Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 65 z 486
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 9:17   Citovat  

Ostrekovače by mali fungovať iba vtedy keď sú svetlá zapnuté, pri vypnutých svetlách striekne voda iba na okná, teda pokiaľ nie je problém niekde inde přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 10:17   Citovat  

v-tech24 napsal:
Zdarec jak spustím u 2006ky ostřikovače světel, zkoušel jsem všechno možný (držet dlouho ostříkávání, několikrát rychle zmáčknout a stále nic) a v návodech jsem to nikde navyčetl. Dík Se stydím

ostrikovace svetel se vytahuji s rozvicenymi svetly, ale musi byt dost kapaliny, zjistil jsem, ze kdyz je malo kapaliny, tak okno strika, ale svetla ne. Behal jsem kolem toho asi hodinu nebo dve nez jsem na to prisel Je to tam.
   Návrat  
neophyte je teď offline  neophyte
PříspěvekZaslal: 10.8.2013 , 13:15   Citovat  

Nazdar Chlapi, na mojom Accorde 2,2 ictdi 2004 som si všimol jednu vec. Týky sa to sťahovania predných okien. Niekedy stlačím otvorenie a ide a niekedy nejde. Hlavne šoférovo okno. Káble vyzerajú byť o.k.
Skrátka stlačím dole a nejde, stlačím za tri sekundy a ide. Je dosť trápne vystupovať z auta keď idem do nákupného centra. Smutný Vyzerám jak blbec keď zakaždým pri rampe vystupujem.
V poslednej dobe mi to urobilo aj spolujazdcovo okno. Okná si robia čo chcú....Bude zlý nejaký kontakt, alebo...
Ak sa to tu riešilo, sorry. Pri 40-tej strane mi preskakoval zrak a ani hledat moc nepomohlo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 10:21   Citovat  

Sobuls napsal:
ostrikovace svetel se vytahuji s rozvicenymi svetly, ale musi byt dost kapaliny, zjistil jsem, ze kdyz je malo kapaliny, tak okno strika, ale svetla ne. Behal jsem kolem toho asi hodinu nebo dve nez jsem na to prisel Je to tam.

Takže musím světla zapnout spínačem do polohy světel? v poloze auto, nebo off to teda nepůjde i když mám auto z dánska a tam se musí svítit pořád, takže se mi automaticky rozsvítí i v poloze off. Úsměv
Jo a kolikrát to musím zmáčknout aby to vylezlo Se stydím
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 10:41   Citovat  

v-tech24 napsal:
Takže musím světla zapnout spínačem do polohy světel? v poloze auto, nebo off to teda nepůjde i když mám auto z dánska a tam se musí svítit pořád, takže se mi automaticky rozsvítí i v poloze off. Úsměv
Jo a kolikrát to musím zmáčknout aby to vylezlo Se stydím

Světla se ostřiknou hned,jak ostřik zapneš. Při delším zalezou.

Ale je možné,že to máš odpojené - taky jsem to měl,protože spotřeba kapaliny je docela velká.
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 11:20   Citovat  

Nevite nekdo,cim to muze byt? Pokud mam kola v pravem rejdu.Nemusi byt nadoraz.Treba pri odbocovani nebo rozjizdeni se na krizovatkach.Tak mi jakoby hvizdne nekde od pravyho kola?Muze to byt lozisko?Nebo silentblok? Diky
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 16:19   Citovat  

martmix napsal:
Nevite nekdo,cim to muze byt? Pokud mam kola v pravem rejdu.Nemusi byt nadoraz.Treba pri odbocovani nebo rozjizdeni se na krizovatkach.Tak mi jakoby hvizdne nekde od pravyho kola?Muze to byt lozisko?Nebo silentblok? Diky
¨
Mám stejný problém, ale zatím mi tu nikdo neporadil... bedlivým sledováním jsem jen zjistil, že ten zvuk mi jde od levého zadního kola Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 17:49   Citovat  

Ja mam spatnej silentblok na pravym prednim kole.Mechanik mi ho bude pristi tyden menit.Tak treba to bude tim.Jak se to zhoupne,tak ze to hvizdne.Ale spis bych rekl,ze ne.Protoze mi to dela,i kdyz jedu po pekny silnici a docela pomalu.Ale jen pri zataceni doprava.Doleva nic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 19:41   Citovat  

martmix napsal:
Ja mam spatnej silentblok na pravym prednim kole.Mechanik mi ho bude pristi tyden menit.Tak treba to bude tim.Jak se to zhoupne,tak ze to hvizdne.Ale spis bych rekl,ze ne.Protoze mi to dela,i kdyz jedu po pekny silnici a docela pomalu.Ale jen pri zataceni doprava.Doleva nic

Tak to máme naprosto stejný problém...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 21:28   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Tak to máme naprosto stejný problém...

Tak ja ti pak napisu,jestli to vyresil ten silentblok.At vis,na cem ses Úsměv Budu to vedet nekdy v prubehu pristiho tydne.
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 8:12   Citovat  

Taky by to mohlo být uložení stabilizátoru. Dělá to i za "mokra"?
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 9:54   Citovat  

Zdravím. Věděl by někdo zhodnotit, jaký je rozdíl v tvrdosti, dynamice a spotřebě při použití kol 205/55/16 versus 225/45/17, ideálně na dvoulitrovém benzinu? Uvažuji, že bych trochu vylepšil vzhled, jen mám trochu obavy o výsledek v ostatních oblastech (na Primeře byl skok ze 185/65/14 na 205/55/16 doslova šílený, jak by z motoru zmizelo 20 koní)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 10:33   Citovat  

gebar napsal:
Taky by to mohlo být uložení stabilizátoru. Dělá to i za "mokra"?

To nevim.Az bude prset,tak vyzkousim Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 11:03   Citovat  

Mino21 napsal:
Zdravím. Věděl by někdo zhodnotit, jaký je rozdíl v tvrdosti, dynamice a spotřebě při použití kol 205/55/16 versus 225/45/17, ideálně na dvoulitrovém benzinu? Uvažuji, že bych trochu vylepšil vzhled, jen mám trochu obavy o výsledek v ostatních oblastech (na Primeře byl skok ze 185/65/14 na 205/55/16 doslova šílený, jak by z motoru zmizelo 20 koní)

Presne tohle sem ted daval asi pred 14 dnima.Z 16 na 17.Mam sice 2.4.Ale rozdil v dynamice sem nejak nezaznamenal.Daleko vetsi vliv na dynamiku ma zapnuta/vypnuta klima.Az moc se mi zda.Jako kdyby zmizelo 50 koni nekam.Pri predjizdeni automaticky vypinam:-) Komfort taky zase tolik netrpi.Trosku vice to drnca pri jizde po spatne silnici.Ale skoro neznatelne bych rekl.Spotreba nevim.Nemeril sem.A palubak bohuzel inzenyri z hondy nejak vypustily Úsměv
Jinak auto urcite vypada lepe.Jen se ted jeste vice zvysilo.17 i s mensim profilem jsou o neco vyssi.Ted to vypada,jako by ho nekdo nakopl.A taky urcite hure sedi v zatackach,nez predtim.Ale to muze byt tim,ze mam fungl gumy a ty 16 byli uz skoro slicky.Nevim no.Kazdopadne planuju investovat aspon do eibach pro kit pruzin a distancnich podlozek pod kola.Slibuju si od toho lepsi vzhled i jizdni vlastnosti prave v tech zatackach.Tak uvidim.
Jeste prikladam foto original H 16 vs 17

2013-08-12 10.41.50.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-08-12 10.41.50.png, 883.88 kB

20130717_150246.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130717_150246.jpg, 3.6 MB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 11:12   Citovat  

martmix napsal:
Presne tohle sem ted daval asi pred 14 dnima.Z 16 na 17.Mam sice 2.4.Ale rozdil v dynamice sem nejak nezaznamenal.Daleko vetsi vliv na dynamiku ma zapnuta/vypnuta klima.Az moc se mi zda.Jako kdyby zmizelo 50 koni nekam.Pri predjizdeni automaticky vypinam:-) Komfort taky zase tolik netrpi.Trosku vice to drnca pri jizde po spatne silnici.Ale skoro neznatelne bych rekl.Spotreba nevim.Nemeril sem.A palubak bohuzel inzenyri z hondy nejak vypustily Úsměv
Jinak auto urcite vypada lepe.Jen se ted jeste vice zvysilo.17 i s mensim profilem jsou o neco vyssi.Ted to vypada,jako by ho nekdo nakopl.A taky urcite hure sedi v zatackach,nez predtim.Ale to muze byt tim,ze mam fungl gumy a ty 16 byli uz skoro slicky.Nevim no.Kazdopadne planuju investovat aspon do eibach pro kit pruzin a distancnich podlozek pod kola.Slibuju si od toho lepsi vzhled i jizdni vlastnosti prave v tech zatackach.Tak uvidim.
Jeste prikladam foto original H 16 vs 17

U 2.4 rozdíl ve výkonu při zapnuté klimě? Tak to koukám! Tak to neznám...

I spotřebu mám na 16 a 17 +/- stejnou - tj. 9-10l. Úsměv
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 11:23   Citovat  

Hellborn napsal:

Musím bohužel souhlasit s martmixem. Puštěná klima se na dynamice dost podepíše. Hlavně v nízkých otáčkách (kolem 2k RPM) na 6. kvalt
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 12:12   Citovat  

Hellborn napsal:

To je divny,ze u nejaky 2.4 to jde tak znat a u jiny ne.U me to je,jako bych lehce zatahl rucni brzdu,kdyz pustim klimu.Hlavne pri jizde do kopce nebo predjizdeni.To se tomu vubec nechce.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 12:18   Citovat  

martmix napsal:
To je divny,ze u nejaky 2.4 to jde tak znat a u jiny ne.U me to je,jako bych lehce zatahl rucni brzdu,kdyz pustim klimu.Hlavne pri jizde do kopce nebo predjizdeni.To se tomu vubec nechce.

Znám rozdíl při klimě ze Civiců 1.5 a 1.6VTi, ale u Accorda vůbec - ten jede pořád stejně.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 12:19   Citovat  

No u mě na dvoulitru klima poznat jde, ale ani ne tak moc trvale nižší výkon jako občas jemné přeskoky výkonu (používám automatiku). Pokud by na těch kolech byla spotřeba vyšší řekněme tak do dvou deci navíc, tak by to bylo OK. Na Nissanu byla spotřeba stejná jako na mnohem užších kolech, neboť ta letní měla větší průměr a auto točilo o něco nižší otáčky (zimní kola byla nejmenší možná, letní naopak největší možná).

martmix: Ty 17ky vypadají dost pěkně, na netu se právě tyto prodávají za nějakých 7 tisíc, tak uvažuju o koupi (našel jsem i za 5 z Civicu 8G, které by měly být také 17x7 ET55). A právě přemýšlím, zda koupit na zimu další sadu se 16", nebo na nynější letní 16" dát zimní gumy (letní gumy možná levně prodat) a na léto koupit 17".
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 12:41   Citovat  

Ty jemne preskoky,jak pises jsou urcite tim,ze kompresor klimy spina v pravidelnych intervalech po nejakych 7-8 vterinach.A prave treba u me pri akceleraci,pokud zrovna sepne kompresor,tak pocitim ubytek vykonu a naopak,kdyz se zastavi,tak auto zacne zrychlovat vice.

A k tem kolum.Ja je taky koupil ojety za 7000.Nechal sem je opiskovat jemnym piskem za 80kc/kolo.A pak nastrikat za 500kc/ks.A vypadaji jako novy Úsměv Na ty nynejsi 16" koupim zimni gumy a je to.
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 21:36   Citovat  

Mino21 napsal:
No u mě na dvoulitru klima poznat jde, ale ani ne tak moc trvale nižší výkon jako občas jemné přeskoky výkonu (používám automatiku). Pokud by na těch kolech byla spotřeba vyšší řekněme tak do dvou deci navíc, tak by to bylo OK. Na Nissanu byla spotřeba stejná jako na mnohem užších kolech, neboť ta letní měla větší průměr a auto točilo o něco nižší otáčky (zimní kola byla nejmenší možná, letní naopak největší možná).

martmix: Ty 17ky vypadají dost pěkně, na netu se právě tyto prodávají za nějakých 7 tisíc, tak uvažuju o koupi (našel jsem i za 5 z Civicu 8G, které by měly být také 17x7 ET55). A právě přemýšlím, zda koupit na zimu další sadu se 16", nebo na nynější letní 16" dát zimní gumy (letní gumy možná levně prodat) a na léto koupit 17".

tak já mám taky dvoulitr a spínání kompresoru rozhodně poznávám a jak už tady někdo psal, práce při předjíždění je to dost markantní, chce to víc zmáčknout plyn Honda Úsměv
Ale dá se to vydržet. Ono i při ustálené jízdě to jde cítit, najednou jakoby auto zpomalilo a při vypnutí klimy zase chtělo zrychlit.
Ale když se to děje i u 2,4 motorů, tak to se divím, že jde poznat. Ale jak vidno, člověk by musel mít asi CTDI, aby to nepoznal.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 21:46   Citovat  

boratko napsal:
tak já mám taky dvoulitr a spínání kompresoru rozhodně poznávám a jak už tady někdo psal, práce při předjíždění je to dost markantní, chce to víc zmáčknout plyn Honda Úsměv
Ale dá se to vydržet. Ono i při ustálené jízdě to jde cítit, najednou jakoby auto zpomalilo a při vypnutí klimy zase chtělo zrychlit.
Ale když se to děje i u 2,4 motorů, tak to se divím, že jde poznat. Ale jak vidno, člověk by musel mít asi CTDI, aby to nepoznal.

... i u i-CTDi to jde poznat Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 21:51   Citovat  

C.M.Burns napsal:

Sakra... to mi hlava nebere Že bych to měl zas rozbitý? 1.5Vtec-e mi při zrychlování necukal (což ostatním dělal), u 2.4 zas nejde poznat sepnutí klimy... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 22:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Sakra... to mi hlava nebere Že bych to měl zas rozbitý? 1.5Vtec-e mi při zrychlování necukal (což ostatním dělal), u 2.4 zas nejde poznat sepnutí klimy... Úsměv

Mas asi nejakej lepsi kousek Úsměv
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 12:24   Citovat  

Osobně jsem to řešil už s několika lidmi a neznám nikoho, kdo by rozdíl ve výkonu při zapnuté/vypnuté klimatizaci nepoznal - 2.4.

Takže možnosti jsou následující:

a) Všichni mají problém a Hellborn má auto v pořádku
b) Hellborn nepozná rozdíl ve výkonu

HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 12:51   Citovat  

AntHraX napsal:
Osobně jsem to řešil už s několika lidmi a neznám nikoho, kdo by rozdíl ve výkonu při zapnuté/vypnuté klimatizaci nepoznal - 2.4.

Takže možnosti jsou následující:

a) Všichni mají problém a Hellborn má auto v pořádku
b) Hellborn nepozná rozdíl ve výkonu

HaHaaa

Hellborn rozdíl pozná (pokud tam nějaký je), měl (2x Civic) a má (Swift) auta, kde to poznat bylo, ale u Acca fakt nic... Jede pořád stejně (a klima funguje).
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 12:53   Citovat  

C.M.Burns napsal:

taktak, pomerne znatelne to škubne, i ve vyšších rpm
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 13:06   Citovat  

Taky mi u 2,4 prijde ze nepoznam rozdil s klimou a bez..
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 13:49   Citovat  

Ja u tourera 2.0 benzina r.v. 2003 poznam pri zapnuti klimy snizeni vykonu asi o 25% a pri predjizdeni ji taky radsi vypinam KO
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 15:06   Citovat  

CAD napsal:
Ja u tourera 2.0 benzina r.v. 2003 poznam pri zapnuti klimy snizeni vykonu asi o 25% a pri predjizdeni ji taky radsi vypinam KO

No tak to potěš,když musíš u dvoulitru při předjíždění vypnout klimu,to nemusím ani u 20 let starého Civika 1.5
Pokles výkonu u toho je znát,dejme tomu 10 koní,čtyřbod jede se zapnutou klimou jako dvoubod,ale tohle co píšeš ty,zhruba 40 koní pryč to snad ne...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina