Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdové kotouče a destičky - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 26
autodily-cardo.cz je teď offline  autodily-cardo.cz
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2013 , 21:59   Citovat  

Speedey napsal:
To máš pravdu akorát by mohli dneska odpovědět na 2 maily Velmi šťastný

Mno. Převzal jsem si to já osobně. Problém totiž je, že jsem koukal do historie objednávky a dané díly nejsou vybrané naší stranou. Dokonce jsi neměl ani v objednávce kontrolu dle vozu. Předpokládám tedy, že sis v našem obchodě "naklikal" svůj vůz a díly nahazel do košíku bez přání kontroly dle vozu.
Tím pádem nemá náš obchodník možnost Ti bezplatně vyměnit díly. Proto jsem si to vzal na starost já osobně a požádal jsem vedení o udělení vyjímky. V případě kladné odpovědi by se vše hradilo z rezervního fondu společnosti.
Na 99% to ale vyjde, neboť s HC máme dobré vztahy a vyjímek bylo v tomto roce uděleno jen pár OK
Zítra se Ti ozvu Úsměv

ReNo.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.4.2013 , 22:06   Citovat  

autodily-cardo.cz napsal:
Mno. Převzal jsem si to já osobně. Problém totiž je, že jsem koukal do historie objednávky a dané díly nejsou vybrané naší stranou. Dokonce jsi neměl ani v objednávce kontrolu dle vozu. Předpokládám tedy, že sis v našem obchodě "naklikal" svůj vůz a díly si hodil do košíku bez přání kontroly dle vozu.
Tím pádem nemá náš obchodník možnost Ti bezplatně vyměnit díly. Proto jsem si to vzal na starost já osobně a požádal jsem vedení o udělení vyjímky. V případě kladné odpovědi by se vše hradilo z rezervního fondu společnosti.
Na 99% to ale vyjde, neboť s HC máme dobré vztahy a vyjímek bylo v tomto roce uděleno jen pár OK
Zítra se Ti ozvu Úsměv

ReNo.

moc děkuju za velice rychlé jednání a kladné vyřízení této situace, moc si vážim tohoto jednání v dnešní zlé době, vaše autodíly budu doporučovat všem bez ohledu na značku a budu dál objednávat i po této nemilé situaci, rozhodně mě to neodradí, objednával jsem balík o celkem zajímavé hodnotě a vše krom záměny kotoučů je v pořádku takže spokojenost přátele

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2013 , 10:33   Citovat  

caute dostavam depku uz s tych brzd uz neviem ani ake kupit v plane som mal brembo max s dostickami ferodo ds performance ale po komunikacii s odbornikmi som bol rozhodnuty pre ebc gd 560 ....otazka znie ci je mat take kvaliutne kotuce na aute ktore ma momentalne 90 kon a v buducnosti bude mat 125 a ci ich v daily car vyuzijem naplno alebo sa skor zamerat na prvu variantu....budem povdacny lebo neviem co mam robit a zbytocne nieco kupit co neuzijem ved iste chapete o com hovorim ...diky za rady
alebo este som nasiel kotuc Brzdový kotúč FERODO drážkovaný chlazený (FE DRF447) ma s nim niekto skusenosti ...po pripade niejake foto lebo na nete nic nie je
přátele

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.4.2013 , 20:27   Citovat  

RASTA napsal:
to je nějaká základní řada jestli se nepletu
docela by mě zajímalo, jak na tom budou žlutý, dej pak vědět

Místo Yellow jsem nakonec dal EBC Bluestuff NDX , brzdí skvělě i za studena a po zahřátí už není v silách EK4 je přinutit zvadnout Velmi šťastný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 22:44  Naposledy upravil Bully dne 1.5.2013 , 23:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Na zajete kotouce EBC Turbo Groove konecne prisly desky Ferodo DS 1.11 pr./ DS 2500 zad., opletene brzdove hadice a brzd. kapalina EBC BF307+, podle Danyho rad na TypeR.cz. . Zajel jsem je doufam dobre a dostatecne a cely tenhle komplet ted brzdi oproti serii opravdu mnohem lip OK Brzdna sila je vyssi a nastup brzdneho ucinku po seslapnuti pedalu je podstatne rychlejsi a davkovani je jeste lepsi, gumovy pocit je pryc.
Samotne kotouce predtim rozdil neprinesly skoro zadny, krome toho, ze mne po mesici jezdeni sezraly polovinu OEM prednich desek Nissin (tu zbyvajici pulku Velmi šťastný , co jsem si chtel nechat na zimu). Vrele doufam, ze zavodni desky vydrzi podstatne vic.
Edit- zminovane kviceni brzd se projevuje (zatim?) jenom po jejich ohrati a pri dojizdeni tesne pred zastavenim, ale je vazne .. brutalni Velmi šťastný

Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 22:51   Citovat  

tak kotouče Brembo Max a desky ATE namontovány, tímto děkuji auto-cardo za bezproblémovou a rychlou výměnu za správné kotouče, ještě se chci zeptat jak neklépe tuhle kombinaci zajet aby brzdily co nejlépe?

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 8:39   Citovat  

Bully napsal:
Na zajete kotouce EBC Turbo Groove konecne prisly desky Ferodo DS 1.11 pr./ DS 2500 zad., opletene brzdove hadice a brzd. kapalina EBC BF307+, podle Danyho rad na TypeR.cz. . Zajel jsem je doufam dobre a dostatecne a cely tenhle komplet ted brzdi oproti serii opravdu mnohem lip OK Brzdna sila je vyssi a nastup brzdneho ucinku po seslapnuti pedalu je podstatne rychlejsi a davkovani je jeste lepsi, gumovy pocit je pryc.
Samotne kotouce predtim rozdil neprinesly skoro zadny, krome toho, ze mne po mesici jezdeni sezraly polovinu OEM prednich desek Nissin (tu zbyvajici pulku Velmi šťastný , co jsem si chtel nechat na zimu). Vrele doufam, ze zavodni desky vydrzi podstatne vic.
Edit- zminovane kviceni brzd se projevuje (zatim?) jenom po jejich ohrati a pri dojizdeni tesne pred zastavenim, ale je vazne .. brutalni Velmi šťastný

To kvílení je sexy Velmi šťastný

SrandistaSK je teď offline  SrandistaSK
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 10:09   Citovat  

Bully napsal:

Tak som zvedavy, ci sa ti to nejako ustali. Ja som teda asi nakoniec rad, ze som zobral tie brzdy EBC USR, a lepsie, ale nie zavodne platnicky EBC RedStuff. Pretoze napriek obavam, ze by mohli tiez robit neprimerany hluk su zatial ticho, a brzdny ucinok oproti OEM je fakt neporovnatelny.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 10:39   Citovat  

SrandistaSK napsal:
Tak som zvedavy, ci sa ti to nejako ustali. Ja som teda asi nakoniec rad, ze som zobral tie brzdy EBC USR, a lepsie, ale nie zavodne platnicky EBC RedStuff. Pretoze napriek obavam, ze by mohli tiez robit neprimerany hluk su zatial ticho, a brzdny ucinok oproti OEM je fakt neporovnatelny.

Co všichni máte, mně se to pískání naopak líbí Se stydím

Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 11:11   Citovat  

rotker napsal:

Presne tak Velmi šťastný

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 12:24   Citovat  

rotker napsal:

ze ses jako vlakova souprava CD prijizdejici do stanice? no to musi byt prima orgac pořádnej výtlem

SrandistaSK je teď offline  SrandistaSK
0
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 13:15   Citovat  

rotker napsal:

Pokial auto nemam ako vikendovku, ale na kazdodenne pouzivanie, nejako mi nechyba skripanie brzd na kazdej krizovatke...

staga86 je teď offline  staga86
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 15:43  Naposledy upravil staga86 dne 27.5.2013 , 19:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj. Nikde jsem tady nenasel, jestli ma accorf lisovane predni loziska?Chystam se menit zadek i predek - kotouce, mate nekdo zkusenosti?Jedna se o rocnik 2006.Na zadek jsem podeobny navod nasel, ale nikde jsem se nedocetl jak to je s lozisky.

Diky za odpoved

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 17:48   Citovat  

SrandistaSK napsal:
Pokial auto nemam ako vikendovku, ale na kazdodenne pouzivanie, nejako mi nechyba skripanie brzd na kazdej krizovatke...

Na druhou stranu to prinasi i dulezitou vyhodu: chodci ti neskacou pod auto, naopak odskakuji opacnym smerem je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 8:32   Citovat  

Bully napsal:
Na druhou stranu to prinasi i dulezitou vyhodu: chodci ti neskacou pod auto, naopak odskakuji opacnym smerem je to dobrý

To je taky pravda Velmi šťastný

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 9:01   Citovat  

Tak nevím, buď jsem hluchej nebo už zvyklej...
Když někdo napíše jak mu EBC TG s deskama Ferodo DS1.11 pískají Úsměv ... Mě to přišlo v pohodě, taková lehce hlučnější série, ale asi nejezdím tak rychle a ty brzdy tolik nezatěžuju Úsměv
By mě zajímalo, co by někdo říkal na můj běžný závodní setup, co jezdím teď teda pořádnej výtlem

Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 9:09   Citovat  

Zeptam se blbe, piskaji protoze jsou proste udelane piskaci, nebo proto ze je nepotirate bronzovou pastou :hehe:
Mit piskajici desticky, tak je narvu dodavateli tak hluboko do kiss me ze bude piskat u potreby. :hehe:

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 9:21   Citovat  

Kondik napsal:
Zeptam se blbe, piskaji protoze jsou proste udelane piskaci, nebo proto ze je nepotirate bronzovou pastou :hehe:
Mit piskajici desticky, tak je narvu dodavateli tak hluboko do kiss me ze bude piskat u potreby. :hehe:

Vsechny zavodni desticky piskaji... Pokud pouzijes kvalitni brzdovy material, tak se tvrdost zacina vice a vice blizit k tvrdosti kotouce, dokonce mam desticky, ktere uz jsou na tom hodne podobne a meni se jedny desky - jedny kotouce...

pokud nechces aby brzdy piskaly, tak musis pouzivat seriovy nebo prevazne organicky material...
Nicmene pokud nekdo rekne, ze DS1.11 je peklo, at si prijede ke me zkusit, jak muzou bzdy opravdu fungovat Velmi šťastný

Je to vzdy neco za neco... Ja treba bych na necem, co brzdi malo (a to beru jako minimum tak ty DS1.11) nejel a piskani me netankuje... Je to otazka preferenci...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 9:24   Citovat  

Dany napsal:
Tak nevím, buď jsem hluchej nebo už zvyklej...
Když někdo napíše jak mu EBC TG s deskama Ferodo DS1.11 pískají Úsměv ... Mě to přišlo v pohodě, taková lehce hlučnější série, ale asi nejezdím tak rychle a ty brzdy tolik nezatěžuju Úsměv
By mě zajímalo, co by někdo říkal na můj běžný závodní setup, co jezdím teď teda pořádnej výtlem

V tom případě jsme hluchý oba dva, jak jsem už několikrát psal, měl jsem z toho strach a taky mi to nepříjde nějak zvlášť upískaný Úsměv

Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 9:28   Citovat  

Dany napsal:
Vsechny zavodni desticky piskaji... Pokud pouzijes kvalitni brzdovy material, tak se tvrdost zacina vice a vice blizit k tvrdosti kotouce, dokonce mam desticky, ktere uz jsou na tom hodne podobne a meni se jedny desky - jedny kotouce...

pokud nechces aby brzdy piskaly, tak musis pouzivat seriovy nebo prevazne organicky material...
Nicmene pokud nekdo rekne, ze DS1.11 je peklo, at si prijede ke me zkusit, jak muzou bzdy opravdu fungovat Velmi šťastný

Je to vzdy neco za neco... Ja treba bych na necem, co brzdi malo (a to beru jako minimum tak ty DS1.11) nejel a piskani me netankuje... Je to otazka preferenci...

Zavodni, tak ted uz chapu, necetl jsem pozorne, myslel jsem, ze se jedna o daily use desticky.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 9:41   Citovat  

Kondik napsal:
Zavodni, tak ted uz chapu, necetl jsem pozorne, myslel jsem, ze se jedna o daily use desticky.

Ale ja je mam jako daily use HaHaaa

Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 11:04   Citovat  

Mně osobně pískání nevadí, spíš naopak Velmi šťastný Nějakým způsobem nám ale na starém Accu 6G při dojíždění na světla hvízdají brzdy (podle mechanika je vše v pořádku - kotouče jsou OK, destičky nově měněné), takže já si pískání taky užiju habaděj, ale člověk si časem zvykne/"ohluchne" Velmi šťastný Trochu mi to leze na nervy jen, když míjím nějakou pěknou slečnu a brzdím se zvukovým projevem vlakové soupravy..Velmi šťastný Si asi pak musí říkat, co to jede za starou plečku HaHaaa I tak jsem ale rozhodnutej, že do CTR8G půjdou časem stejně minimálně DS 1.11 Mrk

varuj je teď offline  varuj
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 11:14   Citovat  

Niekedy staci spravit nasledovne: Ked mas novu brzovu dosticku, vyzera tak, ako na prvom obrazku. Ked piskaju a su dobre aj dosticky aj kotuce, skus vonkajsie hrany dosticiek jemne obrusit tak, ako je znazornene na tych EBC dostickach.
Mne osobne to uz par krat pomohlo je to dobrý

19.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
19.jpg, 36.42 kB

EBC_ultimax_dosticky.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
EBC_ultimax_dosticky.jpg, 16.12 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 16:45   Citovat  

varuj napsal:
Niekedy staci spravit nasledovne: Ked mas novu brzovu dosticku, vyzera tak, ako na prvom obrazku. Ked piskaju a su dobre aj dosticky aj kotuce, skus vonkajsie hrany dosticiek jemne obrusit tak, ako je znazornene na tych EBC dostickach.
Mne osobne to uz par krat pomohlo je to dobrý

Ještě si záměrně zmenšovat brzdnou třecí plochu to mi hlava nebere

varuj je teď offline  varuj
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 19:08   Citovat  

rotker napsal:

Napisal som jemne obrusit (len par milimetrov) iba tak, aby neboli ostre nabehove hrany. Ten obrazok bol iba ilustracny, aby bolo zrejme kde brusit Velmi šťastný

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 20:46   Citovat  

rotker napsal:

Třeba origo destičky to takhle mají, stejně jako spousta jiných destiček.
Ono to opravdu takto funguje.

Ono je vůbec dobrý lehce srazit všechny hrany na třecím materiálu.
Dělal jsem to i u nových origo destiček.

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 20:55   Citovat  

sry za lenost, ale mohl by mi prosím někdo doporučit kotouče a desky na Civica anglána 1.5, rv 97 ?
rozumná kvalita a cena - nechci žádné ebc, feroda, brembo apod. fakt na daily car.
Nic typu starline lejna nechci, made in japan výhodou. Dík!

a kdyby náhodou měl někdo možnost sehnat, prodat klidně i přes poštu, jsem otevřený nabídkám Úsměv
Díky moc, piště klidně SZ je to dobrý H+ VTEC

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2013 , 23:34   Citovat  

A proč nechceš Feroda?
Nedělají jenom závodní brzdy. Dělají i obyčejné a s pěkným poměrem kvalita/cena.
Akorát nejsou Made in Japan. Ale japonské brzdy (třeba Nissin) za takovou cenu neseženeš.

Tady máš přední kotouče: odkaz

A tady přední destičky: odkaz

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2013 , 12:51   Citovat  

Nebo kup TRW, na autodily-cardo.cz se daji sehnat za velmi slusnou cenu (stejna nebo lepsi jak Starline v Kelly).

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2013 , 13:02   Citovat  

jo, tak dík za tipy, kouknu na to OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdové kotouče a destičky - zkušenosti