaké věci?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
David11 je teď offline  David11
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:31   Citovat  

hele promin tos nebil ty co to nabyzel vlastne to byl Radek11111 tak jestli mas to tesneni a gufera tak bych je vzal

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:34   Citovat  

bacha na gufera,jsou defakto stejné ale jsou sací a výfukové

Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 22:18   Citovat  

Pokud chcete měnit gufera, tak nemusíš sundávat hlavu....pokud ji sundáš, dáš nové těsnění pod hlavu. A za týden se rozhodneš ji sundat znova a měnit pístní kroužky, tak není moc dobré ji dávat zas nato těsnění. I když se to občas dělá. Tak abys zas potom nekupoval 2x těsnění pod hlavu. Pokud chceš sundávat hlavu, tak bych já osobně vzal komplet těsnění na vršek, a udělal to už se vším, když to bude rozdělaný. pokud někdo by měl zájem o nějaký díly, tak mi napiště do SZ o co přesně teda máte zájem. I když nerad to dělám bez zálohy, aby mi vše nezůstalo doma. Prostě dělám do dílů, a můžu si dovolit Vám tady udělat cenu oproti normální prodejce.

CodyG je teď offline  CodyG
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 1:09   Citovat  

2Pako: mohl by jsi mi prosim te rict neco blizsiho ke guferum? mam na mysli saci a vyfukove, jetse jsem o tom neslysel, ale take jsem voditka nepromeroval
kdyz mam zavadu, jak rikas ty, ze kdyz to spustim z kopce s rychlosti (cim vice otacek) tim vice dymu po opetovnem pridani. pri spotrebe cca. litr oleje na tisic, tak jsou to pouze gufera nebo to mohou byt i stiraky, kdyz jsem po koupi motoru mel hlavu dole, tak valce byly krasne bez ryh, mozna i zanovni

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ian je teď offline  ian
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 7:13   Citovat  

nevim nevim ale šel bych rovnou i do pístních kroužků tolik oleje to nebude jenom guferama měl sem něco podobného minulý rok díly vyšly zhruba na 5,5t kroužky těsnění pod vanu , hlavu , gufera a olej s filtrem .

jenda je teď offline  jenda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 8:09   Citovat  

gufírka jsou hodně častej problém skoro všech starších motorů -guma je přecijen materiál, kterej podléhá stárnutí a olej s teplem+její věk kolem 15let a více ji na kondici nepřidají...

Kroužky ani zas špatný tolik nebudou - když poměříš tlaky, tak ty zřejmě budou dobrý (i kámošův VW GIII s 280tkm co žere olej jak prase má tlaky jako novej motor..) .. pamatuju, jak jsme kdysi přivezli coupe a šli s ním zařádit do mimoně na letiště - během celýho odpoledne a cca 50 ostrých km motor sežral skoro litr oleje... udělaly se gufírka a teď ten litr ani nesežere od výměny k výměně...

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 8:22   Citovat  

pomeras tlaky a na 90% budu OK. na hondach byva problem so stieracimi kruzkami a takymto meranim nezistis ci su ok.

inak kamos ma podobny problem, motor D16B2 (anglican), v januari roztrhnute rozvody, sla dole hlava, niektore ventily jemne ohnute ale mali sme komplet novu sadu ventilov tak sup to tam, pretesnena komplet hlava a motor teraz zerie olej asi tak 1l/1000km... tlaky ok, simeringy nove a kedze predtym nezral olej, tak by som povedal, ze aj kruzky su ok. simeringy boli ale rovnake sacie aj vyfukove (mam na svojom motore take iste a pocas zabehu za cca 1500km spapalo 2dcl oleja) takze si nemyslim, ze to moze zrat tolko oleja cez simeringy... a tiez nevieme co s tym Smutný

Honzax2 je teď offline  Honzax2
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 10:11   Citovat  

Tak jsem po GO motoru a stejnak to nějak hulí.Jak jsem propálil ten píst tak mám ještě zbytek oleje ve výfuku a v sání ale mám najetých 2500Km a docela to hulí.Jak je to možné??nevíte někdo?gufera jsou nový,písty s kruhama také a je po výbrusu a hulí to.Prostě to nechápu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Papá olej :-(
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina