Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 57 z 486
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 20:25   Citovat  

SaKaL napsal:
A viděl jsi je někdy svítit? Nebo je to takhle už od "začátku"?
Mohlo by to být relé, přes které se ovládají... To jen tak, co mě napadlo jako první...

Ja je svítit nevidel ale bejvalej majitel tvrdil že svítily, a sam se divil že nesvítí. Relé me taky napadlo. Najdu ho u pojistek v motor. prostoru nebo ma nejaky lepší místo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 0:05   Citovat  

Davidoff napsal:
čaute, mám dotaz, jak sem se tady kdysi ptal na to mlácení od LP kola a na napravě se nic nenašlo, dneska sem si nechal udělat geometrii a kámoš mi říkal že by to mohlo bejt povolený uložení řízení, co si pod tím mám představit nebo co mě čeká? Setkal se tady už někdo s tím? Ještě bych doplnil že když stojím na místě a "kvrdám" volantem tak se ozýva takovej klapavej zvuk takže bych tomu i věřil.. děkuju Cool

nikdo nic jo? Bueee
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 5:45   Citovat  

Davidoff napsal:
nikdo nic jo? Bueee

Podívej se jestli nemáš vymlácené uložení stabilizátoru . Dlouho jsem nemohl najít co mi to tam furt klepe , až jsme nakonec přišli na ty gumy, kde je uložena stabilizační tyč.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 14:20   Citovat  

SaKaL napsal:
A viděl jsi je někdy svítit? Nebo je to takhle už od "začátku"?
Mohlo by to být relé, přes které se ovládají... To jen tak, co mě napadlo jako první...

To relatko by melo asi cvaknout nebo udelaš nejakej pazvuk při přepnutí na mlhy že?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 21:24   Citovat  

Aliin napsal:
To relatko by melo asi cvaknout nebo udelaš nejakej pazvuk při přepnutí na mlhy že?

Jo, jo, tak relátko by při svém vybuzení rozhodně cvaknout mělo... Otázka je, zda to ještě nejde někudy jinudy přes nějakou řídící jednotku, ale nenapadá mě proč by mělo... (podíval bych se do většího manuálu, ale vzhledem k tomu, že mi v úterý umřel motherboard na velkym PC, tak se momentálně nedostanu na disk, kde to mám...) Teoreticky to zítra můžu vyzkoušet, pokud si na to vzpomenu až budu u auta..
P.S. Ještě mě tak napadá, možná se zeptám hloupě - máš při spínání mlhovek rozsvícený i normální světla, viď...? Ale asi jo, jinak by nesvítila ta kontrolka...
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 1:37   Citovat  

Aliin napsal:
Ja je svítit nevidel ale bejvalej majitel tvrdil že svítily, a sam se divil že nesvítí. Relé me taky napadlo. Najdu ho u pojistek v motor. prostoru nebo ma nejaky lepší místo?

rele by melo byt vlevo v zadni casti u motoru

a pak jsem nasel zapojeni mlhovek, snad to pomuze

rele.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  rele.pdf
 Velikost:  204.83 kB
 Staženo:  510 krát

schema zapojeni.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  schema zapojeni.pdf
 Velikost:  73.3 kB
 Staženo:  682 krát

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 20:33   Citovat  

SaKaL napsal:
Jo, jo, tak relátko by při svém vybuzení rozhodně cvaknout mělo... Otázka je, zda to ještě nejde někudy jinudy přes nějakou řídící jednotku, ale nenapadá mě proč by mělo... (podíval bych se do většího manuálu, ale vzhledem k tomu, že mi v úterý umřel motherboard na velkym PC, tak se momentálně nedostanu na disk, kde to mám...) Teoreticky to zítra můžu vyzkoušet, pokud si na to vzpomenu až budu u auta..
P.S. Ještě mě tak napadá, možná se zeptám hloupě - máš při spínání mlhovek rozsvícený i normální světla, viď...? Ale asi jo, jinak by nesvítila ta kontrolka...

Jasne že při rozsvicenych svetel... Jinak se ani nerozsvití. Taky me nic nenapada.... Ale jak jsem zkoušel zadní tak vždy při přepnuti cvaklo... takže relé nefaká ted otazka jestli to nej vubec štava proudí.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 20:35   Citovat  

Sobuls napsal:
rele by melo byt vlevo v zadni casti u motoru

a pak jsem nasel zapojeni mlhovek, snad to pomuze

Diky určo mi to pomuže. Ale divný mi je proč relatko je v motor prostoru když ja ho mam pod levim přednim svetlem v narazniku... to mi hlava nebere
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 20:47   Citovat  

Tranďák napsal:
Podívej se jestli nemáš vymlácené uložení stabilizátoru . Dlouho jsem nemohl najít co mi to tam furt klepe , až jsme nakonec přišli na ty gumy, kde je uložena stabilizační tyč.

díky, určitě na to mrknem ale jelikož mi to mlátí už víc jak dva roky (pouze na 18") bych více věřil tomu řízení protože mezitím bylo auto asi 4x vservisu kde mi týpek kontroluje (právě kvuli 18") vše na podvozku tak věřím že by si toho všimnul, ale řeknu mu to at to projede pořádně je to dobrý
   Návrat  
vikous je teď offline  vikous
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 13:51   Citovat  

Cinan napsal:
Čaute všichni,mám dotázek.....nemá někdo z vás tuhle tu věcičku ve svojem ACCU tudy odkaz Chci si to už konečně pořídit a jde o to jestli jsou nějaké rozdíly zvukově jelikož vím o dvou typech....Díkec za vaše info...

Já mám tohle. Funguje to dobře. Jediný problém to mělo s 4GB SD kartou, kde jsem měl 20složek (adresářů) a v každé ± 50mp3ojek - Občas to po spuštění začalo hrát od prvního souboru v první složce a ne tam kde to před vypnutím skončilo, na displeji to zobrazovalo ten soubor kde to skončilo a nešlo dát další ani předchozí skladbu/složku. Se stejnou kartou a 16ti složkami a ±30mp3 na složku to funguje bez problémů. Dál jsem to nijak nezkoumal.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 8:22   Citovat  

Doktor napsal:
s postovnym to vyjde uz draho, to tam radeji necham ten zatezovej co mam vyrobenej Velmi šťastný ja ze sem nenasel nikde u nas textilni na miru prave

up: tak nakonec objednany od českýho výrobce Vopi za pětikilo i s poštovnym a vypadaj hezky a pasujou velmi dobře OK
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 13:57   Citovat  

Zdarec, potřeboval bych poradit.
V průběhu jízdy se mi rozsvítila kontrolka motoru. Po lokalizování závady to byl okruh žhavení s podezřením na relátko. Ale po vymazání závady už se to neobjevilo.
Pak jsem si ještě uvědomil že to bylo těsně pro projetí velké nerovnosti na silnici, kdy auto docela houplo.
Je možné, že by to bylo nějakým tím otřesem? Ujel jsem už přes 1000 km a ještě se závada neobjevila znovu.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 16:58   Citovat  

Gavly napsal:
V průběhu jízdy se mi rozsvítila kontrolka motoru. Po lokalizování závady to byl okruh žhavení s podezřením na relátko. Ale po vymazání závady už se to neobjevilo.
Pak jsem si ještě uvědomil že to bylo těsně pro projetí velké nerovnosti na silnici, kdy auto docela houplo.
Je možné, že by to bylo nějakým tím otřesem? Ujel jsem už přes 1000 km a ještě se závada neobjevila znovu.

Mozne to je, treba se na chvilku prerusil nejaky kontakt a hned to hodilo hlasku. Kazdopadne slo o sporadickou zavadu, kdyz zmizela a uz se neopakuje, potom to nema cenu resit.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 6:37   Citovat  

Gavly napsal:

Ano, sporadické závady (falešné) se čas od času najdou. Největší procento bych řekl je u airbagů po projetí nerovnosti.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 9:11   Citovat  

K tomu bouchani, mne vzadu vpravo taky neco obcas kleplo, vymena stabilizatoru to vyresila.
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2013 , 10:37   Citovat  

nevíte někdo čím utěsnit spoj servo hadice na ictdi ? jedná se o horní větev u plnícího hrdla oleje.
je tam z nepochopitelného důvodu po 20cm od začátku spojka guma-guma a ta mi ukapává
nová stojí cca 7-8 a to fakt nedám Hihi
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 9:14   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
nevíte někdo čím utěsnit spoj servo hadice na ictdi ? jedná se o horní větev u plnícího hrdla oleje.
je tam z nepochopitelného důvodu po 20cm od začátku spojka guma-guma a ta mi ukapává
nová stojí cca 7-8 a to fakt nedám Hihi

Neni to spojka, ale hadice je v tom místě jenom stažená (nejspíš z důvodu tlumiče zmíněného dále), stalo se mě to ve stejném místě. Pochybuju, že to nějak půjde utěsnit, je v tom poměrně tlak. A ani nezkoušej nechat vyrobit neorigo. Je v ní kovová trubička, která slouží jako tlumič pulzů. S neoriginál hadicí se volant divně klepal a vydávalo to při zatáčení děsivé zvuky.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 9:33   Citovat  

Předpokládám, že silentblok převodovky ještě nikdo neměnil?

Ještě doplním. Gumy předního a zadního stabíku + tyčky, jste kupovali jaké?
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2013 , 10:48   Citovat  

crxmann napsal:
Předpokládám, že silentblok převodovky ještě nikdo neměnil?

Ještě doplním. Gumy předního a zadního stabíku + tyčky, jste kupovali jaké?

Gumy jsem kupoval origo, není to taková darda, a kosti 555 a Yamato. Předky mám druhý rok a zadek jsem měnil nedávno takže zatím nemůžu hodnotit...
   Návrat  
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 0:03   Citovat  

Ahoj Honda
mel bych par otazek Mrk mam acco 7G 2,2i-cdti
1, potreboval bych vydelat EGR ventil, kdyz povolim srouby, ventil jde povysunout 1cm potom zustane viset a nejde vydelat.
Nechtel jsem moc zabrat ze strachu, ze bych neco poskodil. Jak na to?
EGR ventil potrebuji vycistit, zacalo skubani motoru ale jen do te doby nez se motor zahreje, potom jede bez problemu.
2, ma nekdo z Vas EGR ventil zaslepeny popr. prosim o info na koho se obratit? (nejlepe Brno a okoli)
3, je moznost nekde stahnout servis manual kde bude i motor 2,2i-cdti?
4, jaky pouzit program na diagnostiku?
5, kupoval uz nekdo z tohoto shopu? tudy odkaz
Predem moc dekuji za odpovedi je to dobrý
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 11:15   Citovat  

Ahoj chlapci, mam nefunkcni 1 lambda sondu na Accordu tourerovi 2.0 predface r.v.2003 (CM1).

Byla mi doporucena tato univerzalni

tudy odkaz

je to univerzalni sonda BOSCH za 2000 Kc.

Vim, ze original je original, ale jake zkusenosti mate vy s univerzalnima sondama a za jakou cenu ??? přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 11:43   Citovat  

ten link nejde je to jenom root posli znova
btw jak si na to prisel a kolik mas nalitano?
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 13:37   Citovat  

Zdar nemate nekdo nakej figl jak sundat zadni sterac? Odesel mi motor a potrebuju ho vyndat a kouknout do nej. Sundal sem kontramatku ale rameno se ani nehne...nerad bych to urval...predpokladam ze to tam je jenom nasazeny.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2013 , 13:52   Citovat  

Většina univerzálních sond se musí upravit, aby pásla na origo zapojení, asi to záleží na šikovnosti a zkušenostech, toho kdo to bude dělat.
Originál sonda se jen vymění kus za kus a bez problémů, takže jsem šel vždy cestou origo (měnil jsem tehdy na Acco6g 2,0 - cena cca.4tis. kč a u C7g 1,6 taky se stejnou cenou origo).

CAD napsal:
Ahoj chlapci, mam nefunkcni 1 lambda sondu na Accordu tourerovi 2.0 predface r.v.2003 (CM1).

Byla mi doporucena tato univerzalni

tudy odkaz

je to univerzalni sonda BOSCH za 2000 Kc.

Vim, ze original je original, ale jake zkusenosti mate vy s univerzalnima sondama a za jakou cenu ??? přátele
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 7:25   Citovat  

ICE.J napsal:
Většina univerzálních sond se musí upravit, aby pásla na origo zapojení, asi to záleží na šikovnosti a zkušenostech, toho kdo to bude dělat.
Originál sonda se jen vymění kus za kus a bez problémů, takže jsem šel vždy cestou origo (měnil jsem tehdy na Acco6g 2,0 - cena cca.4tis. kč a u C7g 1,6 taky se stejnou cenou origo).

Diky za info, myslim ze origo stoji asi 6-7 tis. Asi vemu NGK ktera se jen vymeni a nacvakne konektor. je to dobrý
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 7:28   Citovat  

Doktor napsal:
ten link nejde je to jenom root posli znova
btw jak si na to prisel a kolik mas nalitano?

mam nalitano asi 195 000 km (tachometrovejch). Rozsvitila se mi kontrolka motoru a na diagnostice to hodilo chybu - spatna funkce lambda sondy a po trech smaznuti uz to sviti trvale. Spotreba se nezvysila, ale stve me ze furt sviti tak ji vymenim. je to dobrý
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 11:05   Citovat  

V pripade ak by niekto chcel riesit farbu podsvietenia tlacitok na poface volante.

Od vyroby su pouzite smd led, kedze som menil za oranzovu tak som pouzil tieto, z datasheetu mozte vycitat rozmery atd. Je ich treba na kazdu stranu 3ks.

Intenzita podstatne lepsia, myslim, ze adekvatna.

Ak by niekomu vadila iba intenzita a nechce menit farbu, tak staci odrezat difuznu vrstvu gumy nad ledkami.

73.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
73.JPG, 445.04 kB

75.JPG

75.JPG, 256.43 kB

76.JPG

76.JPG, 255.59 kB

77.JPG

77.JPG, 313.01 kB
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 13:08   Citovat  

CAD napsal:
Diky za info, myslim ze origo stoji asi 6-7 tis. Asi vemu NGK ktera se jen vymeni a nacvakne konektor. je to dobrý

Není zač, cenu jsem uvedl bez DPH, protože to mám v Honda vždycky bez DPH. Jinak na Accu 6G mi odešla taky kolem cca. 200tis.km a u C7G při cca.150tis.km. Bylo mi doporučeno s tím moc dlouho nejezdit, protože to pak mrví katalyzátor.
   Návrat  
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 18:03   Citovat  

PROSIM O INFO Bueee

Dawe260 napsal:
Ahoj Honda
mel bych par otazek Mrk mam acco 7G 2,2i-cdti
1, potreboval bych vydelat EGR ventil, kdyz povolim srouby, ventil jde povysunout 1cm potom zustane viset a nejde vydelat.
Nechtel jsem moc zabrat ze strachu, ze bych neco poskodil. Jak na to?
EGR ventil potrebuji vycistit, zacalo skubani motoru ale jen do te doby nez se motor zahreje, potom jede bez problemu.
2, ma nekdo z Vas EGR ventil zaslepeny popr. prosim o info na koho se obratit? (nejlepe Brno a okoli)
3, je moznost nekde stahnout servis manual kde bude i motor 2,2i-cdti?
4, jaky pouzit program na diagnostiku?
5, kupoval uz nekdo z tohoto shopu? tudy odkaz
Predem moc dekuji za odpovedi je to dobrý
   Návrat  
ladapes je teď offline  ladapes
PříspěvekZaslal: 29.5.2013 , 21:39   Citovat  

Dawe260 napsal:
PROSIM O INFO Bueee

Ahoj, taky by mne zajímalo jestli to někdo vyndaval. Já jsem EGR nechal čistit, a byla tam tuna karbonu, cukání zmizelo. Ale co se týče zaslepení EGR, na CTDi se musí nejen zaslepit (jako na vw) ale i upravit SW. To dělají např. v Kladně firma POWERTEC, upravujou řj. V podstatě když to vykutáš a dáš mezi nějaký vhodný plech třeba měděný, tak ti tam pak skočí chyba a s tou když dojedeš někam kde to umí, tak ti to upraví a je to ok. Toť mé zkušenosti a postřehy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina