Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 235 z 272
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2013 , 18:20   Citovat  

666potky napsal:
vlezie?, ci musis rezat?

To ještě nevím ale myslím si že určitě budu muset upravit nárazník, servochladič... je to 75mm šířka a pžemejšlim zda neupravim nárazník aby byl celej venku nebo ho schovám aby to bylo nenápadné. to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.10.2013 , 21:51   Citovat  

Slušíííí Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2013 , 5:57   Citovat  

chystáš 500-600hp ? aby sis zbytečně nevytvářel větší turbodíru Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2013 , 8:58   Citovat  

monty napsal:
chystáš 500-600hp ? aby sis zbytečně nevytvářel větší turbodíru Úsměv

čekám že tam bude asi větší turbodíra, ale za ty prachy jsem ho musel vzít. Velmi šťastný Navíc tohle nebude asi konečná cesta.Jak se znám, tak za rok tam je uplně něco jiného Velmi šťastný Myslím si že to bude v pohodě on tak velkej zas neni.To jen vypadá Velmi šťastný
Ale můžu říct že je to tam akorát.být malinko větší už je problém s místem to mi hlava nebere
Na sprintech to nafoukám něž se rozjedu, tak stím problém taky nebude a když budu rozjetej tak to bude spíš k dobru.Cestu budu dělat co nektatší a jsem sám zvědav jak to nakonec celé pojede... :hehe:
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2013 , 10:28   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
čekám že tam bude asi větší turbodíra, ale za ty prachy jsem ho musel vzít. Velmi šťastný Navíc tohle nebude asi konečná cesta.Jak se znám, tak za rok tam je uplně něco jiného Velmi šťastný Myslím si že to bude v pohodě on tak velkej zas neni.To jen vypadá Velmi šťastný
Ale můžu říct že je to tam akorát.být malinko větší už je problém s místem to mi hlava nebere
Na sprintech to nafoukám něž se rozjedu, tak stím problém taky nebude a když budu rozjetej tak to bude spíš k dobru.Cestu budu dělat co nektatší a jsem sám zvědav jak to nakonec celé pojede... :hehe:

me jeste napada abys nemel problem uchladit potom motor pac to zakryva vetsi cast chladice Úsměv
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2013 , 15:29   Citovat  

Majlou napsal:
To: Kachna hergot hodne dobre video je to dobrý

Nabízí se diky, ale hlavne Rišovi.
To je jen takový krátký sestřih co vše udelal. VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2013 , 15:37   Citovat  

PreludeZ napsal:
me jeste napada abys nemel problem uchladit potom motor pac to zakryva vetsi cast chladice Úsměv

Tot je otázka.. Úsměv Myslel jsem na to ale tím že chladič díky turbu budu muset posunout mělo by to být dobré.Níkdy jsem s chlazením neměl problém.je mi i tak jasné že si budu muset u vody hlídat teplotu a jak jsem psal auto bude zatížené spíše na sprintech a vyřeším to u přídavným knoflíkem uvnitř se kterým budu spínat saharu... pak je jediná možnost že se bude muset koupit celohlíníkovej chladič se dvouma saharama a termostat který otvírá dřív.tyto veci se budou muset vychytat provozem holt Velmi šťastný
   Návrat  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2013 , 21:17   Citovat  

ahojte všichni preludari Úsměv mam takovej mensi problém : chtěl jsem vymenit cepy rizeni na moji preludce tak jsem koupil nove a ze pujdu na to . vyndal jsem stare a zjistil ze jsou o 2 cm kratsi nez ty nove . nevite kde by se dali sehnat ? origo mají 20 cm na stred cepu. nebo neslo by to nakombinovat s axialnima tahlama ? prosim poradte
pokud mate někdo zkušenost přátele
mam VTIS s atts dekuji za postřehy a rady
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 19:03   Citovat  

rejty napsal:
ahojte všichni preludari Úsměv mam takovej mensi problém : chtěl jsem vymenit cepy rizeni na moji preludce tak jsem koupil nove a ze pujdu na to . vyndal jsem stare a zjistil ze jsou o 2 cm kratsi nez ty nove . nevite kde by se dali sehnat ? origo mají 20 cm na stred cepu. nebo neslo by to nakombinovat s axialnima tahlama ? prosim poradte
pokud mate někdo zkušenost přátele
mam VTIS s atts dekuji za postřehy a rady

Ono je toho na VTi-S jinak hodne a ja bych to urcite nijak neobchazel. Proste si sezen original.
   Návrat  
Madmax - civic 91 je teď offline  Madmax - civic 91
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 10:03   Citovat  

Tak mám téměř dodělanej novej lak tzv. udělej si sám Úsměv

ludra.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ludra.JPG, 1.51 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 22:56   Citovat  

Madmax - civic 91 napsal:
Tak mám téměř dodělanej novej lak tzv. udělej si sám Úsměv

je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 17:36   Citovat  

Hehe, tak jsem dneska s nadšením přijel do garáže, že v tom nádherným počasí naposledy provětrám preludku před zimou a ta kuna měla totálně vybitou baterku, ani kontrolky neblikly Velmi šťastný Takže jsem musel jet okenou to snad ne Velmi šťastný Chudák jazzik se těšil na Preludku a já ho tak zklamal, no alespoň že si ode mne vzal ty světla co jsem mu tam vezl Velmi šťastný
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 17:40   Citovat  

DanTe napsal:
Hehe, tak jsem dneska s nadšením přijel do garáže, že v tom nádherným počasí naposledy provětrám preludku před zimou a ta kuna měla totálně vybitou baterku, ani kontrolky neblikly Velmi šťastný Takže jsem musel jet okenou to snad ne Velmi šťastný Chudák jazzik se těšil na Preludku a já ho tak zklamal, no alespoň že si ode mne vzal ty světla co jsem mu tam vezl Velmi šťastný

Ty tu oktavku porad mas??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 19:00   Citovat  

petju napsal:
Ty tu oktavku porad mas??

Bohužel Tak to valím bulvy
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 11:03   Citovat  

Zdravím ludry.
Jak jste řešili repro do zadního "plata" na P5G ?
Montáž reproduktorů nebude problém, ale jak potom zamaskovat ten chybějící koberec, když tam nechci ty šílený původní mřížky? Totéž s dírou po brzdovém světle, musel jsem ho vyndat - překáželo ve výhledu Velmi šťastný a další mám na křídle.

Ještě by mě zajímalo jestli někdo řešil Subwoofer do Ludry 5G. HomeMade nebo máte vyzkoušený nějaký typ?

Děkuji za postřehy a rady přátele
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 13:23   Citovat  

Dokázal by mi někdo poradit s ABS u P4G? Nefunguje, kontrolka na palubce nesvítí, žárovička v pořádku, tu jsem zkontroloval. Chyby jsem doposud nezkoušel vyblikávat(pokusim se dnes), je možný nějak "oblbnout" jednotku, aby nehlásila poruchu? Nebo je mi někdo schopný vysvětlit, jak je možný, že když ABS nefunguje, proč nesvítí a nehlásí chybu?
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 13:40   Citovat  

DanTe napsal:

nenadelas nic,treba priste Úsměv svetla uz mame na aute Úsměv jinak,sice si prijel jako tezkej ochcavkar z ochcavia clubu Velmi šťastný ale i tak sem te rad poznal a pokecal Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 14:17   Citovat  

DanTe: vsak on je zvyklej odeme Velmi šťastný Targusi snad jeste ani nevidel pořádnej výtlem
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 14:35   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Tot je otázka.. Úsměv Myslel jsem na to ale tím že chladič díky turbu budu muset posunout mělo by to být dobré.Níkdy jsem s chlazením neměl problém.je mi i tak jasné že si budu muset u vody hlídat teplotu a jak jsem psal auto bude zatížené spíše na sprintech a vyřeším to u přídavným knoflíkem uvnitř se kterým budu spínat saharu... pak je jediná možnost že se bude muset koupit celohlíníkovej chladič se dvouma saharama a termostat který otvírá dřív.tyto veci se budou muset vychytat provozem holt Velmi šťastný

ja ma sice ine zvody ale motor sa mi hrial kym som nespravil inu kapotu, bolo take teplo ze popraskala farba na kapote

rovnako mam chladis sikmo asi 15cm dopredu oproti serii a 2 sahary, a co sa tyka termostatu ten sice otvory skor ale ked je 90 stupnov tak to je uz jedno

s lamoni kapotov mi ani raz nevyskocvila teplota, rychlo to poskladaj som zvedavy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 19:37   Citovat  

666potky napsal:
ja ma sice ine zvody ale motor sa mi hrial kym som nespravil inu kapotu, bolo take teplo ze popraskala farba na kapote

rovnako mam chladis sikmo asi 15cm dopredu oproti serii a 2 sahary, a co sa tyka termostatu ten sice otvory skor ale ked je 90 stupnov tak to je uz jedno

s lamoni kapotov mi ani raz nevyskocvila teplota, rychlo to poskladaj som zvedavy

To já taky jsem zvedav.rychle to bohuzel nejde... do jara to ale musí být naladené.Jsou tam na předělání kraviny který nejdou na venek vidět.Však to sám víš o čem mluvim.Musim posunout chladič do srany, dnes jsem předělal držák motoru.Jinak by překážel hadici k intercooleru.Dával jsem jiné čelo protože to moje bylo po bouračce v hnusném stavu... to nemluvim o mazání turba a vedení vyfuku u alternátoru... jinak tobě už to jezdí??
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 20:25   Citovat  

mirage21 napsal:
Dokázal by mi někdo poradit s ABS u P4G? Nefunguje, kontrolka na palubce nesvítí, žárovička v pořádku, tu jsem zkontroloval. Chyby jsem doposud nezkoušel vyblikávat(pokusim se dnes), je možný nějak "oblbnout" jednotku, aby nehlásila poruchu? Nebo je mi někdo schopný vysvětlit, jak je možný, že když ABS nefunguje, proč nesvítí a nehlásí chybu?

a jak vis ze ti nefunguje? Je to trvaly stav nebo driv fungovalo a ted se ti zda ze ne? Vyblikanim chyby bych zacal, to je to nejjednodussi. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2013 , 17:20   Citovat  

Protože už předchozímu majiteli nefungovalo, ten to neřešil a mě to rozčiluje. Zjistil jsem, že byli vypojeny konektory z jednotky, asi aby check nesvítil. Zapojil jsem je, kontrolka ABS teď svítí, ale po vyzkratování servisního konektoru, svítí check engine a ABS se rozsvítí pouze po otočení klíčkem a zase zhasne, žádnou chybu nevyblikává Tak to valím bulvy Tak z toho moc moudrej tedy nejsem to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 9:11   Citovat  

mirage21 napsal:
Protože už předchozímu majiteli nefungovalo, ten to neřešil a mě to rozčiluje. Zjistil jsem, že byli vypojeny konektory z jednotky, asi aby check nesvítil. Zapojil jsem je, kontrolka ABS teď svítí, ale po vyzkratování servisního konektoru, svítí check engine a ABS se rozsvítí pouze po otočení klíčkem a zase zhasne, žádnou chybu nevyblikává Tak to valím bulvy Tak z toho moc moudrej tedy nejsem to mi hlava nebere

a neni tam toho odpojeneho vic? treba v motorovem prostoru nebo cidla na kolech atd...
Muzes zkusit vymenit napriklad jednotku jestli neni spatna.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 9:14   Citovat  

Tak mně to dělá to, že klasicky otočím klíčkem, nastartuju, kontrolky zhasnou, ujedu asi tak 20 metrů, rozsvítí se kontrolka ABS, ujedu asi tak dalších 100 metrů a rozsvítí se 4WS Smutný Mám podezření na ty čidla ABS, přecijen co jsem tak nějak pochytil, tak 4WS jde nějak ruku v ruce s ABS?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 9:30   Citovat  

Čau, může mi prosím někdo dát informaci o tom, kolik mám koupit MTF do F20A4 ?? 3L ?? Jen abych toho nekoupil málo, nebo zbytečně moc Úsměv

Díky moc
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 9:41   Citovat  

Madmax - civic 91 napsal:
Čau, může mi prosím někdo dát informaci o tom, kolik mám koupit MTF do F20A4 ?? 3L ?? Jen abych toho nekoupil málo, nebo zbytečně moc Úsměv

Díky moc

Na F20A4 jsem teď měnil taky a dle mazacího plánu při výměně lijeme 3,8 l motorového oleje a 1,9 l převodového.
Pokud se pletu tak mě opravte...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 9:47   Citovat  

Do převodovky by měly stačit 2l, když i to stačí do převodovky K24 je to dobrý

Takže po nastartování ABS zhaslo a hned při prvním brždění se znovu rozsvítilo, v podstatě přesně tak jak píše Dan. Odpoledne zkusim opět vyblikat chybu, jinak jednotka ty chyby nějak maže? Jiných konektorů vypojených jsem si nikde jinde nevšiml a jinou jednotku nemám, by mi ji někdo musel pujčit Se stydím
Jinak jsem vygooglil, že něco podobného řešilo víc lidí a údajně by mělo stačit vyčisti nějaký potrubí mezi pumpou a modulátorem, na to se mrknu o víkendu cože cože ?
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 10:17   Citovat  

DanTe napsal:
Tak mně to dělá to, že klasicky otočím klíčkem, nastartuju, kontrolky zhasnou, ujedu asi tak 20 metrů, rozsvítí se kontrolka ABS, ujedu asi tak dalších 100 metrů a rozsvítí se 4WS Smutný Mám podezření na ty čidla ABS, přecijen co jsem tak nějak pochytil, tak 4WS jde nějak ruku v ruce s ABS?

to same sem mel ja,bylo to zadni cidlo ABS... vymenil sem a byl klid Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 10:58   Citovat  

jazzik napsal:
to same sem mel ja,bylo to zadni cidlo ABS... vymenil sem a byl klid Mrk

Nějaký návod jak zjistit, zda čidlo funguje? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 11:13   Citovat  

_DoDo_ napsal:
Na F20A4 jsem teď měnil taky a dle mazacího plánu při výměně lijeme 3,8 l motorového oleje a 1,9 l převodového.
Pokud se pletu tak mě opravte...

Díky přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina