Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tekutá guma Plasti Dip - levná změna barvy vozu.
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 9
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.5.2013 , 21:47   Citovat  

Slibované foto. Na "macro" fotkách jde vidět, že PlasticDip/Foliatec nezakryje nerovnosti,ale naopak je zvýrazní.

_IGP2827.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
_IGP2827.JPG, 362.75 kB

_IGP2811.JPG

_IGP2811.JPG, 331.22 kB

_IGP2824.JPG

_IGP2824.JPG, 494.79 kB

_IGP2816.JPG

_IGP2816.JPG, 405.94 kB

_IGP2804.JPG

_IGP2804.JPG, 846.27 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 6:36   Citovat  

Vypadá to dobře...aj si to odmašloval před stříkáním (anténa,ostřikovač)?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 8:43   Citovat  

Jasan,odmaslil jsem to.Antena drzi na trech sroubech,stresni bocni bausety sli taky dolu vysunutim,ostrikovac umrel pri demontazi,ale novej origo stoji par kacek. Ploutvicky si nevsimejte,slouzi jako zaslepka diry po kdysi dodelavane antene.

vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 12:32   Citovat  

Tak na střeše to rozhodně nevypadá špatně.... černá střecha za pár kaček ... hmmm OK

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2013 , 17:26   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Tak na střeše to rozhodně nevypadá špatně.... černá střecha za pár kaček ... hmmm OK

Diky, presne tak a kdyz se prestane libit, tak jednoduse sloupnes ....

DEIMOR je teď offline  DEIMOR
0
PříspěvekZaslal: 19.5.2013 , 20:56   Citovat  

Taky mám v plánu do budoucna něco provést.
Tady je kontakt co jsem našel a od kterých bych plastidip kupoval počítám že by mělo stačit 5l.
Po naředění 50-50 to je 10litrů barvy.

tudy odkaz

A tady je kontakt na dipyourcar.com a je tam opravdu hodně informací ,rad a fotek .

tudy odkaz

Mám i kontakt na prodejce v Americe ale co jsem pochopil tak obchodují jen po státech.tak by chtělo jen pořešit jak to dostat do ČR.Ty ceny jsou o něčem jiném než u nás…př.-(u nás sprej 350,- a v us 180,-)

tudy odkaz

BeatleCeeRiX je teď offline  BeatleCeeRiX
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 22:52   Citovat  

Přidám malý postřeh od známých ... aby to tam fakt drželo, je třeba dát jejich základ. V Ově to dělá borec na zakázku, a dává toho 10 vrstev, jezdí s tím do myčky apod a prý v pohodě ( má v tom komplet E46)
Kámoš koupil něco na test, sprej černý mat a stříknul s tím kolo, na to pak použil zlatý sprej a nevypadá to vůbec špatně ... jak je to s životností ještě ale nevíme přesně Smutný
Omlouvám se za link ... tudy odkaz ... ale ke každé věci je tu něco k přečtení a snad pomůže ...
Taky se prý objevily nějaké kopie těch sprejů, ale většina už se tady řešila.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Josee je teď offline  Josee
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 22:57   Citovat  

Dělá to někdo zakázkově jako "celolak" v ČR? Uvažuju, že bych převlíkl cívu. Díky Úsměv

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 23:16   Citovat  

Josee napsal:
Dělá to někdo zakázkově jako "celolak" v ČR? Uvažuju, že bych převlíkl cívu. Díky Úsměv

radši počkej a našetři na lak.... já taky nad "převlečením" přemýšlel, ale když jsem na živo viděl ty udělané auta po roce, nedej bože po dvou... KO KO
Já osobně třeba řeším pořád hmyz na předním nárazníku a kapotě... kdybych to měl ve fólii (plastip) tak bych se teda bál to sundávat drastičtějším způsobem a nějakou chemií...

Ale pokud to vážně chceš (a není to zas tak levná záležitost) tak to dělají v Přerově: tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 23:42   Citovat  

Právě jsem chtěl zjistit na kolik by vyšlo celé auto, jinak na tebou zaslaných stránkách nemají ceník. Docela mě zaujalo to "neodstrojování" auta při stříkání. Takže po dvou letech to vypadá už hrozně? Díky za info je to dobrý

Zdendad napsal:
radši počkej a našetři na lak.... já taky nad "převlečením" přemýšlel, ale když jsem na živo viděl ty udělané auta po roce, nedej bože po dvou... KO KO
Já osobně třeba řeším pořád hmyz na předním nárazníku a kapotě... kdybych to měl ve fólii (plastip) tak bych se teda bál to sundávat drastičtějším způsobem a nějakou chemií...

Ale pokud to vážně chceš (a není to zas tak levná záležitost) tak to dělají v Přerově: tudy odkaz

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 23:51   Citovat  

Josee napsal:
Právě jsem chtěl zjistit na kolik by vyšlo celé auto, jinak na tebou zaslaných stránkách nemají ceník. Docela mě zaujalo to "neodstrojování" auta při stříkání. Takže po dvou letech to vypadá už hrozně? Díky za info je to dobrý

zas uplně mým názorem se nemusíš odrazovat. Záleží jak to auto používáš.. jestli denně nebo jen víkendovka, či soutěže atd atd... a kam s tím jezdíš a jestli jezdíš zimu.... záleží na moc faktorech Úsměv může to klidně vydržet 5 let docela obstojně... ale může taky 1 rok Úsměv

Docela mě zaráží jejich ceny za dipnutí sady kol ... skoro 3 tisíce cože cože ? cože cože ? cože cože ? přitom když vyzuješ a obuješ, tak to poškodíš a máš to fuč... a hodně lidí má 1 gumy na jednu sezónu... a nebo co když přijde defekt Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 0:19   Citovat  

Zdendad napsal:
zas uplně mým názorem se nemusíš odrazovat. Záleží jak to auto používáš.. jestli denně nebo jen víkendovka, či soutěže atd atd... a kam s tím jezdíš a jestli jezdíš zimu.... záleží na moc faktorech Úsměv může to klidně vydržet 5 let docela obstojně... ale může taky 1 rok Úsměv

Docela mě zaráží jejich ceny za dipnutí sady kol ... skoro 3 tisíce cože cože ? cože cože ? cože cože ? přitom když vyzuješ a obuješ, tak to poškodíš a máš to fuč... a hodně lidí má 1 gumy na jednu sezónu... a nebo co když přijde defekt Úsměv

No co jsem pročetl za poslední hodinku, tak to vidim přece jenom raději na lak. Auto je mazel, ale většinou denně něco najede. Bohužel lak už je starší a na každém díle je potřeba nějakej detail opravit => celolak. Ale díky za zkušenosti a můj offtopic

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 0:37   Citovat  

Josee napsal:
No co jsem pročetl za poslední hodinku, tak to vidim přece jenom raději na lak. Auto je mazel, ale většinou denně něco najede. Bohužel lak už je starší a na každém díle je potřeba nějakej detail opravit => celolak. Ale díky za zkušenosti a můj offtopic

Barva te zas az tak na moc nevyjde i presto, ze se dava docela hodne vrstev (zalezi i na odstinu)..
Pokud jsi aspon trosku sikovny a mas nekoho kdo by tu pujcil pistol, mas nejake prostory, zvladnes to i sam a kdyztak to pak za rok sundas Úsměv

Ale urcite bych zvazil na daily car folii.. Kdyby to opravdu stalo treba 8tis tak to jeste zkousnu.. Ale ta castka je o dost vyssi a hlavne hezci barvy jsou jeste drazsi Úsměv ty jsou vsak docela lakave Úsměv
Jinak odstrojit se vzdycky musi aspon neco Úsměv ikdyz hodne lidi si necha prestriknout i masku a znak i napis zmatenej asi to ted leti...

Zkus tam kdyztak zavolat nebo napsat jakou chces barvu na jake auto a jak je poskozeny stavajici lak, jestli je nejaka koroze atd atd a oni ti hodi priblizny odhad.. Úsměv

Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 22:15   Citovat  

Zdravím, potřeboval bych názor zde zkušených Dipařů. Jak bude vypadat po nastříkání Dipem oprava černých ochranných lišt nárazníku. Mám poškozené tyto ochranné lišty (celkem dost hluboko, odřeno o zeď) a napadlo mě to zatmelit njk tmelem (ještě nevim jakým), zabrousit a následně to stříkout Dipem. Problém je, že vůbec netuším jestli to půjde a jak bude vypadat výsledek (matný x lesklý, hrubý x hladký)? Takže bych rád slyšel váš názor na svoji úvahu. Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 22:24   Citovat  

Matjbc napsal:
Zdravím, potřeboval bych názor zde zkušených Dipařů. Jak bude vypadat po nastříkání Dipem oprava černých ochranných lišt nárazníku. Mám poškozené tyto ochranné lišty (celkem dost hluboko, odřeno o zeď) a napadlo mě to zatmelit njk tmelem (ještě nevim jakým), zabrousit a následně to stříkout Dipem. Problém je, že vůbec netuším jestli to půjde a jak bude vypadat výsledek (matný x lesklý, hrubý x hladký)? Takže bych rád slyšel váš názor na svoji úvahu. Úsměv

A proč to chceš dělat zrovna dipem? cože cože ? cože cože ? jako určitě to půjde.. proč ne, ale radši bych zvolil klasický lak Mrk

Jinak Dip je matný a samozřejmě hladký. A je potřeba naprosto hladký a čistý povrch, protože dokonale kopíruje každičkou dírku nebo cokoliv podobného. Úsměv na druhou stranu pokud to budeš normál lakovat tak i tak je potřeba se s tím trošku vyhrát pokud to chceš hezký OK

Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.7.2013 , 23:22   Citovat  

Zdendad napsal:
A proč to chceš dělat zrovna dipem? cože cože ? cože cože ? jako určitě to půjde.. proč ne, ale radši bych zvolil klasický lak Mrk

Jinak Dip je matný a samozřejmě hladký. A je potřeba naprosto hladký a čistý povrch, protože dokonale kopíruje každičkou dírku nebo cokoliv podobného. Úsměv na druhou stranu pokud to budeš normál lakovat tak i tak je potřeba se s tím trošku vyhrát pokud to chceš hezký OK

No právě, proto jsem se na to ptal, páč jsem si myslel, že by třeba ten Dip mohl udělat trochu strukturovanej povrch (jakoby hrubší plast), aby zakryl případné nedokonalosti opravovaného místa. A navíc, že by to mohlo být trochu odolnější na než lak

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 14:35   Citovat  

Matjbc napsal:
No právě, proto jsem se na to ptal, páč jsem si myslel, že by třeba ten Dip mohl udělat trochu strukturovanej povrch (jakoby hrubší plast), aby zakryl případné nedokonalosti opravovaného místa. A navíc, že by to mohlo být trochu odolnější na než lak

Dip neni v zadnem pripade odolnejsi Úsměv jako vydrzi dost, ale na listy bych to nerval...

majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 18:19   Citovat  

mno mne to zase na lištypřijde docela v pohodě, protože já třeba nemám rád lišty hladký, takže pro mne docela dobrá motivačka... Mrk (i když je mi jasný, že jsou i matný laky Hihi )

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 18:53   Citovat  

majkl_l napsal:
mno mne to zase na lištypřijde docela v pohodě, protože já třeba nemám rád lišty hladký, takže pro mne docela dobrá motivačka... Mrk (i když je mi jasný, že jsou i matný laky Hihi )

téměř to nerozeznáš od klasického matného laku... proto bych dip nedával na takovou věc jako lišty.. Dip je super věc na převlek auta nebo kol, kdy člověk počítá s tím, že to časem sundá Mrk
A myslím si, že na těch lištách to budeš chtít mít snad co nejdéle, ne? Úsměv

njn je teď offline  njn
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2013 , 19:04   Citovat  

chlapi, čím vyčistit lak když je sundán plastidip? clay neprošel, jakmile se priblizim tak se prisaje a hned zaspini a mužů lubrikovat jak chci Tak to koukám! dik za radu je to dobrý

ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2013 , 0:50   Citovat  

No dobře, ale když už si koupím tu pistoli a mám nějaké prostory, tak bych si to uměl stříknout něakou pořádnou barvou taky, nebo ne? Je mi jasné, že musí být člověk trochu zručný, bude si to muset dobře připravit a nesmí to stříkat na zahradě. Ale když si dá trochu záležet . . . .

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.1.2014 , 14:58   Citovat  

Má to už někdo na celém autě? Uvažuju, že to letos asi vyzkouším, přece jenom na bílé by nemusely škrábanečky ani být tak moc vidět. DLe youtube a pár galerií co jsem viděl, tak to vypadá velice dobře odkaz

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.1.2014 , 15:17   Citovat  

rotker napsal:
Má to už někdo na celém autě? Uvažuju, že to letos asi vyzkouším, přece jenom na bílé by nemusely škrábanečky ani být tak moc vidět. DLe youtube a pár galerií co jsem viděl, tak to vypadá velice dobře odkaz

viděl si už nějaké celolak dipy naživo? HaHaaa na showcar to je dobrý, ale na nějakou skoro daily car bych to nedával.. Smutný velmi zle se to umývá (pokud auto nemyješ skoro furt - když necháš špínu více zažrat, znamená to téměř konečnou...) a po roce to není už tak pěkné Smutný je to velmi náchylné na škrábance… a vlastně na vše… Velmi šťastný
leda s autem nejezdit Velmi šťastný Velmi šťastný

chápu, že to je lákavé - změnit za pár kaček vzhled vozu… taky nad tím chvílema přemýšlím, ale prostě to není tak odolné Smutný samozřejmě na netu je plno článků a recenzí od lidí, co se plastidipováním živí - jak je dip odolný, atd atd… jenomže záruka téměř žádná, udělají auto, vyfotí si ho, dají do své galerie na web a tím to pro ně končí…
navíc to úplně tak levné není když si to necháš dělat od "profíka" … cca 15tis za vůz v základních odstínech… plus různé příplatky… o pár korun dražší jsou převleky foliema, které jsou odolnější…

Já radši šetřím na klasický lak Úsměv

Pokud se do toho pustíš na vlastní pěst, držím všechny palce přátele a očekávám dlouhou recenzi tady v topicu včetně fotek je to dobrý je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 9:37   Citovat  

Teď jsi mě spíš odradil,, takže to zatím pouštím k ledu. Když už se do toho pustím, tak nejdřív koupím sprej a otestuju to, protože jak píšeš na netu je vše foceno těsně po aplikaci Smutný

Sindy.JDM je teď offline  Sindy.JDM
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 11:02   Citovat  

mám to na autě skoro cca rok, auto jezdí prakticky denně. Z nárazníků se to pomalu ale jistě slupuje, kvůly tečkám od kamínků se to trhá dál, na střeše mi prosvítá už původní lak. Udržet auto v čisté černé matné je umývat to každý den.... Tuto už bych na auto nikdy nechtěl. Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 11:05   Citovat  

Sindy.JDM napsal:
mám to na autě skoro cca rok, auto jezdí prakticky denně. Z nárazníků se to pomalu ale jistě slupuje, kvůly tečkám od kamínků se to trhá dál, na střeše mi prosvítá už původní lak. Udržet auto v čisté černé matné je umývat to každý den.... Tuto už bych na auto nikdy nechtěl. Velmi šťastný

Černou matnou jsem okamžitě zavrhl, co jsem viděl první fotky, ale uvažoval jsem nad bílou matnou

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 11:13  Naposledy upravil Zdendad dne 6.1.2014 , 11:26, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Sindy.JDM napsal:

chtělo by to i fotky Mrk já tu někde dával foto jak dopadly mé kola v dipu… (edit: nedával, měl jsem to ve svém showroomu…)
Jinak ale i záleží jaký dip se použije… a jak + kolik vrstev….

jsem rád, že někdo potvrdil má slova… na netu jsou samé hezké fotky chvíli po aplikaci anebo to pak dostane "záhul" od blata -> následovné rychlé owapkování, takže to je pak jak po aplikaci Úsměv a tím to hasne…. ale jezdit s autem týden každý den v našich podmínkách a pak to jít umýt … to nikomu nepřeju…
Stačilo mi, když jsem měl dipem tyrkysová kola a přes léto jsem umýval auto jednou týdně - z kol to po týdnu nešlo umyt do původního stavu Smutný prach z brzd se na několika místech zapekl a nešel dolů….
Jinak předtím jsem měl kola ještě i v matné černé, taky dipem a to tolik špína z brzd vidět nebyla, ale za jedno léto to docela znatelně vybledlo… už to nebyla taková černá jako po aplikaci….

Nedokážu si představit, kdybych tak měl celé auto -> jel někam na výlet -> nachytal X hmyzu na přední nárazník a kapotu -> byl nucený to tam nějakou dobu nechat na sluníčku -> pak se ten hmyz pokusit sundat …. HaHaaa

Sindy.JDM je teď offline  Sindy.JDM
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 11:14   Citovat  

to nevím, jak by vypadalo a hlavně jak dlouho by to bylo čisté, ale ta černá je opravdu horor, jestli chceš odpo můžu nafotit ty fleky na střeše

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 11:19   Citovat  

rotker napsal:
Černou matnou jsem okamžitě zavrhl, co jsem viděl první fotky, ale uvažoval jsem nad bílou matnou

Jak je to matný, tak to stojí za prd... Kámoš má bílou matnou na helmě na moto a pucovat to je vopruz...

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 6.1.2014 , 11:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Jak je to matný, tak to stojí za prd... Kámoš má bílou matnou na helmě na moto a pucovat to je vopruz...

Dipy se dělají i transparentní lesklé, ale při pucování to je nic platné…. dip jak dip…. jen vrstva navíc co hodí odlesk...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tekutá guma Plasti Dip - levná změna barvy vozu.
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina