Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 37 z 333
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 20:44   Citovat  

to mi nenapadlo, ja nemam ostrekovace svetiel, a ked auto ma aj ostrekovace svetiel, tak ma v nadrzke dve cerpadla? lebo teraz si zozeniem cerpadlo zo svetiel a vsadim ho miesto toho co mam teraz iba na okna?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 8:27   Citovat  

mikos napsal:
Můžete mi prosim ještě někdo napsat, jak vám svítí ta dálková světla? Díky moc

Proc to resis? Praskaji zarovky...? Proste to ma takhle Accord zapojeny. Treba i bavoraci to maji takhle.
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2011 , 11:10   Citovat  

Ahoj, vie mi niekto poradit ci existuju na A6G silentbloky motora a prevodovky v druhovyrobe?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.6.2011 , 11:26   Citovat  

Chumo napsal:
Ahoj, vie mi niekto poradit ci existuju na A6G silentbloky motora a prevodovky v druhovyrobe?

pokud by ti nevadily jete 2 bych mel odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2011 , 11:37   Citovat  

No vadili, vymena silentov je dost makacka, nechcem to riskovat vymenou za pouzite...
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2011 , 21:55   Citovat  

Tohle jsem nasel po googleni:

silenty2

silenty3

snad to pomuze Úsměv
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2011 , 21:58   Citovat  

Vím, že se něco podobného řešilo na Aco jiných generací, ale stalo se to někdy i vám, když při sešlápnutí pedálu spojky se ozve skřípavý zvuk (jakoby zevnitř vozu někde z oblasti pedálu spojky). Neděje se to pořád, jen někdy, ale je to dost protivný zvuk. V jiných případech je zase při nastartovaném motoru (po zahřátí) slyšet při přeřazování zvuk podobný blow-off ventilům (ale velmi zeslabený, je to takové odsyknutí). Když pak vypnu motor, nic nesýpe...

ten první zvuk dělá pravděpodobně mechanismus pedálu, vyřešilo by to snad promazání, ale ten druhý...nevím. Napadá vás něco? Případně, mám zkoušet něco vypozorovat, aby mohla být diagnoza přesnější? Díky moc
   Návrat  
dasedas je teď offline  dasedas
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 21:36   Citovat  

Zdravím lidi .-) pořídil jsem nedávno Acco 2,0, parádní vůz, samozřejmě má své chyby , ale super! Ono se blbě přechází z TDi Bory.
Mám pár dotazů, ale teď nejdřív:
Mám jen jeden originál dálkáč a bylo mi řečeno, že novej stojí 2000,-, což se mi nechce dávat. na Ebay jsem jich našel mraky,ale zas nikde na sto pro nezjistím, jestli funguje na CG9!
Takže nevěděl by někdo o nějakým za slušnou cenu???
A nebo kdo by poradil o zapojení neorigo jednotky, válí se mi doma. už jsem zkoušel najít připojení a fakt se mi nedaří, umím najít pouze zamykací pól. Měl jsem dole dveře - tapecírunk a zkoušl vše možné, i za rádiem jsem našel tu jednotku na dálkáč, ale nic.Poraďte chlapi Úsměv díkes Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 21:39   Citovat  

fera2 napsal:
Vím, že se něco podobného řešilo na Aco jiných generací, ale stalo se to někdy i vám, když při sešlápnutí pedálu spojky se ozve skřípavý zvuk (jakoby zevnitř vozu někde z oblasti pedálu spojky). Neděje se to pořád, jen někdy, ale je to dost protivný zvuk. V jiných případech je zase při nastartovaném motoru (po zahřátí) slyšet při přeřazování zvuk podobný blow-off ventilům (ale velmi zeslabený, je to takové odsyknutí). Když pak vypnu motor, nic nesýpe...

ten první zvuk dělá pravděpodobně mechanismus pedálu, vyřešilo by to snad promazání, ale ten druhý...nevím. Napadá vás něco? Případně, mám zkoušet něco vypozorovat, aby mohla být diagnoza přesnější? Díky moc

tak to s tím pedálem mám taky. spojkovej a jen někdy, ještě jsem nevypozoroval jestli je to při vlhku apod. a je to zevnitř, u převodovky to nedělá. jen si udělat čas na to promazání HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 7:51   Citovat  

dasedas napsal:
Zdravím lidi .-) pořídil jsem nedávno Acco 2,0, parádní vůz, samozřejmě má své chyby , ale super! Ono se blbě přechází z TDi Bory.
Mám pár dotazů, ale teď nejdřív:
Mám jen jeden originál dálkáč a bylo mi řečeno, že novej stojí 2000,-, což se mi nechce dávat. na Ebay jsem jich našel mraky,ale zas nikde na sto pro nezjistím, jestli funguje na CG9!
Takže nevěděl by někdo o nějakým za slušnou cenu???
A nebo kdo by poradil o zapojení neorigo jednotky, válí se mi doma. už jsem zkoušel najít připojení a fakt se mi nedaří, umím najít pouze zamykací pól. Měl jsem dole dveře - tapecírunk a zkoušl vše možné, i za rádiem jsem našel tu jednotku na dálkáč, ale nic.Poraďte chlapi Úsměv díkes Úsměv

Vitam Te mezi majitele tohohle auticka a doufam, ze budes spokojeny Úsměv
Ja mam taky jeden dalkac na co potrebujes dva? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 7:53   Citovat  

fera2 napsal:

Ta spojka to dela hodne lidem co vim a toho druheho jsem si nejak nevsiml. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 22:32   Citovat  

Kendik napsal:
Vitam Te mezi majitele tohohle auticka a doufam, ze budes spokojeny Úsměv
Ja mam taky jeden dalkac na co potrebujes dva? Úsměv

No protože s tím jezdíme dva, já a máti. Každej svoje klíče, víš jak.
Jo spokojenej jsem. Je to o zvyk, celkový sladění toho auta proti koncernu je jiný. Vždycky jsem chtěl Hondu, mám to mít Velmi šťastný Ještě nový brzdy a gumy a je to Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2011 , 11:23   Citovat  

dasedas napsal:

Jo spokojenej jsem. Je to o zvyk, celkový sladění toho auta proti koncernu je jiný.

Tak tak, u koncernu se vezeš, kdežto Hondu řídíš.
   Návrat  
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 8.7.2011 , 13:05   Citovat  

zdravim, je slozite sundat plastove prahy u tohoto modelu? pripadne nejake rady nez nekde neco urvu? zmatenej diky.
   Návrat  
Letec je teď offline  Letec
PříspěvekZaslal: 10.7.2011 , 21:24   Citovat  

Zdravim,

nelezi nekomu doma levy zrcatko na A6G? Pripadne pravy predni dvere?
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2011 , 9:27   Citovat  

macino napsal:
zdravim, je slozite sundat plastove prahy u tohoto modelu? pripadne nejake rady nez nekde neco urvu? zmatenej diky.

Staci takhle? Prakticke zkusenosti nemam.

Slide_Sill_Panel.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Slide_Sill_Panel.JPG, 162.42 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.7.2011 , 20:52   Citovat  

Mam dalsi dilema... jaky gumy nasadit...

Mam dva favority:
PIRELLI Pzero Nero 205/50 R16 87Y/ZR
a
Dunlop SP SPORT FASTRESPONSE 205/50 R16 87H

Jak je to s tim rychlostnim indexem, ma to nejakej zasadni vliv? to mi hlava nebere
   Návrat  
Kapr je teď offline  Kapr
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 9:57   Citovat  

Zdravím všechny H-čkaře. Jen takový malý dotaz. Mám model CH6 z 11/2001 s motorem F18B2. Při studeném motoru při pomalé plynulé akceleraci je cítit jemné cukání, škubání. Nemáte někdo podobný problém už za sebou? Svíčky? Nebo něco jiného? Děkuji za jakoukoli radu.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 11:34   Citovat  

Kolik nas chlapi bude na HD? kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 12:34   Citovat  

aktualne

2011-07-06 10.44.58.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2011-07-06 10.44.58.jpg, 1.07 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 13:24   Citovat  

Ten je je to dobrý

Co na nem mas za kolesa?
   Návrat  
Mad85 je teď offline  Mad85
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 14:32  Naposledy upravil Mad85 dne 26.7.2011 , 14:37, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdar šetkaři měl bych pár dotazů:

1. Zkoušel někdo z Vás měnit volat za něco lepšího... třeba ze civicu/accordu Type-R? Nechci přijít o pytel, ale tenhle volant už není v nijak zvlášt pěkném stavu a tak bych při případné výměně raději šel do něčeho trochu tlustšího aby lépe sednul do rukou. Dají se vůbec sehant?

2. Občas (cca 3x týdně) mi nechce zapadnout jednička na místě, dám dvojku znova jedničku a vše v poho, stejně tak za jízdy se ne vždy na poprvé podaří zařadit, musím jakoby chvilku počkat a až pak zapadne... myslíte že už je vymletá nebo by mohla pomoci třeba výměna oleje?

3. Ad rozvody, vím , že u spousty aut se doporučuje měnit dříve než je udávaný interval, je tento motor náchylnější na výměnu, nebo stačí dodržovat interval?

4. Na jedničku a minimálním plynu mi auto jakoby trochu cuká... nevíte co to může způsobovat? Že by se hlásily o výměnu svíčky?

Díky za případné reakce Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 14:33   Citovat  

Letec napsal:
Ten je je to dobrý

Co na nem mas za kolesa?

Kola jsou tam maly..15" Smutný Ale na pristi sezonu uz jsou vybrany jiny a vetsi..Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 15:04   Citovat  

Mad85 napsal:
Zdar šetkaři měl bych pár dotazů:

1. Zkoušel někdo z Vás měnit volat za něco lepšího... třeba ze civicu/accordu Type-R? Nechci přijít o pytel, ale tenhle volant už není v nijak zvlášt pěkném stavu a tak bych při případné výměně raději šel do něčeho trochu tlustšího aby lépe sednul do rukou. Dají se vůbec sehant?

2. Občas (cca 3x týdně) mi nechce zapadnout jednička na místě, dám dvojku znova jedničku a vše v poho, stejně tak za jízdy se ne vždy na poprvé podaří zařadit, musím jakoby chvilku počkat a až pak zapadne... myslíte že už je vymletá nebo by mohla pomoci třeba výměna oleje?

3. Ad rozvody, vím , že u spousty aut se doporučuje měnit dříve než je udávaný interval, je tento motor náchylnější na výměnu, nebo stačí dodržovat interval?

Díky za případné reakce Mrk

Ad 1) Mam volant z Prelude 5G a jako nemuzu si ho vynachvalit, paradne padne do ruky a navic co jsem si ho nechal znovu posit vypada vazne skvele...volant
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 19:48   Citovat  

Ku volantu, riesim to iste, ale predpokladam, ze pri vymene volantu bude problem s kruzkom pod volantom resp airbagom, tazko povedat, ci ten airbag je identicky s airbagom z inych aut ako je accord... Myslim, ze z typeR momo volant je uz vyskusany...

Ku cukaniu, cukaju skoro vsetky hondy, viacej ci menej, tuto zavadu maju aj ine automobilky, tuto zavadu je tazke diagnostikovat, kedze porucha cohokolvek sa moze prejavovat cukanim... napr.. Lambda sonda, sviecky, svieckove kable, rozdelovac, senzory na sani, skrtiaca klapka, vymlatene homoklby, klima cerpadlo...

U mna cukanie sposobovali vymlatene homokineticke klby... Vymena cukanie odstranila, ale aj tak to rozbiehanie nie je celkom ciste... Po vymene vsetkeho... Opakujem vsetkeho tu spomenuteho to cuka dalej a rezignoval som na to, pretoze som sa previezol na inych dvoch accordoch a aj tie cukali, viacej ci menej a pretoze som momentalne po vymene motora za uplne iny a tento tiez jemne cuka..... kouř

Ku radeniu, jednotka a spiatocka sa obcas neda zaradit na vacsine accordov, mne sa uz obcas nedalo zaradit vobec... Prevodovka po 530tisic km... Novu som menil spolu s motorom a ma cca 160tisic km... Je to rapidne lepsie ale aj u nej sa mi to uz stalo... Ale raz za mesiac ked zaradim jednicku z dvojky mi naozaj nevadi... Vymena oleja, moze a nemusi pomoct, niekolko ludi tvrdi, ze to pomohlo, ale ja mam skor pocit ze je to placebo efekt...
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 21:09   Citovat  

Accord 6g. ve vymakanějším provedení?
tudy odkaz
   Návrat  
Mad85 je teď offline  Mad85
PříspěvekZaslal: 26.7.2011 , 21:35   Citovat  

Robbie: Volant vypadá parádně, ale asi bude dost nesehnatelnej Smutný Obzlášťe s tempomatem Smutný Zástavba proběhla výměnou kus za kus, nebo si měl nějaké problémy? Kua, ale když na to tak koukám, tak asi obvolám pár vrakovišť Velmi šťastný Jinak interiér máš opravdu nádherně vymazlený Úsměv

Chumo: díky za obsahlé info... když to tedy shrnu, nemám to rešit, protože to je docela běžné(převodovka+cukání) ? Velmi šťastný

Teď mě ještě napadá jeden dotaz, co používáte za svíčky? Vím, že některá auta jsou vybíravá, potřeboval bych něco odzkoušeného.

Jinak díky chlapy Úsměv

EDIT: Právě jsem objednal od Carexu sadu na renovaci světlometů, tak jsem zvědav jak se s tím poperu, jsou na tom teď docela bídne, ale předpokládám, že se s tím potýkal asi každý z Vás.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 12:31   Citovat  

Mad85 napsal:
Robbie: Volant vypadá parádně, ale asi bude dost nesehnatelnej Smutný Obzlášťe s tempomatem Smutný Zástavba proběhla výměnou kus za kus, nebo si měl nějaké problémy? Kua, ale když na to tak koukám, tak asi obvolám pár vrakovišť Velmi šťastný Jinak interiér máš opravdu nádherně vymazlený Úsměv

Chumo: díky za obsahlé info... když to tedy shrnu, nemám to rešit, protože to je docela běžné(převodovka+cukání) ? Velmi šťastný

Teď mě ještě napadá jeden dotaz, co používáte za svíčky? Vím, že některá auta jsou vybíravá, potřeboval bych něco odzkoušeného.

Jinak díky chlapy Úsměv

EDIT: Právě jsem objednal od Carexu sadu na renovaci světlometů, tak jsem zvědav jak se s tím poperu, jsou na tom teď docela bídne, ale předpokládám, že se s tím potýkal asi každý z Vás.

Kus za kus uplne v pohode..a ten tempomat tam mam jen na okrasu..teda to ovladani bylo na volantu a zatim se me nechtelo davat pryc, neni cas a ani mi tam nejak nevadi..ale tempomat v aute nemam takze fake:-D

Jinak svicky davam NGK-R, iridiovy myslim v nasich motorech nemaji moc smysl... to mi hlava nebere
Co se tyka CAREXU mam to za sebou a vysledek paradni.. Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 15:20   Citovat  

Tempomat by sa dal vyriesit... Jedine co tam moze byt, ze ma odlisne hodnoty odporov v tlacitkach, co sa da v poho vymenit... Horsie je to s tym, ze na dany volant z preludu nie je vobec ovladanie radia na volant... Co by ma dost stvalo...Smutný Ak si vsimnete ten volant co je na tom vytuzingovanom accorde tak to je volant z drevenym dekorom z verzie TYPE-V... Tato verzia sa robila len na auta s volantom na pravo... V anglicku ich beha dost... Ja som ten volant vyriesil len kupou volantu z priplatkovej verzie ktory je kozeny a ma ovladanie radia... Ale je pravda, ze ten z preludu je celkom fajn.... Mrk

Prevodovku mozes riesit jej generalkou alebo vymenou s neistym vysledkom, najprv by som si skontroloval lanka a mechanizmy radenia medzi prevodovkou a pakou...

Vyriesit cukanie je beh na dlhe trate, ak sa ta na to nepytaju spolujazdci, tak by som to neriesil... Nie je to nic hrozne...
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 23:08   Citovat  

Prodám tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: