Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co jste dnes udelali na vasich HONDA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 210, 211, 212  Další 
Zaslat odpověď

Strana 105 z 212
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 0:35   Citovat  

zend3r napsal:
ja dnes odstranoval rez ze spodnich uchytu chladice a ty 2 plisky, ve kterych je ta guma, jaksi zmizely Velmi šťastný to asi v druhovyrobe budu tezko shanet, co? Velmi šťastný na lingshondaparts.com stoji 18$ jeden, to je celkem palba za takovou blbost..

tak tam nedavej chladic kdyz ho nemas kam posadit, spoj ty dve hadice trubkou a mas po problemu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 1:12   Citovat  

zend3r napsal:
ja dnes odstranoval rez ze spodnich uchytu chladice a ty 2 plisky, ve kterych je ta guma, jaksi zmizely Velmi šťastný to asi v druhovyrobe budu tezko shanet, co? Velmi šťastný na lingshondaparts.com stoji 18$ jeden, to je celkem palba za takovou blbost..

No a nepůjde to vyrobit z něčeho třeba hliník?
Ty packy jsou demontovatelné?
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 8:08   Citovat  

Hondik napsal:
No a nepůjde to vyrobit z něčeho třeba hliník?
Ty packy jsou demontovatelné?
nene ty jsou pribodovany.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:54   Citovat  

Já bych ty držáky udělal z nerezu a přinejtoval slepýma nýtama.
To už by pak přežilo celé auto.
   Návrat  
wookie je teď offline  wookie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2015 , 20:22   Citovat  

Mám C4g a potřeboval bych zrepasovat nápravy, ale rozumim tomu jak koza petrželi Velmi šťastný vím jen že mi to cvaká když mám kola v rejdu a celkově auto docela plave, chtelo by to když už tak nějaký tvrdší silentbloky.
nevěděl by někdo co všechno budu potřebovat? abych věděl kolik to bude stát. Díky G4G
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.2.2015 , 20:24   Citovat  

wookie napsal:
Mám C4g a potřeboval bych zrepasovat nápravy, ale rozumim tomu jak koza petrželi Velmi šťastný vím jen že mi to cvaká když mám kola v rejdu a celkově auto docela plave, chtelo by to když už tak nějaký tvrdší silentbloky.
nevěděl by někdo co všechno budu potřebovat? abych věděl kolik to bude stát. Díky G4G
cvakáni v rejdu sedí na homokinetický klouby a plavání odhadem na tlumiče a asi i uložení.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2015 , 20:29   Citovat  

Petr 78 napsal:
Já bych ty držáky udělal z nerezu a přinejtoval slepýma nýtama.
To už by pak přežilo celé auto.

Ty packy, co jsou přímo na čele mám v pohodě, jen jsem je trochu obrousil a ošetřil, ale ty 2 plíšky s gumou které jsou na tom přišroubované jsou úplně zrezlé. Vyrobit ten plíšek by ani tak problém nebyl, ale horší to je s tou gumou, co je tam na pevno. Ta z těch původních se moc netváří, že by šla použít. Chtělo by to nějakou měkou hmotu co se dá soustružit Velmi šťastný nebo to nějak "odlít" z PU lepidla nebo tak něco. Mr. Green
   Návrat  
wookie je teď offline  wookie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 16:57   Citovat  

sablos napsal:
cvakáni v rejdu sedí na homokinetický klouby a plavání odhadem na tlumiče a asi i uložení.

zalíbilo se mi tohle tudy odkaz ale ta cena! Tak to koukám! tak asi spis zajedu na technickou at se mi na to podivaj a reknou co je nejdulezitejsti
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 19:44  Naposledy upravil M@jk dne 24.2.2015 , 12:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím vážení,
minulý týden ve čtvrtek jsme dojeli do Otrokovic na návštěvu dílny Silponix. Tak má začínat správná dovolená hondaře, na dílně ...
Velmi šťastný je to dobrý přátele

Plánované úkony: instalace stavitelného rozvodového vačkového kola, režízení motoru, instalace termotěsnění mezi hlavu a manifold sání, výměna MTF kapaliny do převodovky, pomocného spojkového válce, měření komplresního poměru ... možná odlehčená OEM řemenice.

Změřené tlaky ve válcích: 10/2014: cca 18,5-19-19-19

Proč? V Mostě jsme loni zadřeli motor, tak se sehnaly vnitřnosti z crx D16Z5 motoru a bylo to ok, ale bohužel nebyla to go, ale výměna dílů. Což by nevadilo, ale teď se to projevilo. Bylo to v bojových podmínkách a za rekordní čas složeno, aby mne kamarád nenechal ve stychu. Naštěstí se to projevilo na dílně, jak se nastartovalo, tak plesknutí, jak když ji někomu vrazíte či mlasknete plechy o sebe a najednou se začala dílna plnit dýmem Velmi šťastný Holt těsnění pod hlavou.
To co bylo v motoru, bylo technicky jako více nadupaná Integra. Ale motor na to nebyl stavěný, se po ...

Změřené tlaky ve válcích: 02/2015: cca 20,5-20,5-16,5-20,5 a kompresní poměr 12.4:1 - po fouknutí těsnění

Tudíž jsme děti štěstěny. Motor rozhodit a už to jelo - pologenerálka ... dělaly se zakázkové písty. Kluci měli vše připraveno na složení.

Realizované úkony: hlava srovnaná, změřena ovalita válců - naprosto luxusní: 0,05-0,01-0,02-0,01 (přesně jak to jde za sebou od 1-4 válce nevím, honování válců, osadila se odlehčená řemenice - moje OEM vážila 3.74kg a OEM upravená 1.46kg, nové gufero vačky, instalován na zkouškun P akcelerační Polyurethan silentblok motoru, velmi slušné, odezva na plyn parádní a motor neškube s autem, dokonce na něj postavíte plný hrnek s kávou a téměř se netřese hladina, L ponechán OEM, dal se nový olej, olej.filtr, chladící kapalina, svíčky, změřen kompresní poměr.

Změřené tlaky ve válcích: 02/2015: nestihlo se a kompresní poměr 11.5:1 - po pologenerálce

Nyní je to konečně bezpečné. Vše funguje.

Neumím popsat, jak to funguje, ale je to nyní bestie, motor má takový syrově velmi hrubý a syrový chod v tahu a přitom na volnoběh je jemný. Žádné cvakání a mlácení. Je to už bohužel daleko od série, volnoběh se blíží 900-1000RPM, když jedete okresky s dětmi, plně naložený a jen lechtáte do 5% klapku na 5tku a maximálně při kopci 4ku tak jedete normálně a nejste brzda, ale jak na to dupnete od 20-70% se to změní v bestii, která začně ryčet, jako pichlé prase a jestli předtím bylo o VTECu znát zvukem, tak nyní je to nejen zvukem, ale auto vyrazí ruku v ruce s kroutícím momentem, který začal rapidně růst už kolem 4000RPM velmi drsně se dere dopředu. Výkon je přesně dávkovatelný, kam chcete auto vystřelí. Kroutící moment o sobě dává značně znát od pár procent klapky z nízkých otáček. Můžete letět kumite po okresce ci lechtat 5tku ve 140km 3900RPM a držíte ji od Kroměříže po Jihlavu kopec nekopec a motor neleniví, jen trochu přidáte. Ve spolupráci s upravenou převodovkou a odlehčeným setrvačníkem je to neskutečné.

Odos říká s HTB, že nyní se jim to velicé líbí, zvuk to má ryčavý, podvozek naprosto vyhovující - při testování jsme si jen tak povídali a on to tam valil jak na Valašské zimě a že by se s tím nebál jen už nějakou erzetu, ale vzhledem k tomu, že to máme jako rodinné vozítko, tak se prý nemusíme bát sériových silnějších vozů apod. ... Osobně tomu moc nevěřím, ale alespon bude sranda to zkusit.
Velmi šťastný přátele

P1060977.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1060977.JPG, 3.29 MB

P1060978.JPG

P1060978.JPG, 3.34 MB

P1060981.JPG

P1060981.JPG, 3.58 MB

P1060984.JPG

P1060984.JPG, 4.24 MB

P1060991.JPG

P1060991.JPG, 4.07 MB

P1070010.JPG

P1070010.JPG, 2.47 MB

P1070018.JPG

P1070018.JPG, 3.31 MB

P1070023.JPG

P1070023.JPG, 2 MB

P1070025.JPG

P1070025.JPG, 3.95 MB

P1070027.JPG

P1070027.JPG, 2.69 MB

P1070031.JPG

P1070031.JPG, 2.34 MB

P1060969.JPG

P1060969.JPG, 4.14 MB

P1060972.JPG

P1060972.JPG, 4.42 MB

P1060975-001.JPG

P1060975-001.JPG, 4.49 MB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 20:05   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím vážení,
minulý týden ve čtvrtek jsme dojeli do Otrokovic na návštěvu dílny Silponix. Tak má začínat správná dovolená hondaře, na dílně ...
Velmi šťastný je to dobrý přátele

Plánované úkony: instalace stavitelného rozvodového vačkového kola, režízení motoru, instalace termotěsnění mezi hlavu a manifold sání, výměna MTF kapaliny do převodovky, pomocného spojkového válce, měření komplresního poměru ... možná odlehčená OEM řemenice.

Změřené tlaky ve válcích: 10/2014: cca 18,5-19-19-19

Proč? V Mostě jsme loni zadřeli motor, tak se sehnaly vnitřnosti z crx D16Z5 motoru a bylo to ok, ale bohužel nebyla to go, ale výměna dílů. Což by nevadilo, ale teď se to projevilo. Bylo to v bojových podmínkách a za rekordní čas složeno, aby mne kamarád nenechal ve stychu. Naštěstí se to projevilo na dílně, jak se nastartovalo, tak plesknutí, jak když ji někomu vrazíte či mlasknete plechy o sebe a najednou se začala dílna plnit dýmem Velmi šťastný Holt těsnění pod hlavou.
To co bylo v motoru, bylo technicky jako více nadupaná Integra. Ale motor na to nebyl stavěný, se po ...

Změřené tlaky ve válcích: 02/2015: cca 20,5-20,5-16,5-20,5 a kompresní poměr 12.4:1 - po fouknutí těsnění

Tudíž jsme děti štěstěny. Motor rozhodit a už to jelo - pologenerálka ... dělaly se zakázkové písty. Kluci měli vše připraveno na složení.

Realizované úkony: hlava srovnaná, změřena ovalita válců - naprosto luxusní: 0,05-0,01-0,02-0,01 (přesně jak to jde za sebou od 1-4 válce nevím, honování válců, osadila se odlehčená řemenice - moje OEM vážila 3.74kg a OEM upravená 1.46kg, nové gufero vačky, instalován na zkouškun P akcelerační Polyurethan silentblok motoru, velmi slušné, odezva na plyn parádní a motor neškube s autem, dokonce na něj postavíte plný hrnek s kávou a téměř se netřese hladina, L ponechán OEM, dal se nový olej, olej.filtr, chladící kapalina, svíčky, změřen kompresní poměr.

Změřené tlaky ve válcích: 02/2015: nestihlo se a kompresní poměr 11.5:1 - po pologenerálce

Naštěstí se to projevilo na dílně, jak se nastartovalo, tak plesknutí, jak když ji někomu vrazíte či mlasknete plechy o sebe a najednou se začala dílna plnit dýmem Velmi šťastný Holt těsnění pod hlavou.
To co bylo v motoru, bylo technicky jako více nadupaná Integra. Ale motor na to nebyl stavěný, se po ... a výsledek 11.5:1. Nyní je to konečně bezpečné. Vše funguje.

Neumím popsat, jak to funguje, ale je to nyní bestie, motor má takový syrově velmi hrubý a syrový chod v tahu a přitom na volnoběh je jemný. Žádné cvakání a mlácení. Je to už bohužel daleko od série, volnoběh se blíží 900-1000RPM, když jedete okresky s dětmi, plně naložený a jen lechtáte do 5% klapku na 5tku a maximálně při kopci 4ku tak jedete normálně a nejste brzda, ale jak na to dupnete od 20-70% se to změní v bestii, která začně ryčet, jako pichlé prase a jestli předtím bylo o VTECu znát zvukem, tak nyní je to nejen zvukem, ale auto vyrazí ruku v ruce s kroutícím momentem, který začal rapidně růst už kolem 4000RPM velmi drsně se dere dopředu. Výkon je přesně dávkovatelný, kam chcete auto vystřelí. Kroutící moment o sobě dává značně znát od pár procent klapky z nízkých otáček. Můžete letět kumite po okresce ci lechtat 5tku ve 140km 3900RPM a držíte ji od Kroměříže po Jihlavu kopec nekopec a motor neleniví, jen trochu přidáte. Ve spolupráci s upravenou převodovkou a odlehčeným setrvačníkem je to neskutečné.

Odos říká s HTB, že nyní se jim to velicé líbí, zvuk to má ryčavý, podvozek naprosto vyhovující - při testování jsme si jen tak povídali a on to tam valil jak na Valašské zimě a že by se s tím nebál jen už nějakou erzetu, ale vzhledem k tomu, že to máme jako rodinné vozítko, tak se prý nemusíme bát sériových silnějších vozů apod. ... Osobně tomu moc nevěřím, ale alespon bude sranda to zkusit.
Velmi šťastný přátele
Pecka Michale, tak hlavně at to vydrží. OK biftekááááá
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 20:11   Citovat  

M@jk napsal:
možná odlehčená OEM řemenice.

Ty váhy jsou hodně znatelný rozdíly, pár ještě výměn a dostaneš se o desítky kg dolů Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 20:12   Citovat  

a to jeste nevis, ze sedim pred M@jkovym barakem v aute a cekam na ochutnavku Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 20:13   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Ty váhy jsou hodně znatelný rozdíly, pár ještě výměn a dostaneš se o desítky kg dolů Je to tam.

Díky,
to je v klidu, sám mám 98kg +,- takže hlavně u mne desítky kg ... ehm, jedna by stačila.

Velmi šťastný
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 20:19   Citovat  

M@jk napsal:
Díky,
to je v klidu, sám mám 98kg +,- takže hlavně u mne desítky kg ... ehm, jedna by stačila.

Velmi šťastný

No neskutečné, já mám 105 kg a přijde mi, že je to tak akorát a v poslední době jak tak koukám, plno lidí kolem mě má hooodně těžké kosti, jinak nechápu ty "váhové" indexy Velmi šťastný

Tak o co jsi ubral na autě, o to můžeš přibrat na sobě sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 21:25   Citovat  

asi můžu jet domu vyprat trenky cože cože ?
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 21:35   Citovat  

dj-bobr napsal:

Takže jako že dobrý, jo? Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 21:41   Citovat  

dj-bobr napsal:

Máš nosit plíny Hihi
   Návrat  
ManasCBR je teď offline  ManasCBR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 21:47   Citovat  

M@jku: Je tam znatelný rozdíl s těma řemenicema? Mám ji taky v plánu, tak abych věděl jestli do toho jít nebo nee Velmi šťastný to mi hlava nebere Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 21:48   Citovat  

tak uz jsem to i ridil a zacal jsem se sam sebe bat Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 22:00   Citovat  

Mam do toho jít joo?? Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 22:25   Citovat  

ManasCBR napsal:
Mam do toho jít joo?? Velmi šťastný Je to tam.

Vřele doporučuji.

K tomu ovšem písty, odlehčit setrvačník, termotěšnění pod sání a odstínit sání jako takové a pak nejlépe s HONDATA ECU na brzdu ... Velmi šťastný
   Návrat  
Sokolik.. je teď offline  Sokolik..
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 22:43   Citovat  

ještě chvilku budu tohle číst a kuchnu motor v coupe Velmi šťastný Hlavně at to vydrží
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 22:45   Citovat  

M@jk napsal:
Vřele doporučuji.

K tomu ovšem písty, odlehčit setrvačník, termotěšnění pod sání a odstínit sání jako takové a pak nejlépe s HONDATA ECU na brzdu ... Velmi šťastný

No já ted dělám z D15B7 Z6 Velmi šťastný dělám minime Velmi šťastný takže už tak to pro mě bude kopanec Velmi šťastný přátele
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 23:21   Citovat  

ujede to seriovému vti?
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 23:44   Citovat  

dj-bobr napsal:

vítej v klubu hnědkáčů aspoň že v tom nejsme sám pořádnej výtlem
   Návrat  
MirajZz je teď offline  MirajZz
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 0:26   Citovat  

no a kolik vyjde takova řemenice od silponix? klidně Sz
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 0:38   Citovat  

MirajZz napsal:
no a kolik vyjde takova řemenice od silponix? klidně Sz

Taky by mne zajímalo.
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 0:40   Citovat  

Scotty33 napsal:
Taky by mne zajímalo.
tak napis odosovi, dneska jsem tam byl a jsou to fakt borci a ty vyrobky opravdu stoji za to
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 1:42   Citovat  

M@jk: pěkná práce OK
Já dnes odvoz do Hondy na lakování nárazníku, jeden pán si nedal na horách pozor při parkování, ale byl slušný OK

image3.jpg

image3.jpg, 147.37 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 11:55   Citovat  

posero napsal:
ujede to seriovému vti?

Můžeme zkusit ... napíši Honzovi Zemanovi alias Majorovi ... osobně budu rád, když mi silnější auta nebudou nějak ujíždět a od 170km/h dále pak už můžou ... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co jste dnes udelali na vasich HONDA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 210, 211, 212  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina