Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký motor s nejlepším výkonem?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 19:04   Citovat  

Bazzi napsal:
no v čechách s j32 asi nemáš šanci to by bylo na benga moc lákadlo Velmi šťastný diť to čumí z kapoty to mi hlava nebere

no nic mensi zlo nez cumici roury intercooleru , samotnej intercooler , nebo cumici snecek z narazniku jako jsem mel treba ja Velmi šťastný , jinak drobet nafouknout haupnu decentnim spusobem jde taky , nemusi cumet po americku Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 19:54   Citovat  

Krtek: Ano Wip stavěl turbo na D16z6, je tu pár lidí co auto vidělo na vlastní oči a taky je v něm svezl...tak určitě k tomu dokážou napsat pár názorů. Něco přímo o tom autě zde: tudy odkaz

Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 20:15   Citovat  

..Právě že ta J32 se dá vymyslet..to,že je větši už je ,,detail,, ale tady přichazí otázka,co díly na to,apod...S D-čkem,K-čkem a H-čkem tady problém nebude...To oturbení 16ctky taky není špatné a Whellman to má velice povedené..proštu si celý ten jeho topic a uvidím..
DOHCVTEC: Já si myslím,že ten cooler a nebo hadice k němů nejsou až tak provokativí..kámoš to má na golfu a nikdy mu na to hošani nic neřekli..

walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 20:27   Citovat  

Krtek napsal:
..Právě že ta J32 se dá vymyslet..to,že je větši už je ,,detail,, ale tady přichazí otázka,co díly na to,apod...S D-čkem,K-čkem a H-čkem tady problém nebude...To oturbení 16ctky taky není špatné a Whellman to má velice povedené..proštu si celý ten jeho topic a uvidím..
DOHCVTEC: Já si myslím,že ten cooler a nebo hadice k němů nejsou až tak provokativí..kámoš to má na golfu a nikdy mu na to hošani nic neřekli..

Nemají ti na to co říct, nic jim po tom není

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 22:42   Citovat  

..spíše mám opravdu strach,kde potom seženu díly...a trochu obau i s hošanů,protože ta J32 je masakrální a bude mít krásný zvuk...třeb ajsem našel tohle..odkaz tudy tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 22:49   Citovat  

Krtek napsal:

JSI NEMYSLIM ZE ZELENY JSOU TAK BLBY ABY NEVEDELI ZE HONDY TURBA NEMAJI JAKO GOLF GTI Úsměv A CO SE TYCE DILU
KONTIK Z USA UZ DNESKA NENI VUBEC PROBLEM Úsměv ....

Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 22:51   Citovat  

a nebo C32

jak prodává MH

Rarita - nový motor typ C32A, výkon 151 KW, toč. moment: 294 Nm. Motor je včetně všech komponentů...(TCS, alternátor, startér, klima kompresor, diferenciál...vše nové). Dnešní pořizovací cena nového samotného motoru v Hondě cca. 180 tis. kč. bez dph). Moje cena 25 000 kč - dohoda. Nyní najeto 16 tis. km.!!!

a jde dát do civica 5G/targy, motorové silenty koupíš z USA

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 22:53   Citovat  

OK...Luki,ale tohle jsou všechno motory s automatem,že?..a další,zase nejsem mechoš,takže někoho,kdo by byl schopný to namontovat kompletně......

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 23:00   Citovat  

udělej to postupně
1. Kup si Targu
2. Udělej karoserii, vyztužení, vyvaření, odlehčení
3, Bezpečnost (sedačky, pásy)
4. Brzdy (282 kotouče vpředu, dvoupístky z ATRka, dozadu 260mm, větší brzdový válet, nebo rovnou BBK xyz)
5. Podvozek (silnější stabíky z VTI, kvalitní podvozek xyz/bc racing, silenty z PU, stavitelné odklony vpředu/vzadu)
6. Výfuk (na seriovém výfuku udusíš potencionál motoru)
7. Kola a obutí ( lehká kola 15ctky a kvalitní obutí)
8. teprv výběr motoru s jeho instalace

můžeš jít rovnou na bod 8., ale budeš tady všem pro smích, ohromíš na rovince, ale v zatáčce tě předjede lehce upravené auto Úsměv

1. -7. bod ti zabere pár měsíců tvrdé práce nebo pár týdnů jestli máš hromadu peněz ted hned je to dobrý

martas je teď offline  martas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 23:07   Citovat  

Krtek napsal:
..spíše mám opravdu strach,kde potom seženu díly...a trochu obau i s hošanů,protože ta J32 je masakrální a bude mít krásný zvuk...třeb ajsem našel tohle..odkaz tudy tudy odkaz

policajtum se nezastavuje svatoušek meetallll

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 23:22   Citovat  

Lukas: Jasně,tohle je všechno jasné....Já jsem spíš ten typ,všechno nakoupit,poshánět,mít v případě problému někoho,kdo mi s ním pomůže a začít všechno montovat ..Úsměv ..ale jinak,tady ten postup uznávám..Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2012 , 23:46   Citovat  

Lukas28 napsal:
a nebo C32

jak prodává MH

Rarita - nový motor typ C32A, výkon 151 KW, toč. moment: 294 Nm. Motor je včetně všech komponentů...(TCS, alternátor, startér, klima kompresor, diferenciál...vše nové). Dnešní pořizovací cena nového samotného motoru v Hondě cca. 180 tis. kč. bez dph). Moje cena 25 000 kč - dohoda. Nyní najeto 16 tis. km.!!!

a jde dát do civica 5G/targy, motorové silenty koupíš z USA

na ten jsem uz pokoukaval ,ale nakonec mi stacila na sprovozneni jen mala vymena dilu, kdybych mel delat komplet GO
tak po nem skocim Úsměv pri takovem motoru a vykonu by mi nevadil ani automat..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2012 , 9:07   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
na ten jsem uz pokoukaval ,ale nakonec mi stacila na sprovozneni jen mala vymena dilu, kdybych mel delat komplet GO
tak po nem skocim Úsměv pri takovem motoru a vykonu by mi nevadil ani automat..

předěláš na manuál přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 0:07   Citovat  

Kluci,tak po všech diskuzích a radách s lidmi kolem Hond a Ti mi jasně řekli,že J32 je ,,sebevražda,, (prý kvůli dílům) a jediné dvě varianty mi dali .... oturbit D16-tku a nebo jí swapnout na B16 a poslední varianta je H22 jako má Bulsey..Úsměv ..teď mi tedy poraďte,pro co se rozhodnete tady Vy,kteří s něčím z tří variant mají zkušenost. přátele Děkuju

Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 1:13   Citovat  

Ahoj...
moc jsem to nepřočítal, jen zběžně. Nevím jestli to někdo říkal, ale starý H22, B16, B18, F20 a D16 + spousta dalších se točí doleva. K20 se točí doprava, takže motor je usazenej při swapu obráceně a pro turbo to jednoznačně bude problém, podle mě to nepůjde.
Když už máš v plánu turbit, tak hlavní měřítko výkonu (ne jediné) se stává pracovní tlak. Mám D16 v sérii a mám 0,6 BAR, auto má po úpravě už najetou pěknou porci km a žádný problém. Turbo je ze Subaru Impreza (překvapivě super vylazený, protože je zde nepostřehnutelný turbo lag) výkon cca 130-140 kW (odhadem, možná i trochu víc) a auto je totální smrťák. Co jsem nainstaloval kevlarovou spojku (série klouzala), tak hrabe ještě trojka a čtyřka si pískne po přeřazení. S autem se pod plným plynem prakticky nedá jet rovně a na 2-3 (50-140km/h) napnu mezi podlahu a střechu i hodně otrlé spolujezdce.
Takže moc nechápu co má být výsledkem, protože auto, který popisuješ neudržíš na silnici...
V mém setupu, pokud bych chtěl zvedat výkon šel bych cestou vyndat motor, ojnice, low copresní písty, větší průměr výfuku a pracovní tlak tak 1-1,2 BARu. A zde jde již půjde o výkon, který nedokážu přenýst na silnici...
Takže za mě třeba můžu doporučit takovouhle záležitost, pokud neřešíš cenu, dá se nechat celý motor vyvložkovat a tlak posunout zase výš.
Nedokážu si představit turbit H22 v tarze na to není místo.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký motor s nejlepším výkonem?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina