Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 217 z 272
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 19:49   Citovat  

john.vodka: jj bohuzel je to tak Smutný ATTS v tom bylo a nekdo vymenil nespis i s motorem a prevodovkou. YAW senzor v kufru zustal , nejpis tam bude i ridici jednotka a tipuji vyndanou zarovku u kontrolky na ATTS , protoze by to nejspis hazelo chyby.

skoda no Smutný

jinak ty pojistky jsem predtim napsal spatne jsou to ty u ridice. viz obrazek

mozna ti tam zustata aspon ta "lepsi" naprava jak pise Prelude , pokud to tedy nebylo bourany a nekdo na tom nevymenil komplet predek auta...

Clipboard01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Clipboard01.jpg, 106.18 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
john.vodka je teď offline  john.vodka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 10:09   Citovat  

Co se dá dělat, ATTS do toho už zpátky těžko vrátim. Ještě si omrknu tu nápravu ale holt to co to dělá S-kem tam neni.
Tak díky všem za rady, zas sem o něco chytřejší Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 10:49   Citovat  

john.vodka napsal:
Co se dá dělat, ATTS do toho už zpátky těžko vrátim. Ještě si omrknu tu nápravu ale holt to co to dělá S-kem tam neni.
Tak díky všem za rady, zas sem o něco chytřejší Úsměv

ATTS muzes v klidu nahratit mechanickym svorem.
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 11:01   Citovat  

zyx napsal:
ATTS muzes v klidu nahratit mechanickym svorem.
tudy odkaz
tudy odkaz

Tak to zas jo, jestli bych se pouštěl do hnacího ústrojí tak LSDčko určitě, ale to má ještě čas, teď sou na řadě jiný úpravy. Technicky je teď všechno opraveno tak aby to bylo všechno ok. Na řadu přichází renovace laku a kol, aby se na to dalo taky koukat.

Ale ještě dotaz k motoru, nevim jestli se to tu už řešilo (asi jo), ale co převod seriových 136 kW na seriových 147kW ? Je to jen ECU nebo další úpravy? Vim že to umí chipnout každej lojza, ale nechci si to zmrvit Úsměv
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 11:24   Citovat  

john.vodka napsal:
Tak to zas jo, jestli bych se pouštěl do hnacího ústrojí tak LSDčko určitě, ale to má ještě čas, teď sou na řadě jiný úpravy. Technicky je teď všechno opraveno tak aby to bylo všechno ok. Na řadu přichází renovace laku a kol, aby se na to dalo taky koukat.

Ale ještě dotaz k motoru, nevim jestli se to tu už řešilo (asi jo), ale co převod seriových 136 kW na seriových 147kW ? Je to jen ECU nebo další úpravy? Vim že to umí chipnout každej lojza, ale nechci si to zmrvit Úsměv

ECU..ale sehnat ji je nadlidsky ukol Úsměv)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 11:45   Citovat  

john.vodka napsal:

Sani,vyfuk,pisty,vacky atd.Nezda se to ale rozdil mezi A5 a A8 je vetsi nez bys cekal Mrk .
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 11:47   Citovat  

zyx napsal:
Sani,vyfuk,pisty,vacky atd.Nezda se to ale rozdil mezi A5 a A8 je vetsi nez bys cekal Mrk .

Fakt tolik? Takze je to vlastne motor z ATR?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 17:19   Citovat  

zyx napsal:

Elektroniku mechanikou nenahradis.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 17:28   Citovat  

petju napsal:
Elektroniku mechanikou nenahradis.

?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 17:33   Citovat  

zyx napsal:
?

No pockej.. ATTS je preci jen vice sofistikovana zalezitost, nez mechanicky LSD. V realnem case dokaze prenaset az 80% vykonu na kolo, coz je rizeno pres nekolik senzoru viz. schema.

atts.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
atts.jpg, 263.48 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 17:36   Citovat  

Ale mozna se pletu, no.. Neni to vylozene ostra spera, to je fakt.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 17:41   Citovat  

petju napsal:
No pockej.. ATTS je preci jen vice sofistikovana zalezitost, nez mechanicky LSD. V realnem case dokaze prenaset az 80% vykonu na kolo, coz je rizeno pres nekolik senzoru viz. schema.

Je to mysleno tak,ze pokud ho tam nema tak LSD je jasna volba nez dodelavat ATTS.Sam mam quaife atb a jsem nadmiru spokojen.
(cim vic senzoru a elektroniky tim vic potencionalnich problemu Velmi šťastný )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 17:50   Citovat  

zyx napsal:
Je to mysleno tak,ze pokud ho tam nema tak LSD je jasna volba nez dodelavat ATTS.Sam mam quaife atb a jsem nadmiru spokojen.
(cim vic senzoru a elektroniky tim vic potencionalnich problemu Velmi šťastný )

Souhlas Úsměv
   Návrat  
raTko je teď offline  raTko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 23:52   Citovat  

akurat skladam h22a turbo mam tam len arp stefty, ferrea ventily, pruzinky a retainery, kedze chcem zatial nizky tlak tak dufam ze to blok prezije

len ma zaujima ci mam ponechat odlahceny zotrvacnik chromoly alebo tam dat radsej spet origo
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 13:26   Citovat  

zyx napsal:

A jen tak pro zajímavost.. co by se teoreticky stalo kdyby na tom proběhl chip bez zásahu do hardwaru? třeba ZDE
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 13:35   Citovat  

john.vodka napsal:
A jen tak pro zajímavost.. co by se teoreticky stalo kdyby na tom proběhl chip bez zásahu do hardwaru? třeba ZDE

Zajimave..
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 13:42   Citovat  

john.vodka napsal:

pochybuju ze bez zasahu do hardware s tim neco udelaji... podobne slibujicich firem je spousta, ale skutek utek Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 13:51   Citovat  

Tohle je imho se zasahem..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 15:42   Citovat  

Taky sem si řikal že je podezřelý, aby se atmosferickej motor dal tak snadno upravit Úsměv
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 20:37   Citovat  

[quote="john.vodka"]Taky sem si řikal že je podezřelý, aby se atmosferickej motor dal tak snadno upravit Úsměv[/quote
H22 je jeden z motorů u kterých se dají nahnat koně bez velkých uprav ;-)musí být ale bud to v dobré kondici a nebo po GO Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 20:38   Citovat  

[quote="L-E-J-Č-I"]
john.vodka napsal:
Taky sem si řikal že je podezřelý, aby se atmosferickej motor dal tak snadno upravit Úsměv[/quote
H22 je jeden z motorů u kterých se dají nahnat koně bez velkých uprav ;-)musí být ale bud to v dobré kondici a nebo po GO Úsměv

Muzes to, pekne prosim, nejak rozepsat?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 20:55   Citovat  

petju napsal:
Muzes to, pekne prosim, nejak rozepsat?
no když to vezmu podle sebe.Přišel jsem k H22a2 jako slepej k houslím... koipl jsem motor rozebranej s tím že do něj vlítnul písek z opískovaného víka.Rozhodl jsem se totiz swapovat.No tak jsem udělal GO včetně olej.pumpy. A to bylo když už GO tak to upravíme.začalo to výfukem... nerez vč.svodů... na zančku jsem nehrál.jde o to aby měl větší průměr a potom aby byl hladký uvnitř k rychlému odvodu spalin.. Další.. vyřasené vyvažováky.nechal jsem je tam akorát jsou odpojené...Rovnala se hlava tím pádem se o malinko snížila. odlehčil se setrvák.Udělal se přímej přívod vzduchu kterému se všichni smáli(moje kapota).Další skrátil jsem sání tím že jsem vyndal ty klapky v sání.. Jsou to známé kravinky okolo ale pokud se to takto vše sejde a nechá se to naladit tradá.. uvidíš co udělá dá se říct serie H22.. Velmi šťastný Sám to nemám naladěné a jede to dá se říct víc než dobře Úsměv rychle do otáček a krásné časy na sprintech... podívej se sám Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 21:11   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
no když to vezmu podle sebe.Přišel jsem k H22a2 jako slepej k houslím... koipl jsem motor rozebranej s tím že do něj vlítnul písek z opískovaného víka.Rozhodl jsem se totiz swapovat.No tak jsem udělal GO včetně olej.pumpy. A to bylo když už GO tak to upravíme.začalo to výfukem... nerez vč.svodů... na zančku jsem nehrál.jde o to aby měl větší průměr a potom aby byl hladký uvnitř k rychlému odvodu spalin.. Další.. vyřasené vyvažováky.nechal jsem je tam akorát jsou odpojené...Rovnala se hlava tím pádem se o malinko snížila. odlehčil se setrvák.Udělal se přímej přívod vzduchu kterému se všichni smáli(moje kapota).Další skrátil jsem sání tím že jsem vyndal ty klapky v sání.. Jsou to známé kravinky okolo ale pokud se to takto vše sejde a nechá se to naladit tradá.. uvidíš co udělá dá se říct serie H22.. Velmi šťastný Sám to nemám naladěné a jede to dá se říct víc než dobře Úsměv rychle do otáček a krásné časy na sprintech... podívej se sám Úsměv tudy odkaz

No můžu potvrdit, že to Tomíkovi letí jako píchlá svině Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 21:39   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:

Hmm..parada! Úsměv
No uvidime, co zbyde z rozpoctu, protoze ten full service u Aldy bude ranec.. Asi uz mam ATR manifold a ve ctvrtek si vyzvednu AEM V2 kit sani. Jeste svody a vyfuk a necham prehodit mapu na JDM verzi.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 21:48   Citovat  

DanTe napsal:
No můžu potvrdit, že to Tomíkovi letí jako píchlá svině Velmi šťastný

pod to se taky podepíšu, takhle mi nehnula se žaludkem ani K20 v 7g :twisted:

EDIT: jsou rozdílu v průměru u hadic na vodu do chladiče u Háčka z motoru/do motoru? objednal bych si chladič, převažil úchyty podle něj do civixa a sehnal hadice, můžu z jakéhokoliv háčka?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 7:32   Citovat  

[quote="Lukas28"]pod to se taky podepíšu, takhle mi nehnula se žaludkem ani K20 v 7g :twisted:

EDIT: jsou rozdílu v průměru u hadic na vodu do chladiče u Háčka z motoru/do motoru? objednal bych si chladič, převažil úchyty podle něj do civixa a sehnal hadice, můžu z jakéhokoliv háčka?

Hadice má stejný průměr na obou stranách jestli to myslíš takto Cool Můžu ti ho změřit i jestli chceš mám tu dvě v rezervě Mrk
   Návrat  
Kubas86 je teď offline  Kubas86
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 21:38   Citovat  

Prosím o radu. Lidi nechal jsem si vyměnit rozvody, přetěsnit motor + výměna oleje. Před servisem šel motor nádherně tiše. Po servisu tedy po výměně rozvodů je lehce slyšet takové pískání. Už ten motor nejde naprosto potichu. Myslíte že si ty rozvody nějak sednou a bude to zase v pohodě??? Od nových rozvodů najeto pouze 40km Tak to koukám!
   Návrat  
thebigmove je teď offline  thebigmove
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2013 , 7:24   Citovat  

Mam stejny problem po rozvodech Velmi šťastný
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.4.2013 , 7:31   Citovat  

těžko říct , máte správně napnutý rozvody ? dělal to někdo kdo ví jak to udělat správně ?
   Návrat  
Kubas86 je teď offline  Kubas86
PříspěvekZaslal: 4.4.2013 , 8:37   Citovat  

Rozvody jsem si nechal udělat ve velkém servisu takže to nebylo někde v malé garáži u kamaráda. Raději jsem to dal do servisu abych na to měl papír, kdyby se právě cokoliv nedej bože mělo stát. Auto funguje tak jak má a jede super bez klepání nebo škubání. Jen ten motor nejde tak tiše jak původně běžel. to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina