Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ITmani poradte!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 21
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.11.2012 , 23:56   Citovat  

www.interval.cz

A doporučuji už se rovnou zaměřit na HTML 5 a CSS3 ... nicméně je to sranda myslet si, že tě někdo něco naučí, jen proto, že si řekneš, že tě to naučí ... to se málokdy stává.

Máš nějaké zkušenosti s programováním ? Jestli ne, tak to zabal ... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 9:43   Citovat  

Diky za radu.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 16:53   Citovat  

Zdravím, jíž nějakou dobu mám problém (cca týden) s přehráváním videí na youtube. Video začne jakoby načítat, ale po chvíli se objeví: "Došlo k chybě, zkuste to prosím znovu později.". Dříve to bývalo jen večer a dneska už mi to nejde ani přes den... Setkal se s tím taky někdo? Nevíte někdo čím to může být? Tak to valím bulvy
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 17:02   Citovat  

Jak nejefektivněji odnaučit moje široké okolí (včetně blízkých a rodiny, bohužel) tu obvyklou fámu "IT expert, umí všechno, zvládne hned, zadarmo, má vždycky čas"? Posílání do řiti moc nefunguje, a ještě to vytváří hlášky typu "ty na nás wc , dyť bys to měl za pět minut hotový" a absolutně nulový pochopení pro to, že dělám v práci 9 hodin denně IT helpdesk pro celej fyzikální ústav AV ČR..

a to se teď ještě přidávají zástupy lidí s Win8 a s mobily s Androidem, a totálně nedovedou pochopit, že já tyhle věci neznám, znát nechci, a doufám, že ani znát nebudu Tak to valím bulvy

řešili jste tohle někdy?
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 17:33   Citovat  

dj-bobr napsal:
Jak nejefektivněji odnaučit moje široké okolí (včetně blízkých a rodiny, bohužel) tu obvyklou fámu "IT expert, umí všechno, zvládne hned, zadarmo, má vždycky čas"? Posílání do řiti moc nefunguje, a ještě to vytváří hlášky typu "ty na nás wc , dyť bys to měl za pět minut hotový" a absolutně nulový pochopení pro to, že dělám v práci 9 hodin denně IT helpdesk pro celej fyzikální ústav AV ČR..

a to se teď ještě přidávají zástupy lidí s Win8 a s mobily s Androidem, a totálně nedovedou pochopit, že já tyhle věci neznám, znát nechci, a doufám, že ani znát nebudu Tak to valím bulvy

řešili jste tohle někdy?

Ano, 10 let ... a moje soucastna pozice SAP konzultanta tomu statecne napomaha.
Ale natiskl jsem si podnikatelsky vizitky, kde je jasne videt co delam , a nejak to postupne prestava. ( tudy odkaz - tohle se od IT dost lisi )

Ale bylo to nonstop, neustale a porad a nejlip hned kvalitne a zdarma. to mi hlava nebere
V restauraci jim ocisti kureci prsa a chteji za to 150 a ja mam za X hodinove tentovani a mam za to max pifko
, ktere nepiju.

Je potreba to prevychovat ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 17:44   Citovat  

Vidím, že přesně víš, o čem mluvím Smutný

Momentálně hledám jakoukoliv neIT práci, kde nebude vadit, že v životopise mám akorát IT, IT, IT, trochu muziky/zvukařiny, nějakou tu osobní asistenci a zase jen IT (no jo, ono mě to dřív bavilo, a pak jsem to dělal vždycky tak nějak z nouze, protože nic jinýho po ruce zrovna nebylo, potřeboval jsem nutně prachy, a nemám prakticky žádnou rozumnou neIT prokazatelnou praxi).

Převychovat nepochybně, ale jak? Když se i u členů rodiny a u lidí docela blízkejch stane, že když je odmítnu, nebo jim řeknu "za tejden", začnou (možná nevědomky, ale drsně) vydírat, pochopil jsem, že jde už do tuhýho.. (IT burnout jsem už jeden měl a jsem rád, že jsem se z něj vylízal za půl roku ježdění s plošinou, zapojováním elektriky a věšením APček na sloupy veřejného osvětlení)

Předem upozorňuju, že si nemyslím, že by tohle kecání tady bylo off-topic..
   Návrat  
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 17:52   Citovat  

dj-bobr napsal:
Vidím, že přesně víš, o čem mluvím Smutný

Momentálně hledám jakoukoliv neIT práci, kde nebude vadit, že v životopise mám akorát IT, IT, IT, trochu muziky/zvukařiny, nějakou tu osobní asistenci a zase jen IT (no jo, ono mě to dřív bavilo, a pak jsem to dělal vždycky tak nějak z nouze, protože nic jinýho po ruce zrovna nebylo, potřeboval jsem nutně prachy, a nemám prakticky žádnou rozumnou neIT prokazatelnou praxi).

Převychovat nepochybně, ale jak? Když se i u členů rodiny a u lidí docela blízkejch stane, že když je odmítnu, nebo jim řeknu "za tejden", začnou (možná nevědomky, ale drsně) vydírat, pochopil jsem, že jde už do tuhýho.. (IT burnout jsem už jeden měl a jsem rád, že jsem se z něj vylízal za půl roku ježdění s plošinou, zapojováním elektriky a věšením APček na sloupy veřejného osvětlení)

Předem upozorňuju, že si nemyslím, že by tohle kecání tady bylo off-topic..

Studoval jsem Japanistiku, pak Filosofii / Psychologii , pak mam Umeleckou skolu a uz 8 rokem v IT ... to jsem to dotahl Hihi Nejak to slo samo a uz neni cesta zpatky, ne za cenu ztraty financi a pohodli ... Ble

Aspon ze jsem jako hobby zacal delat co me bavi, tak mi z toho uplne nehrabe. Ale nebyl jsem daleko ... to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 21:01  Naposledy upravil Daver dne 15.11.2012 , 21:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

zend3r napsal:
Zdravím, jíž nějakou dobu mám problém (cca týden) s přehráváním videí na youtube. Video začne jakoby načítat, ale po chvíli se objeví: "Došlo k chybě, zkuste to prosím znovu později.". Dříve to bývalo jen večer a dneska už mi to nejde ani přes den... Setkal se s tím taky někdo? Nevíte někdo čím to může být? Tak to valím bulvy

Problém je s flash plug-inem ... pokud máš firefox, tak mě to dělá taky ... nemám čas to řešit, tak si pouštím youtube ve chrome Úsměv

Jinak by mělo pomoci odinstalovat flash kompletně, jak z firefoxu, tak ze systému prostě všude, reset PC a znova nainstalovat nejnovější verzi.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 21:10   Citovat  

Daver napsal:
Problém je s flash plug-inem ... pokud máš firefox, tak mě to dělá taky ... nemám čas to řešit, tak si pouštím youtube ve chrome Úsměv

mám chrome, ale divné je, že jsem teďka u bratrance a tady mi to jde... a to mám doma dostatečně rychlé připojení
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 21:18   Citovat  

zend3r napsal:
mám chrome, ale divné je, že jsem teďka u bratrance a tady mi to jde... a to mám doma dostatečně rychlé připojení

Ale to je stejný případ, jestli chrome nebo firefox ... problém je ve flashi nikoliv v připojení ... odinstalovat z PC, reset a znovu nainstalovat.
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 15:04   Citovat  

dj-bobr napsal:

řešili jste tohle někdy?

HA HA HA Velmi šťastný Velmi šťastný to me pobavilo HaHaaa

presne, ale kolego neexituje neznam a nechci Velmi šťastný ROFL delam si srandu Velmi šťastný

P.S. za pracu dostavam nabytek a sladkosti... Smutný nekdy slysim diky Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 18:58   Citovat  

dj-bobr napsal:

řešili jste tohle někdy?

Sice to nemám takový hardcore, jako Ty, ale docela Tě chápu přátele
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 14:55   Citovat  

Přátelé,
už asi týden mě otravuje na ploše mého počítače "mrtvá ikona" či jak to mám správně nazvat (viz obrázek).
Je to nějaký zbytek jednoho souboru, či snad jeho "ozvěna", která však nejde za boha smazat. Zkoušel jsem to všude možně (průzkumník, TC...) i pomocí různých programů (IOBit atd...), ale je tam pořád, mrcha jedna...
Má někdo nějaký nápad Nápad je tu!
Díky

mrtvá ikona.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
mrtvá ikona.png, 1.78 MB
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 15:56   Citovat  

zdar,
tak i mě už dochází trpělivost, objevil se mi problém že se mi neustále cyklí upgrade Win 7 (x64 Ultra), už asi 10x za sebou mi nainstaloval nějaký 2 updaty a při novém spuštění počítače je stahuje a instaluje znovu a tváří se že úspěšně...ale při novém spuštění to instaluje zas a znova, je to vidět i v zápisu provedených aktualizací že tyhle 2 instaluje zas a znova. Což o to, prostě jsem tyhle 2 aktualizace označil že o ně již nemám zájem a už mě neotravují, ale pro změnu odmítá nainstalovat další aktualizace. Tož jsem zkusil stáhnout od Mrwosoftu nějaký FixIt, jenže ten nic neopravil. Zkusil jsem tedy další z rad z helpu a to zkusit dát Opravit systém z instalačního DVD. Žel to mi odmítne s prostoduchou hláškou, že tento disk neumí opravit tuto verzi Win. Přitom je to ten disk ze kterýho ten systém byl nainstalovanej. Zkusil jsem tu opravu provést i se zaplou možností oprav se stažením posledních aktualizací online, ale i tak jsem nepochodil. Co dál? Nechce se mi přeinstalovávat celej systém, protože bych musel znovu instalovat veškerý SW a vše nastavovat a na to nemám čas...
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 17:18   Citovat  

SaKaL napsal:
...

Zkus ze stavu nouze to smazat to mi hlava nebere F5, nebo F8 při zapínaní PC zmatenej stolní se mi teď nechce restartovat, takže nevim určitě Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 18:49   Citovat  

Bubaak napsal:
Zkus ze stavu nouze to smazat to mi hlava nebere F5, nebo F8 při zapínaní PC zmatenej stolní se mi teď nechce restartovat, takže nevim určitě Se stydím

Díky za tip ( je to F8 ), nicméně bez efektu... Smutný
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 18:54   Citovat  

SaKaL napsal:
Přátelé,
už asi týden mě otravuje na ploše mého počítače "mrtvá ikona" či jak to mám správně nazvat (viz obrázek).
Je to nějaký zbytek jednoho souboru, či snad jeho "ozvěna", která však nejde za boha smazat. Zkoušel jsem to všude možně (průzkumník, TC...) i pomocí různých programů (IOBit atd...), ale je tam pořád, mrcha jedna...
Díky

Zkoušel jsi scandisk?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 22:59   Citovat  

Parker napsal:
Zkoušel jsi scandisk?

I zkusil, ale nezabralo... I tak díky za tip...
   Návrat  
ladapes je teď offline  ladapes
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 23:06   Citovat  

Zkus ten soubor prostě vytvořit a umístit na to místo kde to hlásí a uvidíš Úsměv ... anebo spust regedit a vymaž, případně spust msconfig tam najdes taky spoustu veci po stusteni...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 23:15   Citovat  

Šakale zkus následující příkaz do CMD (Příkazový řádek):

kód:
subst Q: C:\Users\Sakalovo\Plocha

Potom najdi jednotku Q a mrkni po tom souboru, esi jde smazat ...

Až budeš mít hotovo tak dej

kód:
subst Q: /D

Tím zrušíš jednotku Q.

Dej vědět je to dobrý
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 23:37   Citovat  

SaKaL napsal:
I zkusil, ale nezabralo... I tak díky za tip...

Tak jestli jsi zkusil všechny možnosti a přík.řád. nepomůže, zkus prostě změnit tapetu Úsměv Tím už nic nezkazíš a kamarádovi to jednou pomohlo. Blbost, já vím, ale...někdy i blbost pomůže.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 23:38   Citovat  

ladapes napsal:
Zkus ten soubor prostě vytvořit a umístit na to místo kde to hlásí a uvidíš Úsměv ... anebo spust regedit a vymaž, případně spust msconfig tam najdes taky spoustu veci po stusteni...

To vytvoření už jsem měl odzkoušeno sám, ale bez úspěchu...
V registrech nejsem schopen to dohledat... zda to tam vlastně vůbec někde je...

Daver napsal:
Šakale zkus následující příkaz do CMD (Příkazový řádek):
kód:
subst Q: C:\Users\Sakalovo\Plocha

Potom najdi jednotku Q a mrkni po tom souboru, esi jde smazat ...
Až budeš mít hotovo tak dej
kód:
subst Q: /D

Tím zrušíš jednotku Q.
Dej vědět je to dobrý

Dávám vědět to, že to nepomohlo, neb i na Qéčku to hodilo tu samou hlášku, jakou mám vyprintscreenovanou nahoře...
Sakrrra už Úsměv

Parker napsal:
Tak jestli jsi zkusil všechny možnosti a přík.řád. nepomůže, zkus prostě změnit tapetu Úsměv Tím už nic nezkazíš a kamarádovi to jednou pomohlo. Blbost, já vím, ale...někdy i blbost pomůže.

Tapetu už jsem taky zkusil, resp. jsem ji měnil zrovna včera...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 23:48   Citovat  

Jo tak to je tenhle ... tak ten jsem měl taky ... schoval jsem ho do rohu a jednoho krásného dne přišel čas na upgrade a reinstall Velmi šťastný ... enjoy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 23:52   Citovat  

Daver napsal:
Jo tak to je tenhle ... tak ten jsem měl taky ... schoval jsem ho do rohu a jednoho krásného dne přišel čas na upgrade a reinstall Velmi šťastný ... enjoy

Hmmm, tak to zrovna nechci... Úsměv Asi vyříznu kus LCĎáku Úsměv
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 0:21   Citovat  

SaKaL napsal:
Hmmm, tak to zrovna nechci... Úsměv Asi vyříznu kus LCĎáku Úsměv

pokud ti nebude vadit že v pocitaci porad bude ale na plose ho neuvidis tak na tu ikonu klikni pravym myšítkem -> vlastnosti, zaškrtní SKRYTÝ -> OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 1:29   Citovat  

Hele tohle prej pomáhá, sosni a zkus:

kód:
http://www.purgeie.com/dl/divfinst.exe
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 8:08   Citovat  

sopta napsal:
zdar,
tak i mě už dochází trpělivost, objevil se mi problém že se mi neustále cyklí upgrade Win 7 (x64 Ultra), už asi 10x za sebou mi nainstaloval nějaký 2 updaty ...

zastav službu Windows Update (wuauserv) a promaž OBSAH adresáře C:\Windows\SoftwareDistribution. kdyžtak mrkni do eventlogu, možná bude poškozený jen nějaký .edb soubor. potom nahoď službu Windows Update a v ovládacích panelech > windows update > nech vyhledat znovu aktualizace. Jestli tohle nepomůže tak to ještě může zlobit instalace .NET frameworku v updatech, to se myslím dá vyřešit Fixitem nebo ručně..
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 8:56   Citovat  

SaKaL napsal:
Přátelé,
Díky

ccleaner, zaškrtnout vše v "windows explorer" a "system". zkusim pohledat, kde je cache tech ikon...
UPDATE: Cache ikon je v %LocalAppData%\IconCache.db. Stačilo by zabít explorer.exe, ten soubor smazat a restartovat počítač, zde je baťák ze stránek tudy odkaz

taskkill /IM explorer.exe /F
DEL "%localappdata%\IconCache.db" /A
shutdown /r /f /t 00

Jeste me napadlo, zkus ten soubor na plose prejmenovat nejakym chytrejsim nastrojem a potom zkusit smazat.
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 19:06   Citovat  

Poprosil bych o radu nekoho zkusenejsiho co se tyce vyberu PC komponentu,...

Soucasna sestava - C2D E7400 + 8gb ram ( 4x2GB 666Mhz ) + HD 6750 512mb

Rad bych trosku potunil procesor + samo desku a rychlejsi pameti .. rozpocet je trosku omezenej, takze spis resim neco v pomeru cena/vykon za co nejnizsi cenu. Na lepsi grafiku ted neak nejsou prostredky, takze proto jen proc+deska+pameti.
Primarne je PC urcenej na normalni praci + obcasny hrani + obcas neco v Photoshopu/3ds maxu.

Vybral jsem zatim Intel G860 + 8gb/12gb ram 1333Mhz .. toz moje otazka zni, jestli si timhle vyberem aspon trosku pomuzu.. Cooo???
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 23:05   Citovat  

moriett napsal:
ccleaner, zaškrtnout vše v "windows explorer" a "system". zkusim pohledat, kde je cache tech ikon...
UPDATE: Cache ikon je v %LocalAppData%\IconCache.db. Stačilo by zabít explorer.exe, ten soubor smazat a restartovat počítač, zde je baťák ze stránek tudy odkaz

taskkill /IM explorer.exe /F
DEL "%localappdata%\IconCache.db" /A
shutdown /r /f /t 00

Jeste me napadlo, zkus ten soubor na plose prejmenovat nejakym chytrejsim nastrojem a potom zkusit smazat.

Díky, ale nezabralo...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ITmani poradte!!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina