Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Premium Sound System
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
jordi je teď offline  jordi
1
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 1:09   Citovat  

tiez mam accord 2.2 ctdi a v nom ten kvazi premium sound. po kupe tohto auta mi bolo hned jasne, ze audio je pre mna jedina slaba stranka v tom aute. Nemal som chut do toho vrazit min 80 000sk aby to hralo poriadne, takze radio som menit nechcel (auto bolo aj je v zaruke a display radia je spolocny s klimou... co je dost blbe, lebo inac by slo hned vonku). Vymenil som teda repra v prednych aj zadnych dverach + vyskace + vytlmil. Vysledok? hralo to o 10% lepsie, takze zasa onicom. A to som tam dal namiesto tych slabych china reprakov Helixy Precision. zaver? aby to hralo dobre (nemusi spickovo) je potrebne vymenit jednoznacne aj radio, resp dokupit radio a umiestnit ho na stredovy panel dole. Ale do toho som zatial teda nesiel. Inac, zadne repra v plate dostavaju z vyhybky iba urcity fr. rozsah (basy) a repra v zadnych dverach tiez nedostavaju plnohodnotny signal. Proste ta vyhybka to riadne dojeb.... rezignoval som zmatenej
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 1:28   Citovat  

jordi napsal:
tiez mam accord 2.2 ctdi a v nom ten kvazi premium sound. po kupe tohto auta mi bolo hned jasne, ze audio je pre mna jedina slaba stranka v tom aute. Nemal som chut do toho vrazit min 80 000sk aby to hralo poriadne, takze radio som menit nechcel (auto bolo aj je v zaruke a display radia je spolocny s klimou... co je dost blbe, lebo inac by slo hned vonku). Vymenil som teda repra v prednych aj zadnych dverach + vyskace + vytlmil. Vysledok? hralo to o 10% lepsie, takze zasa onicom. A to som tam dal namiesto tych slabych china reprakov Helixy Precision. zaver? aby to hralo dobre (nemusi spickovo) je potrebne vymenit jednoznacne aj radio, resp dokupit radio a umiestnit ho na stredovy panel dole. Ale do toho som zatial teda nesiel. Inac, zadne repra v plate dostavaju z vyhybky iba urcity fr. rozsah (basy) a repra v zadnych dverach tiez nedostavaju plnohodnotny signal. Proste ta vyhybka to riadne dojeb.... rezignoval som zmatenej

no to mi snad ani nerikej naštvanej zmatenej cože cože ? :twisted: A co tam dat nejaky zesilovac = uplne vynechat ten jejich "zesilovac"-vyhybku Cooo???

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 8:44   Citovat  

jordi napsal:

Ta vyhybka měla jít ven jako první Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:34   Citovat  

Hifil napsal:
Ta vyhybka měla jít ven jako první Úsměv

A co by si tam doporucil Cooo??? (pokud mozno, aby mne to zase nestalo gatata Úsměv )

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:41   Citovat  

Trebor napsal:
A co by si tam doporucil Cooo??? (pokud mozno, aby mne to zase nestalo gatata Úsměv )

Za necelejch 700,myslim,že bude fungovat tak jak má OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:45   Citovat  

spoon napsal:

pořádnej výtlem jj. To je přesně ono.. A auto pak pojede zatáčkou jako po kolejích..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:48   Citovat  

Trebor napsal:

No to tak trochu záleží na tom, jak drahé máš gaťata.. Úsměv Možností je spousta. Od prosté výměny reproduktorů ve dveřích s obejitim výhybky, až po instalaci zesilovače, který nahradí výhybky, dodá dostatek výkonu apod.. Ale vyjde na pořádná gaťata.. Úsměv

Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:49   Citovat  

Hifil napsal:
pořádnej výtlem jj. To je přesně ono.. A auto pak pojede zatáčkou jako po kolejích..

hromadny nakup vyhybek? taky se pridavam, levnejsi nez eibach Velmi šťastný

mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 10:54   Citovat  

spoon napsal:

ty nikdy nezklames, vid? pořádnej výtlem
beru je taky! to budou lidi cumet Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 11:29   Citovat  

Hifil napsal:
No to tak trochu záleží na tom, jak drahé máš gaťata.. Úsměv Možností je spousta. Od prosté výměny reproduktorů ve dveřích s obejitim výhybky, až po instalaci zesilovače, který nahradí výhybky, dodá dostatek výkonu apod.. Ale vyjde na pořádná gaťata.. Úsměv

no, rekneme, ze mam gatata, ktera maji primereny pomer vykon/cena a plni dany ucel Úsměv Cooo???

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 12:10   Citovat  

Hele já být vámi a chtěl normální poslech, šel touto cestou:
1) napojil na originál rádio zesilovač

1a) buď na výkonovém výstupu z autorádia (již zesílený signál - horší kvalita), ale ještě před těma výhybkama
nebo
1b) předal autorádio nějakému šikovnému elektrikáři, aby se do něj podíval a našel na desce autorádia výstup ještě před vstupem do zesilovací části - takhle to mimochodem řešil i JBP tech jakožto prodejce car-audia Magnat u svýho Demo-car Civic 8g a fungovalo jim to dobře, originál autorádio v Hondě je prý nějaký vcelku běžný Panasonic (co si dobře pamatuju), žádnej hi-end, ale jako základ na sklušný ozvučení stačí. Upřímně - cena origo rádia bude někde na vrakáču nula-nula-prd, takže by mě i případná ztráta záruky na autorádio vůbec neštvala

2) koupil komponentní reproduktory (zvlášť basy a výšky) a namontoval je do origo pozic

2) vytlumil dveře

Dneska se dají zesilovače koupit za pár korun, kort bazarově a i ty ze základní řady většiny výrobců budou o 10 tříd někde jinde než origo zesilovač autorádia a dodají reproduktorům dostatek energie, aby nechcípaly na basách

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 12:41   Citovat  

v mem pripade:
- varianta 1a se mi zda asi nejpouzitelnejsi (do jedna 1b fakt nepujdu Úsměv ) = takze uz jen ta cena za ten zesilovac=ale jaky napr Cooo??? Mrk
- bod 2) to uz mam z predchoziho auta
- a to vytlumeni asi taky, no

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 13:15   Citovat  

Trebor napsal:
v mem pripade:
- varianta 1a se mi zda asi nejpouzitelnejsi (do jedna 1b fakt nepujdu Úsměv ) = takze uz jen ta cena za ten zesilovac=ale jaky napr Cooo??? Mrk

Noo, vzhledem k tomu, že potřebuješ krmit předek (2 kanály) + zadní dveře (2 kanály) + 2 woofery/kickbasy v zadním platu (2 kanály) se jeví jako vcelku dobré řešení např. tenhle Aviator...to ale dávám čistě jen jako rychlý návrh, nikterak jsem nestudoval nabídku trhu, jen jsem v rychlosti mrknul k Hifilovi do eshopu co tam má a překvapila mě cena tohohle 6-ti kanálu. Na běžný hraní myslím naprosto super a tím že má 6 kanálů, tj. možnost řešit hlasitost 2 wooferů v zadním platu, tak je to dobrý řešení all-in-one za málo peněz. Jediný co jsem u něj nevyčetl, jestli má vysokonapěťovej vstup z roigo rádia, ale to ti řekne Hifil.
Další řešení je např. 4-kanál + 2-kanál.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 13:16   Citovat  

Zajímavá možnost by byla například pětikanál: třeba tento. Dal by se do něj přivést signál z rádia (zesílený - ale ne přes vyhybku - tj. 1a dle sopťova schématu Úsměv ) Ten by pak napájel přední komponentní repro (klidně ty, co máš), repro zadních dveří a dva basáky (oříznuté pouze na basy) v platě dle rozměru - eventuelně nějaký malý subwoofer v boxu do kufru.. To by byla, myslím, velice zajímavá varianta v ohledu na cenu, kvalitu a relativně snadnou montáž. Vytlumení by bylo samozřejmé..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 13:25   Citovat  

sopta napsal:
Noo, vzhledem k tomu, že potřebuješ krmit předek (2 kanály) + zadní dveře (2 kanály) + 2 woofery/kickbasy v zadním platu (2 kanály) se jeví jako vcelku dobré řešení např. tenhle Aviator...to ale dávám čistě jen jako rychlý návrh, nikterak jsem nestudoval nabídku trhu, jen jsem v rychlosti mrknul k Hifilovi do eshopu co tam má a překvapila mě cena tohohle 6-ti kanálu. Na běžný hraní myslím naprosto super a tím že má 6 kanálů, tj. možnost řešit hlasitost 2 wooferů v zadním platu, tak je to dobrý řešení all-in-one za málo peněz. Jediný co jsem u něj nevyčetl, jestli má vysokonapěťovej vstup z roigo rádia, ale to ti řekne Hifil.
Další řešení je např. 4-kanál + 2-kanál.

Ten aviator je ale hrozně velikánskej.. Úsměv
Zadní basáčky jsem měl namysli tak, že by se zapojily paralelně na pátý kanál.. U subbasů stereo není třeba..
Vysokonapěťové vstupy nemá ani jeden zmiňovaný, ale to taky není neřešitelný. Jinak pro Ampire hovoří fakt, že si vystačí se vstupy čtyř, nebo dokonce dvou kanálů - pátý si z toho vezme sám.. Aviator jsou v podstatě dva zesilovače v jedný pixle.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 13:42   Citovat  

Hifil napsal:
Ten aviator je ale hrozně velikánskej.. Úsměv
Zadní basáčky jsem měl namysli tak, že by se zapojily paralelně na pátý kanál.. U subbasů stereo není třeba..

Půl metru ještě není taková hrůza, v sedanu se to dá schovat třeba pod plato Úsměv Anebo elegantně do dvojitý podlahy pod sklo...těch řešení je plno...

Problém s paralelním zapojením bych viděl ten, že by to pak chtělo woofery o impedanci 8 Ohm, aby daly paralelně 4 Ohm. Obávám se, že kdyby se daly paralelně 4 Ohmáky, tak by to sice dalo normalizovaně 2 Ohm což by zesilovač udržel, v propadech to ale klidně může udělat i 1 Ohm a co jsem kde viděl měření, tak není problém propad i pod tuto hodnotu a to už by zesilovač týhle kategorie asi nerozdejchával to mi hlava nebere

Jak je to myšlený s tím zapojením Aviatoru 2-v-1?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 13:48   Citovat  

dekuji moc za navrhy Úsměv - dobrovolen se priznavam, ze tak rozumim pulce toho, co jste napsali Se stydím , ale snad se nejak orientuji Úsměv
Ale prosim prosim, prihlednete k tomu, ze jak jsem uvedl na predchozi strance typy reproduktoru, ktere jiz mam z minuleho auta tudy odkaz a tudy odkaz (kde to hralo tak, ze jsem byl spokojen - bylo to tam bez zesilovace, ale byl tam Pineer s vystupem 4x50W), tak bych to chtel vyresit tak, ze pouziji repoduktory ktere mam = vymeni se repro v prednich dverich(plus vyplneni dveri) a vyskace, repro v zadnich dverich necham (asi) odpojit a v zadnim plate se daji prych ty stavajici ducneduc repro a misto nich se tam daji ty ovaly, ktere mam.
Plus poridit prave k tomuto nejaky ten zesilovac.

Je prosim moje predstava realna Cooo??? - samozrejme bych co nejvice rad vyuzil to, co uz mam (a s cim jsem byl i spokojen)

strasne moc diky za rady je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 13:59   Citovat  

sopta napsal:
Půl metru ještě není taková hrůza, v sedanu se to dá schovat třeba pod plato Úsměv Anebo elegantně do dvojitý podlahy pod sklo...těch řešení je plno...

Problém s paralelním zapojením bych viděl ten, že by to pak chtělo woofery o impedanci 8 Ohm, aby daly paralelně 4 Ohm. Obávám se, že kdyby se daly paralelně 4 Ohmáky, tak by to sice dalo normalizovaně 2 Ohm což by zesilovač udržel, v propadech to ale klidně může udělat i 1 Ohm a co jsem kde viděl měření, tak není problém propad i pod tuto hodnotu a to už by zesilovač týhle kategorie asi nerozdejchával to mi hlava nebere

Jak je to myšlený s tím zapojením Aviatoru 2-v-1?

Tak jasný, schovat by se dal. :)Jenže moje osobní zkušenost s tímhle zesilovačem říká, že se hrozně hřeje - ale fakt moc.. Jednou jsem měl na předloktí vypálený ty chladící žebra, když jsem se o něj opřel při nastavování (asi po půl hodince hraní) - takže dvojitá podlaha rozhodně odpadá..
Zatím vůbec netuším, jaký rozměr basáků do toho plata vleze.. Těžko pak navrhovat konkrétní řešení.. Nicméně bych se toho, že to neustojí dva paralelní čtyřohmy nebál - pokud bych to montoval, tak se za to zaručím - když se dají vhodné repráky, které se na signálu oříznou pod propadem - do subbasu, tak tam impendance bude až až..
Ten šestikanál od Aviatoru je
toto a toto v jednom.. Má to jen společný vstup pro napájení a obal.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 14:06   Citovat  

Trebor napsal:
dekuji moc za navrhy Úsměv - dobrovolen se priznavam, ze tak rozumim pulce toho, co jste napsali Se stydím , ale snad se nejak orientuji Úsměv
Ale prosim prosim, prihlednete k tomu, ze jak jsem uvedl na predchozi strance typy reproduktoru, ktere jiz mam z minuleho auta tudy odkaz a tudy odkaz (kde to hralo tak, ze jsem byl spokojen - bylo to tam bez zesilovace, ale byl tam Pineer s vystupem 4x50W), tak bych to chtel vyresit tak, ze pouziji repoduktory ktere mam = vymeni se repro v prednich dverich(plus vyplneni dveri) a vyskace, repro v zadnich dverich necham (asi) odpojit a v zadnim plate se daji prych ty stavajici ducneduc repro a misto nich se tam daji ty ovaly, ktere mam.
Plus poridit prave k tomuto nejaky ten zesilovac.

Je prosim moje predstava realna Cooo??? - samozrejme bych co nejvice rad vyuzil to, co uz mam (a s cim jsem byl i spokojen)

strasne moc diky za rady je to dobrý

Tak samozřejmě.. Vynecháním zadních repro se to hodně zjednoduší a pokud do toho plata ty ovály půjdou, tak není co řešit.. Pak by to šlo buď vyloženě jen z rádia, nebo přes čtyřkanál, který nemusí být ani nijak závratně výkonný. Zesilovačů je pak velká spousta. Cenově zajímavý a přitom zvukově na velmi dobré úrovni je například opět Ampire: AMPIRE , dobrý je tento MB Quart: MBQ , ...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 14:08   Citovat  

No vzhledem k tomu, že chce Trebor stejně využít jen ty zadní ovály, tak by stačil i 4-kanál...
Jak to ale bdue vypadat v zadním platu, to těžko soudit, u sedanů se používá jako příčná vzpěra a tak tam budou díry na míru 165mm reprákům, do kterých se ale ovály asi těžko vejdou Ble Ale jsou to jen spekulace, Hifil má větší zkušenosti se zástavbama OK
Možná by nebylo špatný, kdybys Trebore vlezl do kufru a vyfotil to zadní plato ze spodu, na stopro nebude zakrytovaný a bude tam krásně vidět jak origo repro, tak případný řešení tý přepážky..

jordi je teď offline  jordi
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 14:26   Citovat  

Podla mna je lepsia volba uplne obist to vstavane radio, a repra napojit z noveho radia (napr alpine 9887) , kt by sa umiestnilo dole na stredovy panel, miesto tam je, + vymena reproduktorov. Myslim si, ze aj bez zosilovaca by to v tejto kombinacii hralo lepsie ako povodne radio so zosilovacom.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 15:44   Citovat  

takze jsem vlezl do kufru Velmi šťastný a fotil jsem = tak se domnivam, ze ty moje ovaly se tam misto tech stavajicich vlezou Úsměv , ne Cooo???

Tak mala rekapitulace:
- vymenim stavajici reprodukrory v prednich dverich a vyskace zaty co mam. A necham vytlumit predni dvere
- odpojim repro v zadnich dverich
- a nahradim ovaly v plate temi co mam
- vynecha se stavajici vyhybka a z radia se to celek pripoji pres nove dodany zesilovac = treba tento tudy odkaz , ktery se mi i tou cenou zamlova Velmi šťastný . Predpokladam, ze je dost dimenzovany pro ty moje komponenty, ne Cooo???
Jak jste tam dale psali o tom drazsim tudy odkaz , tak to si myslim, ze je pro to potrebuji uz zbytecny, ne Cooo??? A z melo laickeho pohledu, jak tam zminujete i prime pripojeni jen na radio, tak to si myslim, ze bych si fakt asi moc nepomohl(a za "usetrene" penizky bych spis plakal na vydelkem) Cooo???

A k myslence pripojit tam dalsi radio, tak to pro mne nepripada v uvahu: 1) investloval jsem jiz do Xcaelinku, 2) chci ovladat radio na volantu ...

Opet strasne moc diky za rady, ktery mi davate Úsměv je to dobrý

basovy_repro-stavajici.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
basovy_repro-stavajici.jpg, 89.24 kB

plato-pohled_z_kufru.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
plato-pohled_z_kufru.jpg, 146.91 kB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 16:14   Citovat  

Jo. To vypadá, že tam ty ovály vlezou bez problému, takže to bude v pohodě..
Ten zesilovač je tak akorát pro ty repráky, bral jsem je v úvahu, když jsem zesilovače nabízel Úsměv
Místo vyhybky se do těch míst nainstalujou adaptery pro vytvoření signálu pro zesilovač..
Do ceny taky kalkuluj s nějakými napájecími, signálovými a reprokabely + jištění, ale to nebude nijaká závratná suma..
Originál rádio není sice zázrak, ale rozhodně to není to, co dělá zvuk v acco špatným.. Stokrát víc zkreslujou reproduktory a vyhybka.. Pokud se vymění pouze reproduktory a nechá se ta vyhybka, tak to zkreslení - respektive nepříjemnost zvuku - může dokonce i narůst.. To jen tak pro info..

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 18:55   Citovat  

Jsem konečně přečt celý vlákno, dle toho co jsem četl, tak se mi tak do rozsáhlých "uprav" nechce, chci se zeptat zkušených na jednoduchou věc:
Říkáte, že origo repro jsou papíráky, který stárnou a po čase to není ono...

1)co se stane, když zjistím výkon repra a nahradím ho za nové kvalitnější (ne papíráky) od pioneeru
2)dám jiného výrobce, který má stejný výkon , ale lepší zvuk (dle mých amatérských zkušeností jsem vyzkoušel na crx repro od SONY - hrůza, pioneer - šlo to, Ground Zero - byl jsem spokojen)

Jen tak se ptám, je to luxus auto a nechci ho rozebírat kvůli hudbě... přátele

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2010 , 19:02   Citovat  

Dutch napsal:
Jsem konečně přečt celý vlákno, dle toho co jsem četl, tak se mi tak do rozsáhlých "uprav" nechce, chci se zeptat zkušených na jednoduchou věc:
Říkáte, že origo repro jsou papíráky, který stárnou a po čase to není ono...

1)co se stane, když zjistím výkon repra a nahradím ho za nové kvalitnější (ne papíráky) od pioneeru
2)dám jiného výrobce, který má stejný výkon , ale lepší zvuk (dle mých amatérských zkušeností jsem vyzkoušel na crx repro od SONY - hrůza, pioneer - šlo to, Ground Zero - byl jsem spokojen)

Jen tak se ptám, je to luxus auto a nechci ho rozebírat kvůli hudbě... přátele

Pokud máš premium sound system, tak pouhá výměna reproduktorů k ničemu nepovede.. Nové repráky si nebudou "rozumnět" s tou premium vyhybkou a zvuk se nijak zásadně nezlepší. Pokud nemáš premium, tak to výměnou za kvalitní repro hodně zlepšíš..
Jinak odstranění výhybky a vytlumení dveří není až tak hrozný rozebírání auta.. Ani montáž zesilovače není nic tak složitého..

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2010 , 19:11   Citovat  

Hifil napsal:
Pokud máš premium sound system, tak pouhá výměna reproduktorů k ničemu nepovede.. Nové repráky si nebudou "rozumnět" s tou premium vyhybkou a zvuk se nijak zásadně nezlepší. Pokud nemáš premium, tak to výměnou za kvalitní repro hodně zlepšíš..
Jinak odstranění výhybky a vytlumení dveří není až tak hrozný rozebírání auta.. Ani montáž zesilovače není nic tak složitého..
Aha mam PSS, tak jak myslíš nechám si poradit od zkušenýho, víš myslel jsem logicky, že když koupím nový Acco a PSS funguje na 100% a po těch letech ty papíráky ztracej tu kvalitu a hlesne ti kvalita na třeba 75%, tak jsem myslel výměnou za nový stejně "silný" repro se vrátit zase zpět, ale pokud říkáš, že to nemá smysl... Bueee

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2010 , 19:17   Citovat  

Dutch napsal:
Aha mam PSS, tak jak myslíš nechám si poradit od zkušenýho, víš myslel jsem logicky, že když koupím nový Acco a PSS funguje na 100% a po těch letech ty papíráky ztracej tu kvalitu a hlesne ti kvalita na třeba 75%, tak jsem myslel výměnou za nový stejně "silný" repro se vrátit zase zpět, ale pokud říkáš, že to nemá smysl... Bueee

No ono nejde jen o výkon.. Jde o frekvenční charakteristiku, impendanční charakteristiku, citlivost, ..... S těmahle vlastnostma spolupracuje výhybka. Když dáš na výhybku jiné reproduktory, než na které je dělaná, tak pak reproduktory hrajou "nesmysly". Vyhybka by se k novým rerpoduktorům chovala jako řidič TDička k hondě - řadila by ve 4000 HaHaaa takže by vůbec nevyužila jejich potenciál..

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2010 , 19:27   Citovat  

Hifil napsal:
No ono nejde jen o výkon.. Jde o frekvenční charakteristiku, impendanční charakteristiku, citlivost, ..... S těmahle vlastnostma spolupracuje výhybka. Když dáš na výhybku jiné reproduktory, než na které je dělaná, tak pak reproduktory hrajou "nesmysly". Vyhybka by se k novým rerpoduktorům chovala jako řidič TDička k hondě - řadila by ve 4000 HaHaaa takže by vůbec nevyužila jejich potenciál..

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem děkuju, lépe to vysvětlit nejde... je to dobrý

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 4.11.2010 , 11:59   Citovat  

Problém Premium Sound System je hlavně ten, že nikdy nebyl Premium Velmi šťastný
Ostatně z mých osobních zkušeností vím, že za Premium bych nazval akorát tak ozvučení Lexuse Mark Levinson Reference Surround system a možná tak ještě Volva Premium Sound od Cantonu a u Mecedesu S vrcholný Harman Kardon Logic 7, ale už i ten s výhradama. Skutečná realita je totiž u originálního audia ta, že jsou neskutečně předražený. Vemte si ten nejprémiovější systém, bude vás stát dejme tomu 150 tis. a přitom nebude hrát ani tak jako kvalitně postavený systém v cenovce 50 tis. A to kdo slyšel zmíněné systémy, potvrdí, že jsou na hony vzdálený tomu co nabízí Honda, je to jako srovnávat vietnamský "dvojče" a domácí komponentní Hi-Fi Úsměv

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 4.11.2010 , 12:03   Citovat  

kamarád má 2,4 exclusive a liboval jsem si jak to má pecka zvuk Úsměv nicméně já jsem kulturní barbar a jsem hudebně hluchej jak poleno

no ale aspoň mám o starosti míň Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Premium Sound System
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď