Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
motor D13B2 nedrží volnoběh
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 15:55   Citovat  

tak rovnou nechat předělat karbec na vstřikování, zkus se poptat na foru jestli někdo o někom ví, kdo by to přeházel Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 16:02   Citovat  

dík za radu ale to mi je k prdu pač to je časově náročný a i peněžně....já to potřebuju mít nejlíp hned hotový (včera bylo pozdě) potřebuju jezdit do práce atd.....

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 16:19   Citovat  

myslíte že když sundám celej karbec vystříkám to konkorem a vyfoukám vzduchem (cca 5bar) že tomu nic neudělám?.......jen háček je v tom že ani nevim jak to mám demontovat...nejsem žádný ucho ale přece jen to nechci zničit...Smutný

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2010 , 18:26   Citovat  

z jaké jsi krajiny?

jo servismani z hondy...někteří jsou ok ale většina za svejch pár čistejch raději díly vyměňují než by mysleli.Jo dnes se již auta vez načkovej servisech neopravují,vyndá se vadný díl nebo celé soustrojí a namontuje se nové,skoro čistá práce,velká marže na dílech.A co těch dílů bejvá Velmi šťastný

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 8:41   Citovat  

PAKO napsal:
z jaké jsi krajiny?

jo servismani z hondy...někteří jsou ok ale většina za svejch pár čistejch raději díly vyměňují než by mysleli.Jo dnes se již auta vez načkovej servisech neopravují,vyndá se vadný díl nebo celé soustrojí a namontuje se nové,skoro čistá práce,velká marže na dílech.A co těch dílů bejvá Velmi šťastný

sem z Liberce.......ne ne já to nemám přímo v hondě.....mám to přes kámoše v nějákym servisu kde dělaj všechno tak sem si řikal že na karbec by se zmohli a ono nic....sou to ucha to si to radši zkusim udělat sám

AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:03   Citovat  

Promiň, dlouho jsem tu nebyl ...Silně pochybuju že je karbec nějakým způsobem rozbitej ....jen ho seštelovat! Experti v servisu ti tam dají novej a ten štelovat na auto nebudou ??? A dát za tu zkoušku 2-3 tácy a doufat že karbec bude tak nějak seštelovanej...mi přijde dost riziko...já snad si udělám cestu do Liberce Velmi šťastný

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:26   Citovat  

AirEddie napsal:
Promiň, dlouho jsem tu nebyl ...Silně pochybuju že je karbec nějakým způsobem rozbitej ....jen ho seštelovat! Experti v servisu ti tam dají novej a ten štelovat na auto nebudou ??? A dát za tu zkoušku 2-3 tácy a doufat že karbec bude tak nějak seštelovanej...mi přijde dost riziko...já snad si udělám cestu do Liberce Velmi šťastný

pokud se ti chce budu jedině rádVelmi šťastný docela bych uvítal nějákej help.....snad se v tom něják nevrtali a celý to nerozhodili......kdžtak SZ

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:29   Citovat  

Đnb napsal:
pokud se ti chce budu jedině rádVelmi šťastný docela bych uvítal nějákej help.....snad se v tom něják nevrtali a celý to nerozhodili......kdžtak SZ

Zatím ti nemůžu nic slíbit ...časově jsem celkem vytíženej ...ale do konce týdne ti dám vědět ...

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 10:36   Citovat  

AirEddie napsal:
Zatím ti nemůžu nic slíbit ...časově jsem celkem vytíženej ...ale do konce týdne ti dám vědět ...

ok ok pokud budeš mít cestu tak budu jedině rád...Úsměv

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 18:31   Citovat  

tak sem se dneska dozvěděl že prej v tom karbecu sou v čudu nějáký lamelky bo membránky nebo co to tam je za vehementy ...že to prej nepropuští benzín tak jak má ...nebo něco takovýho ...neví někdo jak se to dá vyčistit nebo to je na výměnu??? pls help

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 9:07  Naposledy upravil AirEddie dne 15.9.2010 , 9:27, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Đnb napsal:
tak sem se dneska dozvěděl že prej v tom karbecu sou v čudu nějáký lamelky bo membránky nebo co to tam je za vehementy ...že to prej nepropuští benzín tak jak má ...nebo něco takovýho ...neví někdo jak se to dá vyčistit nebo to je na výměnu??? pls help

Myslím že jediný membrány jsou na těch podtlacich vypadají jako takový malý letající ufo Velmi šťastný (druhý obrázek) ale to nedávkuje benzín ...leda by mysleli ten elektromagnet co uzavírá přívod paliva když otočíš klíčkem ...je to elektromagnet na fotce ...ta tyčka akorát vyjíždí nebo zajíždí ...to poznáč jednoduše ...když ti někdo otočí klíčkem a ty budeš poslouchat u krabece tak to cvakne ...ale je to hloupost protže by to jinak nešlo ani nastartovat ...

Jsou tam myslím dvě podtlakový membrány (ty ufa Velmi šťastný ) ty jsi můžeš zkusit tak že sundáš hadičky a jakoby do ní foukneš nebo nasaješ a musí se hýbat ...jiný membrány tam nejsou ...ale nedávkujou přívod benzínu ..jedna ti jen dělá to že jakmile přidáš tak ti klesne hladina benzínu pod určitou úroveň (uvnitř karbudátoru je malá dikra ...tak pod tu) tak tam vznikne podtlak a ta membrána v pravootevře druhou klapku v karburátoru ...to je to jak ti při cca 4tisícich začne znova táhnout ...Jediný co se tam stará o benzín je obyčejnej plovák

A ta druhá membrána ta v levo ti zvedá otáčky při sitiči ...jediný co chce je nastavit hladinu benzínu ponastavit šroubky na dorazech klapky a seštelovat otáčky ....

PS: omlouvám se za kvalitu obrázků jsou z netu ...

5.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
5.jpg, 230.78 kB

ScreenShot002.jpg

ScreenShot002.jpg, 29.96 kB

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 9:17   Citovat  

Muzes zkusit kontaktovat bud uzivatele MalTake, nebo Spyda. Oba maji sveho dvorniho mechanika kterej jim delal na aute uz leccos a nestezovali si (zatim). Plus MalTake je z Liberce a Spyda z okoli Jablonce. Myslim ze verdikt na vymnenu karbec je rec nekoho, kdo nevi co s tim. Uplne 100pro by bylo dat panu Kunhelovy z CL, ale tahnout to do CL je uz dost z ruky.

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 9:53   Citovat  

DrSlimm napsal:
Muzes zkusit kontaktovat bud uzivatele MalTake, nebo Spyda. Oba maji sveho dvorniho mechanika kterej jim delal na aute uz leccos a nestezovali si (zatim). Plus MalTake je z Liberce a Spyda z okoli Jablonce. Myslim ze verdikt na vymnenu karbec je rec nekoho, kdo nevi co s tim. Uplne 100pro by bylo dat panu Kunhelovy z CL, ale tahnout to do CL je uz dost z ruky.

jo k panu kuhnelovi sem už distal taky nabídku....ale jak píšeš je to z ruky zkusim e ozvat těm dvěma uživatelům jestli by byli ochotný mi s tim nějákym způsobem pomoct dík za radu.... je to dobrý

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 10:08   Citovat  

Liberec - Volfartice (pan Kuhnel) vzdálenost 55 km Úsměv
Pokud chceš mít dokonalý servis a stoprocentní jistotu, zvaž sám, jestli je to vážně tak daleko.

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 10:42   Citovat  

Minor napsal:
Liberec - Volfartice (pan Kuhnel) vzdálenost 55 km Úsměv
Pokud chceš mít dokonalý servis a stoprocentní jistotu, zvaž sám, jestli je to vážně tak daleko.

já vím že je to profík ale nemám tolik peněz na zaplacení práce....má tak 350kč/hod ne? vim že by to vyřešil ale nemám na to love:/

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 8:59   Citovat  

Tak přelíčím včerejší práci: najel sem si v klídku do garáže a začal sem tim že sem sundal sání.....nastartoval sem a chtěl sem seřídit ten volnoběh ale bez úspěchu (neměl mi kdo šlapat na plyn....) tak sem mezi tim začal tahat kabeláž od hudby kterou jsem nedávno prodával....kabeláž byla vedená prahama pod přilepeným koberečkem a stažená k ostatním vodičům(práce na 2 hodiny) poté se dostavil kámoš....šlapal mi na plyn a já reguloval bohatost směsi stavěcím šroubkem kterej po sléze propadl a nešel vyšroubovat...na základě toho sem odšrouboval vršek karb. abych to vymyslel co s tim a při tom přemejšlení mi zapadl bit do sání (klapka naštěstí byla zavřená) bit sem tahal asi 3 hodiny nůžkami (nic jinýho sem tam nedostal co bylo po ruce) který sem zmagnetizoval rerákem kterej sem vymontoval z auta:D když se mi to povdlo vyndat tak sem si lámal hlavu s tim stavěcím šroubem kterej sem pomocí "čápovek" a šroubováku dostal na správný místo....otáčky sem pak seřídil aspoň aby to udrželo volnoběh (sice na 1500ot/min.) ale držej:) tak dneska bude další dolaďování tak snad se to podaří bez dalších komplikací díký mojí demenci přátele přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 11:13   Citovat  

Đnb napsal:
Tak přelíčím včerejší práci: najel sem si v klídku do garáže a začal sem tim že sem sundal sání.....nastartoval sem a chtěl sem seřídit ten volnoběh ale bez úspěchu (neměl mi kdo šlapat na plyn....) tak sem mezi tim začal tahat kabeláž od hudby kterou jsem nedávno prodával....kabeláž byla vedená prahama pod přilepeným koberečkem a stažená k ostatním vodičům(práce na 2 hodiny) poté se dostavil kámoš....šlapal mi na plyn a já reguloval bohatost směsi stavěcím šroubkem kterej po sléze propadl a nešel vyšroubovat...na základě toho sem odšrouboval vršek karb. abych to vymyslel co s tim a při tom přemejšlení mi zapadl bit do sání (klapka naštěstí byla zavřená) bit sem tahal asi 3 hodiny nůžkami (nic jinýho sem tam nedostal co bylo po ruce) který sem zmagnetizoval rerákem kterej sem vymontoval z auta:D když se mi to povdlo vyndat tak sem si lámal hlavu s tim stavěcím šroubem kterej sem pomocí "čápovek" a šroubováku dostal na správný místo....otáčky sem pak seřídil aspoň aby to udrželo volnoběh (sice na 1500ot/min.) ale držej:) tak dneska bude další dolaďování tak snad se to podaří bez dalších komplikací díký mojí demenci přátele přátele

Mno trochu kostrbatej den Velmi šťastný ale říkal jsem že je ten šroub ...gratuluju Mrk

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 9:01   Citovat  

AirEddie napsal:
Mno trochu kostrbatej den Velmi šťastný ale říkal jsem že je ten šroub ...gratuluju Mrk

tak je to zas v čoudu......pokaždý když to seřídim druhej den už to nešlape...Smutný včera sem to seřídil krásně šlapalo to na jedičku a už to o5 neběží! takže shánim jinej karbec

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 9:13   Citovat  

Đnb napsal:
tak je to zas v čoudu......pokaždý když to seřídim druhej den už to nešlape...Smutný včera sem to seřídil krásně šlapalo to na jedičku a už to o5 neběží! takže shánim jinej karbec

nezlob se na mě, ale to je zoufalé řešení ... přijde mi to, jako kdybys měl měkké gumy a raději si koupil nové, než je dofouknout

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 10:18   Citovat  

Rom. napsal:
nezlob se na mě, ale to je zoufalé řešení ... přijde mi to, jako kdybys měl měkké gumy a raději si koupil nové, než je dofouknout

víš já to vzdávám pač mě nebaví se v tom každej den už 3tejdny vrtat a pro nic:) žádnej efekt Úsměv potřebuju jezdit s tim autem a ne se v něm šťourat...pár lidí mi tu pomáhá ale ostatní akorát maj podivuhodný připomínky:) ...tim mi nikdo nepomůže Smutný nechci bejt něják urážlivej bo tak něco ale jestli o tom lidi víte víc než já a dokážete si s tim poradit tak klidně přijeďte se mi na to mrknout a opravit to:)

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 10:32   Citovat  

S tebou je to fakt těžký. 55km ke Kuhnelovi je na tebe moc, zaplatit mu 350 Kč na hodinu je moc a vrtat se v tom sám už nechceš, protože to zjevně nikam nevede. Kolik myslíš, že je mezi fandami hond tady na foru skutečných opravářů, kteří tvůj motor znají, bydlí poblíž a přijedou ti to sami od sebe opravit?
Já jsem sice coby fanda už několikrát někomu nějakou závadu opravil, dojel jsem za ním, přivezl mu díly a nic za práci nechtěl, ale to se týkalo věcí, kde jsem si byl jistý, že je dokážu opravit a nemusel jsem kvůli tomu jet sto kilometrů.

Rimmer je teď offline  Rimmer
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 10:32   Citovat  

zkus vyčistit EACV nebo parkrát otočit škrtícím šroubem

karburátor 11-104.JPG

karburátor 11-104.JPG, 756.34 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 10:35   Citovat  

Lukas28 napsal:
tak rovnou nechat předělat karbec na vstřikování, zkus se poptat na foru jestli někdo o někom ví, kdo by to přeházel Honda
nebo tak Úsměv

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 11:29   Citovat  

Minor napsal:
S tebou je to fakt těžký. 55km ke Kuhnelovi je na tebe moc, zaplatit mu 350 Kč na hodinu je moc a vrtat se v tom sám už nechceš, protože to zjevně nikam nevede. Kolik myslíš, že je mezi fandami hond tady na foru skutečných opravářů, kteří tvůj motor znají, bydlí poblíž a přijedou ti to sami od sebe opravit?
Já jsem sice coby fanda už několikrát někomu nějakou závadu opravil, dojel jsem za ním, přivezl mu díly a nic za práci nechtěl, ale to se týkalo věcí, kde jsem si byl jistý, že je dokážu opravit a nemusel jsem kvůli tomu jet sto kilometrů.

nebudu se zbytečně rozčilovat:) ...nemám čas někam jezdit!!! nemám finance na to to nechat opravit:) myslíš že kdybych ten luxus jako je čas a peníze měl že bych to dávno neměl opravený?....proč myslíš že se to snažim udělat po večerech v garáži jak nevětší powa!Úsměv něco na tom bude

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 11:30   Citovat  

Rimmer napsal:
nebo tak Úsměv

jo to by se mi taky líbílo ale bohužel jak už sem psal nemám peníze na takový zákroky:( a nejen že je to časově náročný ale i peněžně...a hlavně auto už bude dá se říct bezpapírovýSmutný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 11:56   Citovat  

Đnb napsal:
jo to by se mi taky líbílo ale bohužel jak už sem psal nemám peníze na takový zákroky:( a nejen že je to časově náročný ale i peněžně...a hlavně auto už bude dá se říct bezpapírovýSmutný
bezpapírový??

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 12:16   Citovat  

Đnb napsal:

Počkej pane, to je nějaký divný ...když to šlapalo po to nastavení jak jsem ti posílal a druhej den ne ...nepovolilo se to jenom???
PS: když seženeš novej karbec ...i ten budeš musel naštelovat Mrk nevzávej to Mrk

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 14:02   Citovat  

Rimmer napsal:
bezpapírový??

tak kdyby se tam místo karbecu dal dvoubod tak to asi v papírech napsaný nemám žeo....(nelegální přestavba) pak už to nepordám

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 14:34   Citovat  

Đnb napsal:
tak kdyby se tam místo karbecu dal dvoubod tak to asi v papírech napsaný nemám žeo....(nelegální přestavba) pak už to nepordám
já myslim že na tohle snad nikdo nekouká dit se nebude měnit celej motor ..........to se musim podívat jak to je napsaný ve velkym techničáku..neni to jen ve vin kodu?

Đnb je teď offline  Đnb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 14:35   Citovat  

Rimmer napsal:
já myslim že na tohle snad nikdo nekouká dit se nebude měnit celej motor ..........to se musim podívat jak to je napsaný ve velkym techničáku..neni to jen ve vin kodu?

já nevim no.....docela by se mi líbilo mít tam swap ...kolik to stojí??

Obsah fóra Honda-club.cz   
motor D13B2 nedrží volnoběh
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina