Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 39 z 46
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 17:38   Citovat  

von asi uš dost natrénoval .... VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 19:36   Citovat  

no je fakt že když jsme s nim jel tak jsem si všim ,že řadí asi 2x rychlejc než já Velmi šťastný ..podivný..přijde mi, že to prostě už rychlejc nejde, nedám prostě víc Velmi šťastný ...a short shift nechci, ChuCky to tam má a jednou jsem mu málem udělal motor když jsem tam dal z roztočený 3ky místo 5ky 3ku...ale naštěstí jsem to tušil takže ok a nic se nestalo..ale přesnost je teda děs..jde asi taky o zvyk no, každopádně to už nechci Velmi šťastný

holt se budu učit kvedlat kvedlat a zase kvedlat VTEC
   Návrat  
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 20:08   Citovat  

cocks napsal:
no je fakt že když jsme s nim jel tak jsem si všim ,že řadí asi 2x rychlejc než já Velmi šťastný ..podivný..přijde mi, že to prostě už rychlejc nejde, nedám prostě víc Velmi šťastný ...a short shift nechci, ChuCky to tam má a jednou jsem mu málem udělal motor když jsem tam dal z roztočený 3ky místo 5ky 3ku...ale naštěstí jsem to tušil takže ok a nic se nestalo..ale přesnost je teda děs..jde asi taky o zvyk no, každopádně to už nechci Velmi šťastný

Jak bys mu znicil motor kdyz bys tam teda dal z "z roztočený 3ky místo 5ky 3ku."?? to mi hlava nebere
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 20:12   Citovat  

myslel z roztočený 4... dát na 5, ale vlezla tam 3 kouř
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 20:44   Citovat  

Ale tak jako tak by zafungoval omezovač ne?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 20:50   Citovat  

Když špatně zařadíš, tak nemá šanci zasáhnout. Funguje to jen když jdeš do otáček zespodu.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 20:54   Citovat  

Minor napsal:
Když špatně zařadíš, tak nemá šanci zasáhnout. Funguje to jen když jdeš do otáček zespodu.
tekdle případ se stal kamarádovi na ITR a roztrhl spojku...
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 21:06   Citovat  

salat napsal:

to je jeste ten lepsi pripad...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 21:08  Naposledy upravil gear dne 26.1.2011 , 21:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Cody napsal:
Ale tak jako tak by zafungoval omezovač ne?

omezovač jen přeruší dodávku paliva, mechanicky přetočení motoru nijak nezabrání... co se stane když tam natvrdo narveš za 3 a otáčky budou přes 10tis ? papa
   Návrat  
BoasH je teď offline  BoasH
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 21:11   Citovat  

gear napsal:
omezovač přeruší dodávku paliva... co se stane když tam natvrdo narveš za 3 a otáčky budou přes 10tis ? papa
si to vyzkoušej v LFS Je to tam. Je to tam. dojezdíš papa Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 21:20   Citovat  

BoasH napsal:
si to vyzkoušej v LFS Je to tam. Je to tam. dojezdíš papa Velmi šťastný Velmi šťastný

To sem koštnul HaHaaa.. ve 180ti za jedna a natočlo mi to 14000 pořádnej výtlem
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 21:32   Citovat  

salat napsal:

já slyšel podobnou historku, povedlo se to údajně na velmi dobře upravené itr kdy motor zažil snad 15tis rpm a píst se utrhnul v půlce nad čepem, co následovalo je asi každému jasné Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2011 , 21:35   Citovat  

BoasH napsal:

áno panie, to byla spíše řečnická otázka přátele
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 8:49   Citovat  

cocks napsal:

kámo tak nesmis se toho bat a ty kvalty tam hazet na bomby, chce to prostě švih Velmi šťastný jinak ten short shift musíš brat s rezervou...mám motor usazenej jinak nez má být origo, tyče řazení ze swap kitu, kříž u kulisy už taky asi nebude žádnej hit, bo jsem jsem ho asi mesic vozil spadnutej přímo na výfuk potrubí, a ten short shift to razeni taky krapet znepresni, ale je to fakt o zvyku Úsměv Jak jsem rikal, u razeni 5ky musis proste okamzite tlacit doprava HaHaaa Udelas spodek a uz budu bez sance přátele Ale já odlehčim, nahodim vyfuk se svodama,a.a.a.a....a Cocks bude zase poslední šuk Velmi šťastný Peace kámo přátele VTEC
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 16:54   Citovat  

To když sem kupoval fačko a dělal testovací jízdu, tak to mělo šíleně volný řazení a když sem chtěl přešvihnout z dvojky na trojku, tak mi tam padla jednička Velmi šťastný... a takhle asi třikrát za sebou, než sem tomu trochu přišel na kloub HaHaaa
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 17:34   Citovat  

Cocks :
Taky je mi to pořád dokola předhazováno, že pomalu řadím(short shift ani krátký převod nepomáhá), jasný vím sem Lama, ikdyž se maxi soustředím tak nervozita udělá své, v tom Vám hoši závidím, nejste nervózy jako ženský muhehe Velmi šťastný Velmi šťastný
Ale je to taky hodně jak se člověk s autem sžije, musíš hold trénovat, věřím, že to testování u Danyho hodně pomohlo, letos dáme repete Úsměv .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 18:44   Citovat  

Zuz@ napsal:
Cocks :
Taky je mi to pořád dokola předhazováno, že pomalu řadím(short shift ani krátký převod nepomáhá), jasný vím sem Lama, ikdyž se maxi soustředím tak nervozita udělá své, v tom Vám hoši závidím, nejste nervózy jako ženský muhehe Velmi šťastný Velmi šťastný
Ale je to taky hodně jak se člověk s autem sžije, musíš hold trénovat, věřím, že to testování u Danyho hodně pomohlo, letos dáme repete Úsměv .

nevím jak by Ti mohl kratsi staly prevod urychlit razeni? Úsměv Short shift pomaha Úsměv Nejobjektivnejsi bude, kdyz pozadame vaclava a treba na HD bo breznu jestli dorazi nas zmeri Gtechem.. ja myslim ze Reno nekde bude mit zmerene o kolik short shift zkratil prerazeni přátele Musi to byt proste pecky, treba Pemi taky řadí jako ďábel, chce to proste krapet surovosti no Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 20:01   Citovat  

ChuCky napsal:
nevím jak by Ti mohl kratsi staly prevod urychlit razeni? Úsměv Short shift pomaha Úsměv Nejobjektivnejsi bude, kdyz pozadame vaclava a treba na HD bo breznu jestli dorazi nas zmeri Gtechem.. ja myslim ze Reno nekde bude mit zmerene o kolik short shift zkratil prerazeni přátele Musi to byt proste pecky, treba Pemi taky řadí jako ďábel, chce to proste krapet surovosti no Úsměv

Asi jsem se vyjádřila jinak než sem chtěla, to je jedno. Jukni co ti udělá krátkej převod při porovnání 3 aut Úsměv Auta motorově identický, jen 2 nedoladěný.
Jsou to data z "krabičky" jako je ten Gtech.
tudy odkaz

Ale to sem se dostala tak trochu někam jinam. U toho SS je to tak pod 0,1s na času z přeřazení
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:12   Citovat  

Zuz@ napsal:
Asi jsem se vyjádřila jinak než sem chtěla, to je jedno. Jukni co ti udělá krátkej převod při porovnání 3 aut Úsměv

no auta identicky nejsou, vaha, vykon, prevody, hydro/mech spojka.....nevim co jsi mi tim grafem chtela dokazat Úsměv Já selskym rozumem vim co udela staly prevod Úsměv proste auto rychleji rozhybes, to mas jako s prehazovackou, na nejvetsi kolecko stejnou silou kolo rozjedes rychleji nez na to nejmensi Velmi šťastný Ale podle me to na rychlost prerazeni nema vliv, to ovlivnis hlavne rychlosti jakou budou hybat radickou a hlavne jakou drahu s ni udelas což se short shiftem je treba polovicni Úsměv
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:20   Citovat  

pokus můžu doporučit tak short shift tenzo-r
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:33   Citovat  

ChuCky napsal:
no auta identicky nejsou, vaha, vykon, prevody, hydro/mech spojka.....nevim co jsi mi tim grafem chtela dokazat Úsměv Já selskym rozumem vim co udela staly prevod Úsměv proste auto rychleji rozhybes, to mas jako s prehazovackou, na nejvetsi kolecko stejnou silou kolo rozjedes rychleji nez na to nejmensi Velmi šťastný Ale podle me to na rychlost prerazeni nema vliv, to ovlivnis hlavne rychlosti jakou budou hybat radickou a hlavne jakou drahu s ni udelas což se short shiftem je treba polovicni Úsměv

Dokázat sem nic nechtěla jen ukazuju jaký jsou rozdíly mezi série spojka/keramika, série řazení/SS, krátkej převod/klasika Úsměv
Uhnula jsem trochu od tématu, takže za to se omlouvám Se stydím
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:47   Citovat  

ChuCky napsal:

offtopic jel jsem s pemim a musím konstatovat, že pemimu ta řadička jednou chtě nechtě musí zůstat v ruce Velmi šťastný Ani chucky za to tak nebere
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:48   Citovat  

Jen k tomu razeni :
Ono to ani neni v te ruce, ale spise v noze. Spousta lidi se sice nauci rychle radit rukou, hazi to tam jak americani napalmy na Vietnam, ale pritom stoji dlouze nohou na spojce HaHaaa
Proste naucit se synchronizaci mezi nohou a rukou. V tomto je neprekonatelny Marfi. Sice ma velkou spotrebu prevodovek, ale sazec je to profesionalni. Drzi rekord v rychlosti prerazovani, co jsem kdy vubec zmeril (krom meho dogboxu).
A ted k casum.
Civic 5g, crx apod, cas prerazeni 0,5s.
Preluda 5g, cas prerazeni 0,7s.
Preluda 5g se shortshiftem Neuspeed (moje ludka s opravdu vynikajicim shortem) 0,5s

Rekordman wokurka Marfi : 0,32s !!! fakt frajer v VTEC
Muj sekvencni dogbox 0,08s - z jednicky na dvojku, ostatni rychlosti by slo i rychleji, ale setrim prevodovku (da se nastavit behem jizdy i mensi cas pro vypnuti motoru)

Prikladam i obraz z mereni. Razeni dela opravdu moococcccc kouř

razeni.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
razeni.jpg, 124.56 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 14:56   Citovat  

jak jest psáno, omezovač nic neřeší, spojka ti roztočí motor od převodovky a uděláš ho omezovač neomezovač Úsměv

Ono je toho víc..i na volantu jsem dost pomalej, teď jsem byl přes víkend v Brně a Xdrive Live a taky jsem tak kvedlal rukama a špatný špatný špatný :/
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2011 , 20:50   Citovat  

cocks napsal:
jak jest psáno, omezovač nic neřeší, spojka ti roztočí motor od převodovky a uděláš ho omezovač neomezovač Úsměv

Ono je toho víc..i na volantu jsem dost pomalej, teď jsem byl přes víkend v Brně a Xdrive Live a taky jsem tak kvedlal rukama a špatný špatný špatný :/
A prijedes letos do Brezna? Muzeme porovnat, opet.
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2011 , 15:54   Citovat  

WotanMitUns napsal:
A prijedes letos do Brezna? Muzeme porovnat, opet.

je to dobrý
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2011 , 16:21   Citovat  

Lojzik napsal:
je to dobrý

Už zase Lojzo ? VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 9:58   Citovat  

Tak jsem se rozhod zvolit olej, pro kterej nebudu muset jezdit co půl roku do Prahy..

a sice LIQUI MOLY 10W-40 MOS2 tudy odkaz

Jezdí to vůbec někdo z clubu ? Já to pamatuju jako malej že to lil strejda do Lancie HF dotažený po revoluci z D..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 10:41   Citovat  

a zde potřebuji rady odborníků na B16 motory....již se blíží doba, kdy bych chtěl udělat spodek, jsem předběžně domluven s PK ale dostal jsem nabídku koupit sadu pístů, kroužků, "nějakejch ložisek" atd..

zde popis od prodávajícího :

"..jsem objednal na svou ITR, s tím že to měli být JDM ale přišli US, ..písty mají čep 21,00 mm tzn. že ojnice nepotřebuješ jiný, čep se lisuje tak jak na všechny b motory, je to dá se říct oem píst, měl by být pevnější jak origo co píšou ale to je ve hvězdách. Jsou jen výbrusové.., kroužky sou k tomu. Jen ložiska jsou na itr, hlavní jsou stejný číslo, TW taky, jen ojniční musíš koupit jiný, Jinak potřebuješ ještě nějakou sadu těnění, nejlíp koupit nějakej kit z USA druhovýrobní, stojí pár korun.. Na spodek je to vše. Záleží pak ještě jak nízký tam máš těsnění pod hlavu a jaký ventily, hi comp ti dají navíc 0.4-0.5 bodu na válec, něco těnění, srovnaná hlava, a o něco se posuneš. JDM by byly samotný 11.1 ale záleží co chceš no..."

ta kco s tím ? cena je zajímavá..ale nevím, hlavně ty písty se mi nějak nezdají - jejich povrch mi přijde dost "nekvalitní" ...odborné názory ? VTI906 Team... ??

zde foto :

p1020663_138.jpg

p1020663_138.jpg, 259.14 kB

p1020662_279.jpg

p1020662_279.jpg, 395.11 kB

p1020667_158.jpg

p1020667_158.jpg, 418.65 kB

p1020631_407.jpg

p1020631_407.jpg, 275.34 kB

p1020657_170.jpg

p1020657_170.jpg, 687.03 kB

p1020658_157.jpg

p1020658_157.jpg, 525.13 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 10:44   Citovat  

Problém je v tom, že nevím, jaký přesně mám hodnoty vaček od PK..tomu by se to asi všechno mělo přizpůsobit (?) a pak - mám TOP člověka co m ito sestaví - jak odladit atd....?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina