Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lemy navaření vykitování stříkání
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:40   Citovat  

Jinac sice mas staricke crx ale jeste z toho bude krasna babca.Nove auta uz stojej za nic a musis mit finance na jejich udrzbu .Radeji budu delat na starym crx nez treba na nove Audi nebo Mercedesu Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:52   Citovat  

Job!ku:Tvoje babca Velmi šťastný

1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.jpg, 391.94 kB

2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2.jpg, 305.01 kB

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 10:11   Citovat  

Drobnej offtopic .

Lejcimu jsem sveril svoji preludku na vymenu motoru a vlastne vsech tuningovych dilu za seriove, opravu hlavy noveho motoru, slimcovani dilu, rozlesteni laku a dalsi veci ... Uz ji nesveruji jen tak nekomu = je to kvalitni clovek a ty ja rad OK

Ale tim nerikam, ze Lemoun neni. Jen, ze s lejciho praci mam dobre osobni zkusenosti OK

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 10:35   Citovat  

Job!ku já se vůbec nehádám, jen mi přijde blbý někomu hanit práci když ji na vlastní oči nevidím a z fotek pozná člověk prd Úsměv Já proti Lejčimu vůbec nic nemám, určitě je to kvalitní pracant přátele A já právě nic takovýho jako sundavání hlavy na oktávce nebo dělání rozvodů na HDI neumím a proto svoje auta svěřuju Pavlovi, kterej je taková kvalitní práce všeho druhu HaHaaa Víc takovejch jako jsi ty Lejči a lemoun, hned by tu po republice jezdily hezčí a kvalitně opravený auta za rozumný ceny, ne jako ty pálky za servis kde ti to odfláknou tak, že se málem zabiješ (vlastní zkušenost s brzdama) to snad ne

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 10:42   Citovat  

ReNo napsal:
Drobnej offtopic .

Lejcimu jsem sveril svoji preludku na vymenu motoru a vlastne vsech tuningovych dilu za seriove, opravu hlavy noveho motoru, slimcovani dilu, rozlesteni laku a dalsi veci ... Uz ji nesveruji jen tak nekomu = je to kvalitni clovek a ty ja rad OK

Ale tim nerikam, ze Lemoun neni. Jen, ze s lejciho praci mam dobre osobni zkusenosti OK

Dik kluci.Ja taky samozrejme nemam nic proti.Uzavrel bych to tak ze kazdy povolani ma svoje,kazdy si dela praci svoji kvalitou a je jen jeho obrazem.Nic mene zase ja osobne obdivuju lidi kteri si delaji na svojim aute skoro vse nebo se aspon snazi. Kazdy znas zacinal a pokud bude chtit nekdo s necim poradit tak staci dat vedet treba do SZ nebo sem nahodit fotku.Ale ani nepochybuju ze jsou tu i lidi kteri delaji lepe nez ja.Urcite jsou a ani netvrdim ze jsem nej.To at si prebere kazdej jak chce.Nikoho osobne neznam a ani osobne jsem jeho praci nevidel.Tema to je zajimave tak tu preci z toho nebudem delat mistnost hadek atd. Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 10:48   Citovat  

DanTe napsal:
Job!ku já se vůbec nehádám, jen mi přijde blbý někomu hanit práci když ji na vlastní oči nevidím a z fotek pozná člověk prd Úsměv Já proti Lejčimu vůbec nic nemám, určitě je to kvalitní pracant přátele A já právě nic takovýho jako sundavání hlavy na oktávce nebo dělání rozvodů na HDI neumím a proto svoje auta svěřuju Pavlovi, kterej je taková kvalitní práce všeho druhu HaHaaa Víc takovejch jako jsi ty Lejči a lemoun, hned by tu po republice jezdily hezčí a kvalitně opravený auta za rozumný ceny, ne jako ty pálky za servis kde ti to odfláknou tak, že se málem zabiješ (vlastní zkušenost s brzdama) to snad ne

Chalpe ja nikomu nehanim praci Ble Jen se mi tam neco nezdalo.Proto jsem se zeptal.Pokud je to zkuseny frajer co umi jedine dobre.podstivejch klepiru a vubec mechaniku je malo.kolikrat co mi sem prijede tak je mi na to snad ne Proto jsem v te odpovedi kde jsem psal .Naco ti je ze na to koukas kdyz tomu TREBA nerozumis.Napsal jsem TREBA z toho duvodu abych se nekodo nedotkl nebo nekoho nehanil.je mi jasne ze H-C je dost zkusenych lidi a ja jsem clovicek kterej se jen privtirnul Velmi šťastný

drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 12:57   Citovat  

tak chlapáci ukončím to tím že jeden lem mi udělá lejči a druhej lemoun HaHaaa Je to tam.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 14:11   Citovat  

drambejs napsal:
tak chlapáci ukončím to tím že jeden lem mi udělá lejči a druhej lemoun HaHaaa Je to tam.
pořádnej výtlem To je vocas. pořádnej výtlem

drambejs je teď offline  drambejs
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 14:16   Citovat  

no co spor je vyřešen i když o spor vlastně nešlo ale budiž Velmi šťastný

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 15:44   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
De o to ze sem dal fotky s nejakou kvalitou prace.Tak jsem jednu fotku o komentoval a na to tu preci to tema je.Neco se mi nezdalo a ja mu to rek.Vysvetlil jsem mu to a on mne taky.No abych neprihazoval stejnou vec tak jsem tu hodil neco zajimaveho kdyz uz jsme byli u kitovani Velmi šťastný No a pak se snazim nekomu vysvetlit ze pokud nekdo bude delat trema na mojim aute el. apodobne a ja na nej mohu koukat tak vim ze tomu nerozumim a tudis muzu jen verit ze je to dobre.Ale nebudu tvrdit ze je to podstive kdyz sem treba dam fotky se zapojenim atarmu a nejakej elektrykar mi rekne ze jsou tam ruske spoje misto cinu.Rekl bych aha tak pokud to shori vim za kym jit HaHaaa Vubec nejde o vlacek zvanej Hurvinek je to dobrý
však jo já se nehádam, ale když vidim svár tak to neznamena že tomu nerozumim(přeci jen jsem pomáhal při bodováni a ruznejch přitahování plechu aby se to dalo svařit dokupy, myslim tim bodnout na lem tyčku a přitáhnou k lemu apod snad to chápete), sám vařim ale na plechařinu si netroufnu takže asi tak.

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 16:24   Citovat  

zasnu kluci nad tim jak umite ty plechy naohybat tak aby vypadali jak original... to fakt nechapu, asi mam moc silu nebo nevim ale vzdy kdyz jsem sem zacal neco rovnat tak mi zustala spousta casti v ruce pořádnej výtlem

tohle je fakt umeni !! smekam Mr. Green

lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 17:33   Citovat  

ja se divim ze ste se stou debatou tak rozjeli jak rika lajci svar kuse se na takhle slabem plech neda udelat jak rika sabli auto bylo zaprasene a to ze si videl jeden neobrouseny bod tak neznamena ze tam dalsi nejsou.nikoho nenutim ke me jezdit za svoji praci si rucim a to ze delalm luxusni sportovni auta nema nic spolecnyho s vivarovanim tehle starsich aut spis bych to vysvetlil tim ze sem delal veterany fiaty 500 a ty byli teprve o opiskovani kasle schnili tak ze pokud nekdo ke me chce jezdit na vyvareni aut ad jezdi pokud ne tak ad se ozve lajčimu nebo nekomu jinemu nevim proc ste se tady takhle rozjeli

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 21:35   Citovat  

lemoun napsal:
ja se divim ze ste se stou debatou tak rozjeli jak rika lajci svar kuse se na takhle slabem plech neda udelat jak rika sabli auto bylo zaprasene a to ze si videl jeden neobrouseny bod tak neznamena ze tam dalsi nejsou.nikoho nenutim ke me jezdit za svoji praci si rucim a to ze delalm luxusni sportovni auta nema nic spolecnyho s vivarovanim tehle starsich aut spis bych to vysvetlil tim ze sem delal veterany fiaty 500 a ty byli teprve o opiskovani kasle schnili tak ze pokud nekdo ke me chce jezdit na vyvareni aut ad jezdi pokud ne tak ad se ozve lajčimu nebo nekomu jinemu nevim proc ste se tady takhle rozjeli

Chlape nic proti.Fakt ne .Ja niko ksobe netaham to at si jezdi kazdy kam chce.Ty mas svoje lidi a ja taky.Urcite jsi machr a vypada ze si stim vsim hrajes jako ja.O bode jsem se jen zeptal.Zdal se mi jen ze je hrozne daleko a je jiny tam nejsou.Nic vic.Nikomu nerikam aby jezdil zamnou a ne za tebou. Velmi šťastný Jinac o veteranech mi nemluv.Ti piskovanim se puvodni jeste pan plech stane ziletkou a ty jeji nerovnosti co uz jsou tovarne kitovany tim kitem co schnul 24 hodin Velmi šťastný Vsechno rucne dodelavat a vubec pasovat.Dreveny ram v aute prozranej kurovcem.ani mi o tom nemluv.Delal jsem takle jednou Aerovku. Velmi šťastný

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.9.2011 , 7:27   Citovat  

zavarim naprosto bez problemu. delam to pomalu chladim a hlevne si to potom srovnam kdyz se to zkrouti. Co se kitu tyce mas pravdu je jich spousta tez nekupuju ten z obi ale proste staci aby se ti dostala vlhkost z druhy strany a vis uplne presne kde jsi varil a je jedno jestli ten kit ohnes nebo ne. kdyz uz jsme u tech let tak ja delam auta 17 let a kit je dobra vec ale jakmile je tam jakakoli dira at kuli praskline nebo dva plech nesvareny k sobe nikdy to nedela dobre.Mam zkusenost se svym CRXem celou strechu jsem vycinoval (zavareny okapnicky a sibr) jen na jednom malem miste jsem zapomel a pak uz se mi nechtelo k tomu vracet takze tam padl kit dodnes je strecha ok jen ten maly kousek prasknul a jednalo se o nekolik milimetru 3-4.a jeste u kraje kde bych to cekal nejmin. Co se tika cinu urcite se necham poucit (nemyslim ironicky) zatim znam jen jeho vyhody takze pokud s nim mas nejake negativni zkusenosti necham si rad poradit.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.9.2011 , 8:29   Citovat  

skritek napsal:
zavarim naprosto bez problemu. delam to pomalu chladim a hlevne si to potom srovnam kdyz se to zkrouti. Co se kitu tyce mas pravdu je jich spousta tez nekupuju ten z obi ale proste staci aby se ti dostala vlhkost z druhy strany a vis uplne presne kde jsi varil a je jedno jestli ten kit ohnes nebo ne. kdyz uz jsme u tech let tak ja delam auta 17 let a kit je dobra vec ale jakmile je tam jakakoli dira at kuli praskline nebo dva plech nesvareny k sobe nikdy to nedela dobre.Mam zkusenost se svym CRXem celou strechu jsem vycinoval (zavareny okapnicky a sibr) jen na jednom malem miste jsem zapomel a pak uz se mi nechtelo k tomu vracet takze tam padl kit dodnes je strecha ok jen ten maly kousek prasknul a jednalo se o nekolik milimetru 3-4.a jeste u kraje kde bych to cekal nejmin. Co se tika cinu urcite se necham poucit (nemyslim ironicky) zatim znam jen jeho vyhody takze pokud s nim mas nejake negativni zkusenosti necham si rad poradit.

Co se tyce cinu mam cinovanej bok z Nemec.Nekdo menil zadni cas.
Je mekej a kdyz preznej das kit nebo plnic tak se to ma tendenci loupat.
I kdyz je to tam cele cinovane klidne ti poslu futku jak to dopadlo po dvou letech.A klidne ti poslu jak drzi druha starna ktera je kitovana.
Co se tyce toho co rikas o svarovani tak bych mile rad vedel jak udelas svar pomalu a jeste u toho si to chladil.ja osobne umim chladit material jen po bodech.Jestli mislis ze to navaris v celku po bodech tak to by se mozna dalo.
Dalsi vec ze pokud se ti material zkrouty tak ano jde to vyklepat ale asi kazdej karosar vi ze se ti ten plech natahne tak to stejne nikdy nenarovnas zpet.Nehlede o tom ze po vareni budes busit do mis kde si varil a svary se muzou poskodit nebo povolit a ani to nemusi byt videt.
Co se tyce kitu a vhnuti tak je kit jmene skelny a pokud se ta z druhe strany vosk tak nema vhkost sanci.Nehlede o to kdyz ti zvlhnou svary z druhe strany tak ze to zacne prolejzat tak ti ani ten cin nepomuze. Mrk
Pokud to delas opravdu tak dlouho ,das mi za pravdu.pokud ne nema to cenu resit. přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 21:54   Citovat  

Pred dvouma rokama jeste s f20 Úsměv Koupil jsem to za 1000 eut z Nemec a dal si to dohromady.Nekoho to muze zajimat tak to sem hodim Velmi šťastný [GVideo]http://www.youtube.com/watch?v=LD7-L-sBlyo[/GVideo]

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2011 , 22:23   Citovat  

Pěkný video...moc práce je to dobrý

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:15   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Pred dvouma rokama jeste s f20 Úsměv Koupil jsem to za 1000 eut z Nemec a dal si to dohromady.Nekoho to muze zajimat tak to sem hodim Velmi šťastný [GVideo]http://www.youtube.com/watch?v=LD7-L-sBlyo[/GVideo]
práce na tom bylo jak na kostele, jediný co mi nesedí je ten nádech na kapotě.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:23   Citovat  

sablos napsal:
práce na tom bylo jak na kostele, jediný co mi nesedí je ten nádech na kapotě.

Ten tam neni na krasu ale na ucel.nemusim sundavat furt svetlo jako vul Velmi šťastný ale pujde laminat tak uz ho tam stejne davat nebudu Mrk Dela to pri 220 km/h bordel Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:31   Citovat  

jasně nemusíš sundavat světlo to beru, a co když prší?? bereš to jako dekarbonizaci motoru??? Lucy Lucy Lucy

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 16:35   Citovat  

sablos napsal:
jasně nemusíš sundavat světlo to beru, a co když prší?? bereš to jako dekarbonizaci motoru??? Lucy Lucy Lucy

Voda tomu nevadi.A ver mi ze uz jsem chytil takovej chca...ec ze jsem nevidel na 5metru.Je ozkousene i na dalnici v desti.To bych se spis bal vody mit filtr nedenej pod savli.saje to jak prach tak vodu Mrk

Sabrio je teď offline  Sabrio
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 17:09   Citovat  

Ahoj Lejci ty jsi s usti vid. Kdyz Tomas mel tu crx. Kdo delal zadni lemy a celkove karosarinu na tom? Ty nebo nekdo jiny davala se do celolaku na videu je to tvuj kolega Úsměv kdyztak SZ co se na tom aute delo Úsměv budu moc rad kdyz mi reknes nejakou historii

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 21:26   Citovat  

Sabrio napsal:
Ahoj Lejci ty jsi s usti vid. Kdyz Tomas mel tu crx. Kdo delal zadni lemy a celkove karosarinu na tom? Ty nebo nekdo jiny davala se do celolaku na videu je to tvuj kolega Úsměv kdyztak SZ co se na tom aute delo Úsměv budu moc rad kdyz mi reknes nejakou historii

Ahoj.Lemy jsem menil ja a kousky prahu.Na kytovani jsem to daval k nemu.Mel si to udajne dodelat sam ponevac dela pripravare a strikal to jeho sef kdyz mu to prodal nedodelane.ja jen delal klempirinu Mrk Jinak starano o ni bylo dobre.Vejfuk jsem tam taky daval ja a fascinovalo v jake je motor kondici.Je hloupej ze ji dal pryc.Pokud ji mas ponem tak dobra volba. OK

Sabrio je teď offline  Sabrio
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2011 , 22:24   Citovat  

Jak jsem ti psal do SZ no Úsměv jako to auto je v dobrem stavu neni to top ale je v hodne dobrem stavu oproti jinejm mam navic tu vyhodu ze znam kluka co ji mel jeste pred tim nez se dostala k vam do usti takze mam docela historii co se stim autem delo a kdyz ji dostal tomas do ruky tak jela lepe nez kdyz jsem ji dostal do rukou ja asi tak Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2011 , 10:15   Citovat  

Sabrio napsal:
Jak jsem ti psal do SZ no Úsměv jako to auto je v dobrem stavu neni to top ale je v hodne dobrem stavu oproti jinejm mam navic tu vyhodu ze znam kluka co ji mel jeste pred tim nez se dostala k vam do usti takze mam docela historii co se stim autem delo a kdyz ji dostal tomas do ruky tak jela lepe nez kdyz jsem ji dostal do rukou ja asi tak Úsměv

No tak to jde o crx 2g.Myslel jsem ze se jedna o targu.Az na to ze kdyz ji dostal Tomas do ruky tak se prehrejvala jako prase.Neco tam bylo s tesnenim pod hlavou a uzil si stim svoje.To bylo tak dopatlany auto to snad ne no kazdopadne motr drzi jak jsem koukal na sprintech si jezdil ve 4 lidech v aute.Motor delal znamej a docela ho nasponoval Velmi šťastný Dal SZ Mrk Stim si Tomas uzil problemu Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Lemy navaření vykitování stříkání
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina